Sağlık & Diyet 1 ay Hamile kalırmıyım sizce? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 5 saat sonra içilen ertesi gin hapı işe yarar mı Güncellemeler: 1 ay İçime boşalmadı ama Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Hamile kalırmıyım sizce? 113 Görüşünü yaz
Boavistaa | Sağlık & Diyet konusunda 492 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay 2 Ya da 3 gün süresi var diye biliyorum. Etkisi olmuştur korkma yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Okan5922 | Sağlık & Diyet konusunda 248 görüş paylaştı. Yoda 1 ay 72 saat etkisi var iliskiden sonra 72 saat içinde içmeniz gerekir sorun olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ElCuco | Sağlık & Diyet konusunda 421 görüş paylaştı. Guru 1 ay kalırsanda yapacak bişe yok. allah analı babalı büyütsün. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay Acemi mommy hayırlı olsun hamilesin hahznavagzgsgajahahajaha Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay Yavrucugun yuvaya yerlesmistir bile daddy mommy uguhu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mertizm2834 | Sağlık & Diyet konusunda 477 görüş paylaştı. Guru 1 ay 72 saate kadar etkisi var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Oznzanzan | Sağlık & Diyet konusunda 571 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Yarar tabi ama Yüzde yüz koruma yapmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay İçime boşalmadı garanti olsun diye içtim Yorumla Oznzanzan 1 ay Yani o zaman Zor tabi regle kaç gün var Yorumla Oznzanzan 1 ay Soracağın varsa sorabilirsin çıkıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay Ohoo bebeğin poposu bile oluşmuştur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ | Sağlık & Diyet konusunda 72 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay 72 saat Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bunasııladam | Sağlık & Diyet konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 1 ay kardeşim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
vahide10 | Sağlık & Diyet konusunda 177 görüş paylaştı. Xper 4 1 ay yaramaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_diablo35__ Xper 6 1 ay Yarar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla _diablo35__ 1 ay Sorun olmaz dertleşmek istersen burdayim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3112 Ya da 3 gün süresi var diye biliyorum. Etkisi olmuştur korkma yani
72 saat etkisi var iliskiden sonra 72 saat içinde içmeniz gerekir sorun olmaz
kalırsanda yapacak bişe yok. allah analı babalı büyütsün.
Acemi mommy hayırlı olsun hamilesin hahznavagzgsgajahahajaha
Yavrucugun yuvaya yerlesmistir bile daddy mommy uguhu
72 saate kadar etkisi var
Yarar tabi ama Yüzde yüz koruma yapmaz
İçime boşalmadı garanti olsun diye içtim
Yani o zaman Zor tabi regle kaç gün var
Soracağın varsa sorabilirsin çıkıyorum
Ohoo bebeğin poposu bile oluşmuştur
72 saat
kardeşim
Belli olmaz
yaramaz