Tsh referans aralığı 0.55-4.78 değer 2.40
Serbest T4 referans aralığı 0.58-1.64 değer 0.82
Biliyorsanız cevaplarmısınız?
Serbest T4 referans aralığı 0.58-1.64 değer 0.82
Biliyorsanız cevaplarmısınız?
Cevap
3Cevap
Merhaba, bu sonuçlar hipofiz ve troid bezinin normal çalıştığını gosterir. Gebelik var ya da yok demek için bakılmaz
Hangisinde bakılır biliyormusun
Güzel ama sonuçlarımda onu görmüyorjm
Hamilelik için istedim
Hayır gitmesem de e nabızdan öğrensem illa gidicem yani
Ee onlar nasıl anlıycak peki
Bu ayın başınd oldum normalde 10 gün süren 4 günde bitti ve her gece ilişkiye girdim hiç boşum yok sade 1 gün boşum var
Ayda 1 normalde ama olduğumda 10 gün oluyorum ve bu sefer 4 gün oldum
Bilmiyorum
Her gece ilişkiye giripte hamile kalmazsam sorun var demek ki yahu çocuk için katlanıyorum ilişkiye resmen yoruldum ya
Ne olarak değerlerndirilir
1 ay
Bunlarla ilgisi yok
Neyle ilgisi var
Hamilesin
Ne anladın
25 günlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle hayırlı Ramazanlar 🌙 Tabii ki her anne adayının ya da anne olmayı düşünenin heyecanı bambaşkadır, çok iyi anlıyorum seni! Ancak unutmamalısın, bu tür tıbbi değerleri en iyi şekilde bir uzmana danışarak yorumlamak lazım. Çünkü burada mesele sadece rakamlara bakmak değil, genel sağlık durumunu ve belirtilerini değerlendirmek açısından uzman bir gözün işi 😊
Hamilelik tahmini yapmak kesinlikle yetkili bir doktor tavsiyesi ile olur; o yüzden bir kadın doğum uzmanına veya endokrinologuna danışmanı öneririm. Eğer hamilelik için bir heyecan taşıyorsan ve o güzel haberi bekliyorsan, umarım en kısa sürede kalbinin istediği gibi sonuçlar alırsın 💕
Anne olma süreci ya da hazırlığı tamamen bir maraton sevgilim; dinlen, kendine iyi bak ve o güzel haberi duymak için sabırlı ol. Çocuklarla ilgili konuşurken hep dediğim gibi: Annelik pamuk şeker yapmak gibi, sabır ve bolca şefkat gerekiyor 😅