Sevgilim benden sogudu mu?

Arkadaslar merhaba. 3yillik bir iliskimiz var ayni evde yasiyoruz ankarada beraber universite okuyoruz. Bilenler vardir daha oncede anlttim. Sevgilim ülkücü teskilatinda oldgundan bana pek zaman ayiramiyor. Asil sorun o degil ama. Dun gece sevistik ve atesli opusurken bir anda durdubeni omzumdan boynumdan yanaklarmdan optu ve seni cok sevyrum askim herseyim gbi sylrr syledi. Snra sevismeye devam ettik. Bu bana cok tuhaf geldi normalde boyle bisiy yapmaz. Acaba dedim opusurken baska birini dusunup sonra kendine mi geldi benim oldgumu mu anladi? Tabi bunu ona soramadim. yattik uyuduk. Bu sabah benden erken dersi vardi evden cikarken optu beni gdiyrum ben dedi seni svyrum dedim bende dedi. Biliyorum ee ne var bunda diyeceksiniz ama soguk gibi geliyo bana. Ev sevgilimin benim kalacak yerim yok diye benden ayrilmadigini dusunmeye basladim artik. Hani sevgisi bitmiste dostlugu kalmis gibi. Napicagimi sasirdim. Tum hseaplarnin sifresi var bende kimseylede konusmuyoda. E zaten yanyanayiz biriylede mesajlasmiyo ama ne biliyim iste. Soguk gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim cok mu ustune gidiyorum surekli soruyorum o kim bu kim neden gec geldin bana zaman ayirmiyosun vs diye. Acaba bunlar mi bunaltti?
Sevgilim benden sogudu mu?