Buraya bunu yazdığım için çok utanıyorum 7 yıllık ilişkimden 3 ay önce hamile kaldım ve ailem öğrenmesin diye korktum kürtaj oldum çok kötü psikolojideydim zaten ve 2 gün önce erkek arkadaşımla tartıştık ve ona ilişkiyi bitireceğimi başkalarıyla olacağımı söyledim Buda gidip aileme hastane kadın doğum yazısını belgesini attı imzam vs kürtaj yazmıyor ama ameliyat bilekliğinde var annem perişan polip falan aldırdım dedim ama inanmıyor gel güzelce konuşalım diyor çok utanıyorum gitmek te istemiyorum anladı aldırdığımı ağlayarak telefonda uzun ilişkin var diye evlenmeden altına mı yatman gerekirdi vs dedi çok ağladım bende ilk defa ağır cümleler duydum bu kadar napmalıyım çok utanıyorum ve bu erkek arkadaşım ne olacak ben bilerek söylemiştim yapıcam diye kızdığımdan bu bahane mi yaptı neden söyledi çok kötüyüm onada çok kızgınım bu resmen o çocukluğu yaptığı delircem
Lütfen cevaplarsanız kürtaj oldum?
Güncellemeler
+1 yıl
Wwwwww
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni o kadar kötü duruma düşürmüş ki ben onun anasını * yüzüne bile bakmam benn
Hala konuşmıcam hala bu seçer ultrasonu Atıcam diyo sen erkeklere oturamazsın bilmem ne diyo bilerek demiştim kimsin yazmıştım bilerek ona atmıştım o yüzden bunları yaptı hala daha hakaret ediyo senin yüzünden söyledim bunları demeseydin diyo napcam annem mafoldu onla konuşmam lazım ama nasıl
Babanada atarım diyor bunun amacı ne bilmiyorum evlen artık diyo bide ya nasıl bi duruma düşürdü beni ya
Atmassan anan amin koyyim de ocguna bakk
Rezil orobu çocuğu ya şikayet et pici yarın karakola git tehdit ediyor benimle birlikte olmazsan aile resimleri atarım diyende bak anasını nasıl *
Polisler tam bi sapık buradakiler küçük yer herkes birbirini tanıyor babam öğrense zatem beni öldürür bu sence seviyor mu sevmiyor mu amacı ne bide öğrensinler tamam evleniriz işte diyo nasıl bi karakter düşünce yapısı bilmiyorum psikolojimi bozdu zamanında onu aldattom yakalandım bunlar yüzünden mi yapıyor aynı şeyler yapacağımı mi düşünüyor ne ama tam bir ruh hastası ya öfke kontrolü bile yok kaç kişiyle yattın kim bilir die elimi kolumu sıkıyor hep bi tehtid ya
Valla ben bu ocgu sevsefr sevmesede canım sana hayır gelmez
Nası yani bisey de
Uzan dur yani
Kısa kısa cevap veriyon aw bi sıkıntımız var surda
Özelde yazcam
Kendini gizlersen böyle küçültürsün. Çık cesurca açık ol evet yaptım o hayırsız bana sahip çıkmadı ben yapmak zorunda kaldım adam olsaydı deseydin bugün el pençe vaziyette olmazdın, başkalarına gidecek kadınsılıktaki şey.
Ya gidicem annemin yanına öyle konuşacak cesaretim de yok bişiler soracak diycek aglıcak işte bende öyle bisey yok demeye devam etcem başka bisey diyemem ben ya babam öğrenirse zaten böyle bisey beni öldürür
Niye seni öldürüyor ki o nasıl bir zihniyet öyle
Yine de affeder yinr gidersin ona
Ya annem çocuk aldırdıgımı düşünüyor bu ise konuşmıcam ama hala ultrason görüntünü de atarım bu kez başkasıyla oturcami düşünüyor Muş
Aldırdın ve uzak dur
Nasıl uzak durucam hala yaptığı yetmedi daha kötü şeylerde söylicem diyo sadece benle mi yattın vs hersey diyo ultrasonumda Atıcam diyo sem erkeklerle oturcam demeseydin bunlar olmazdı diyo ve anneme ne dicem ben illa yüz yüze gelcem ya yarın ya sonra ağladı kadın nası yaptın böyle bişey diye uyuyamamış bile ne dicem ben karşısına geçip
Sen nasıl birine bulaştın böyle ya
senin işin zor
Evet anneme ne diycem tek düşündüğüm bu gel konuşalım güzel ce diyor telefonda ağladı nası böyle bişey yaptın diye bem öyle bir şey yok desem de hersey ortada yani napcam bu da hala devam etmezsem yine daha kötü şeyler soylicem diyo erkeklerle oturmaman için herşeyi yapcam benim 7 yılım gitcek sen rahat olamıcaksın diyo