2 yıllık evliyim ve kahretsin ki hamileyim. Çocuk sahibi olmayı aslında çok isterim ama evlendiğim adamın ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir kızı var. Annesi sürekli doldurur yollar. Haftanın üç günü bizdedir. Hem böyle bir çocukla kardeş olsun istemiyorum. Hem de o kadar boş harcamaları var ki çocuğun, bebeğimin hakkına girileceğini düşünüyorum.
hem de böyle babalar yarım yamalak baba oluyor. Çocuğum beni neden doğurdun öyleyse dese söyleyebileceğim tek bir kelime yok. Farklı annelerden çocuk sahibi olan baba eksik babadır bana göre.
dediğim gibi çocuk sahibi olmak istiyorum ama sanırım bu evlilikte çocuk sahibi olmamalıyım, hakkına girmiş olurum. Bir de bir çocuğu olup boşanan adamlar ikinci çocuğa o kadar istekli olmuyor. Bir de karşımda tüm doğum adımlarını başkasıyla görmüş geçirmiş birisi var. Bebeğimin doğumunun önceki doğum sürecinden kalan travmaların gölgesinde gerçekleşmesini istemiyorum.
Çok düşündüm ve insanlarla konuştum. Hepsi pişman doğuranların. Çocuklu adamla evlilik yapılabilecek en büyük haksızlık kendine. Çocuğu , eşime hiç haber vermeden aldıracağım. Yorumlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer