Hamileyim ne yapmalıyım?

biliyorum anlatacaklarım çoğu kişi için çok kötü bir yorumlara sebep olacak ama başa gelmez demeyin geliyor bende çok pişmanım ne yapacağımı bilemiyorum anlatacak birini de bulamıyorum bu konuda en fazla elimden gelen buraya yazıp sizinle paylaşmak ve sizden rica ediyorum güzel bir şekilde yönlendirmek amacıyla yazacaksınız yazın
Birgün bir işe başladım sert görünümlü biri vardı herkese ters davranıyor ama arkadaşları tarafından da çok sevilen sayılan biriydi benimle de çok ciddi konuşup çoğu zaman tersliyordu başta çok giciktim sebebi ise davranışı kırıcı olabiliyordu derken artık bende bir yerden sonra terslemeye başlamıştım nasıl oldu bilmiyorum kendisi orada müdür ve memurdu bense asgari ücret bile almadan Calisan bir işçi devamlı göre göre birbirimizi bir şekilde çekim olduğunu hissettim ve iletişimimiz bir şekilde başladı her şey çok güzel di bana aşırı kibar davranmaya başlamıştı 7/24 saat bulusuyorduk derken 2 ay boyunca geçirdiğim en güzel zamanlar olmuştu ama birgün bir kız ismi aradı kimin olduğunu sorduğumda eşi olduğunu söyledi hayatımın şokunu yaşadım ben boşandığını düşünmüştüm çünkü bu kadar rahat buluşup konuşmasının başka bir anlamı olamaz diye düşünmüştüm ayrılmaya çalıştım ama zaten boşanacagini hiç bir şekilde anlaşamadığını ve 3 yıldır da ayrı yattığını söyledi başta inanmadım ama onun beni sahiplenisine o kadar alışmıştım ki hayatıma bu kadar iyi gelen biri olmayıp kimseyi de istemez oldum bir süre konusmadim o ise çok çabaladı barismamiz için ve ispatladi aralarının iyi olmadığını bu şekilde barıştık 4. Ayimızda ise yine bir sebepten ayrılmak istedigimi dile getirdim o ise çok çabaladı ayrılmamak için ama kararlı olduğumu görünce o zaman bir hafta bekle test yapalım daha sonra tekrar düşünürsün dedi orada bir aydinlanma geldi ve her yaptığım test pozitif gösterdi doktora gittik hamile olduğum kesinleşti peki ben şimdi ne yapmalıyım cana kıymak istemiyorum ama 40 gün olmadan kürtaj yapılırsa günah olmaz diye biliyorum yorumunuz önemli
Hamileyim ne yapmalıyım?