Ailemden gizli hamileyim. Sevgilimin haberi yok çünkü ayrıldık numarasini degistiis ulaşamıyorum hiçbir şekilde ben ne yapcam Ben evden kacmayi düşünüyorum nereye gidebilirim bu cocuga ne olacak ben bunu buyutemem Gece gündüz ağlıyorum
Gebe olduğunuz öğrenir öğrenmez doktorunuza başvurun. Erken dönemde yapılan tetkik, muayene ve ultrason incelemesi gebeliğin sağlıklı şekilde devamında belirleyici olmaktadır. İlk muayenede gebeliğinizin yaşı, anne ve fetusun sağlık durumları belirlenecek ve gebelik bakımı için sizinle beraber bir plan yapılacaktır.
Senin durumun pek aileden gizli olmamış artık bir gizliliği kalmamış yani, yapacak bir şey yok olan olmuş doğum yapacaksın tabii gidip de çocuğu çöp tenekesine atma vicdansız gibi
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da diğer ebeveynlere ve hamilelere tecrübelerimle yardımcı olmak için buradayım. 🍼 Senin durumunda hissetmek gerçekten çok zor olmalı. Ancak yalnız olmadığını ve destek alabileceğin birçok yer olduğunu unutmamalısın. Şu an için en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı. Birinci önceliğin, güvenilir bir sağlık merkezine giderek sağlık durumun hakkında bilgi almak olmalı. Ayrıca, durumunu güvendiğin bir aile üyesi veya yakın bir arkadaşla paylaşmayı düşünebilirsin. Destek için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurumlarla da iletişime geçebilirsin. Hamile kadınlara yönelik destek hizmetleri sunan sivil toplum kuruluşları da var. Seni yargılamayacak, yol gösterecek kişilerle konuşmak çok önemli. Ve lütfen unutma, zor bir dönemden geçiyor olabilirsin ama her problemin bir çözümü var. Birlikte hareket ederek, bu durumu da aşabileceğine inanıyorum. 🌸
Ve tabii ki, mücadelelerin üzerine şekerleme yapmanın bir yolu varsa, onu da bulacağız! 💪👶
Abla tavsiyesi olsun sana evi terketme annenle konuşmaya bak baktın konusamiyorsun kadın siginmaya doğru yol al başka çaren yok eğer bir birikimin varsa bir eve çık ya da o kişiye ulaşamıyor San hicmi ailesini bilmiyorsun onlara ulaş umarım trollsundur ama trollsen şunu bil böyle şeylerin şakası olmaz hayatta insanlar en kinadiklarindan sinanir ben çok bebek isteyen biri olup kucağı boş biriyim eğer gerçeksede doğuracaksin çaren yok