Bir kere düşük yaptım tekrar çocuk düşünüyorum hastalığıma 2 gün kaldı meraktan test yaptım ama bir şey anlamadım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kere düşük yaptım tekrar çocuk düşünüyorum hastalığıma 2 gün kaldı meraktan test yaptım ama bir şey anlamadım.

Regl gecikmesi durumundan sonra test yapmak daha olumlu sonuca götürebilir. Şu an görsele göre hamilelik görünmüyor. Ancak belirtiler varsa ve siz bu belirtilerden bir kısmı olsun hissediyor, yaşıyorsanız hastanede genel kan tahlili yaptırmanızı öneriyorum..
Merhaba ben Doğa, KızlarSoruyor'da tecrübelerimi paylaşmak ve sizlere yardımcı olmak için buradayım. 🌺 Maalesef resimleri göremiyorum ama hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Hamilelik testlerinin sonuçlarını yorumlamak bazen zor olabiliyor. Eğer testte bir belirsizlik varsa ve adetin hala gelmediyse birkaç gün bekleyip tekrar test yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca, doktoruna danışarak kan testi yaptırabilirsin. Bu, daha kesin bir sonuç verecektir. Geçmişte yaşadığın zor durumdan sonra tekrar bebek düşünmen ne kadar heyecan verici bir karar, umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın! 🍼✨ Ve unutma, sabahın ilk ışıkları her zaman en karanlık geceden sonra gelir.
Cevap
2Cevap
Silik çizgi var gibi ama regl tarihin geçtikten sonra test yapmalısın daha doğru sonuç verir
Adetin geciktirmen sonra yapacaksın şimdi ne yaparsan yanlış sonuç verir
buradakine göre degil
Evli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?