Sağlık Hamile kalırmıyım sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 5 saat sonra içilen ertesi gin hapı işe yarar mı Güncellemeler+1 yıl İçime boşalmadı ama Hamile kalırmıyım sizce? Cevapla Hamilelik Soruları İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl 2 Ya da 3 gün süresi var diye biliyorum. Etkisi olmuştur korkma yani 0 0 Yorumla
Okan5922 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl 72 saat etkisi var iliskiden sonra 72 saat içinde içmeniz gerekir sorun olmaz 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kalırsanda yapacak bişe yok. allah analı babalı büyütsün. 0 0 Yorumla
Oznzanzan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yarar tabi ama Yüzde yüz koruma yapmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İçime boşalmadı garanti olsun diye içtim Yorumla Oznzanzan +1 yıl Yani o zaman Zor tabi regle kaç gün var Yorumla Oznzanzan +1 yıl Soracağın varsa sorabilirsin çıkıyorum Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. 72 saate kadar etkisi var 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. kardeşim 0 0 Yorumla
_diablo35__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Yarar 0 1 Yorumla _diablo35__ +1 yıl Sorun olmaz dertleşmek istersen burdayim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
2 Ya da 3 gün süresi var diye biliyorum. Etkisi olmuştur korkma yani
72 saat etkisi var iliskiden sonra 72 saat içinde içmeniz gerekir sorun olmaz
kalırsanda yapacak bişe yok. allah analı babalı büyütsün.
Acemi mommy hayırlı olsun hamilesin hahznavagzgsgajahahajaha
Yavrucugun yuvaya yerlesmistir bile daddy mommy uguhu
Yarar tabi ama Yüzde yüz koruma yapmaz
İçime boşalmadı garanti olsun diye içtim
Yani o zaman Zor tabi regle kaç gün var
Soracağın varsa sorabilirsin çıkıyorum
72 saate kadar etkisi var
Ohoo bebeğin poposu bile oluşmuştur
72 saat
kardeşim
Yaramaz
Yarar