Sevgilim benden sogudu mu?

arkadaslar selam sevgilimle cok tartisiyoruz ve beni hep uzen seyler soyluyor gecmisle vurma laf sokmalar kendimi acikladigimda uzatiyorsun ustume geliyorsun demeler surekli yanlis anlasilabilecek seylee soyleyip ozur dileyip yine yapiyor kendimi ifade etmeye calistigimda uzuldugumu vs anlatmaya calistigimda bana ozur diledim ya ne ustume geliyorsun diyor gonlumu almiyor almasi icin ugrasan benim mesela yuz yuze gorusuryoruz uzgun olan ben olsam bile gulumseyip trip atmayip arayi yumusatmaya calisiyorum ne konusmak icin caba harciyor ne bana geri karsilik veriyor artik cok yoruldum askina sevgine sahip cik beni kaybedeceksin diyorum bu dediklerin bende ucup gidiyor diyor beni uzuyor gonlunu alasim yok diyip yatip uyuyor uzuntumdab sabahlara kadar uyuyamiyorum gercekten cok yiprandim seviyorum onu vazgecmek istemiyorum duzeltmeye degisturmiye calisiyorum eskiden boyle degildi cunku uzgun hicbir yere yollamazdi beni sevmiyor mu artik beni ben seven insanin sevdigi icin ugrasacagina inaniyorum bana kendi skntilarini bahane ediyor aile sinav vs gibi o yuzden sabrettim bekledim bir tavsiye verin duzelicem diyor ama hala cok kaba

Sevgilim benden sogudu mu?