Aşk İlişkileri Sevgilim swvgili olduğumuzu babma söyledi biz sözlü sayılırmıyız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yani diyyorum ki benim canımı sıkarsan senin canini sıkarım. O yuzden hadini bil Sevgilim swvgili olduğumuzu babma söyledi biz sözlü sayılırmıyız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Henüz değil. Söz için bir merasim lazım. aileler toplanır kabul eder mesela 0 15 Yorumla Soran +1 yıl He anladım Yorumla Soran +1 yıl Bu kivi kim ban bulasti Yorumla Soran +1 yıl Bu kivi kim bana bulastı Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Ege ve akdeniz orduları komutanım Yorumla Soran +1 yıl Neyy anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Bir daha soylesen ben tam anlamdim Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Sevgilinle ilişkiniz nekadardır devam ediyor Yorumla Soran +1 yıl Şu an ayrıyız Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Hiç üzülmedim. Her erkek senin gibi bir kadına layık değildir Yorumla Soran +1 yıl Atim basimdan kiviyi oh çok şukur Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Tanısan seversin kiviyi Yorumla Soran +1 yıl Hee seferinde canim yaniyor ustune birde evli oldugunu öğrendim sotmrdum. kendisine ban cevap vermedi benden yzak dur dedim Yorumla Soran +1 yıl Hımmm Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Ben sana niye yazamıyorum kutu kapalı mı Yorumla Soran +1 yıl Galiba nasıl yazacagimi bilmiyorum bunun icin benimde san istek atmam lazim Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sözlü ne lan, ne abuk subuk adetleriniz var sizin 0 0 Yorumla
Kivi_viki Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evlisiniz 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Haha çok komik Yorumla Soran +1 yıl Siz kendinizi bir bokumu saniyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Ssn soruyorum sana sürpüntü Yorumla Kivi_viki +1 yıl Herkes bir bok sanar, ben iki bok sanıyorum. Yorumla Soran +1 yıl Bana bir baksan sen sen kendini ne bokum saniyorsun Yorumla Kivi_viki +1 yıl Söyledim ya canım Yorumla Soran +1 yıl Bak canımi sıkma seni ağzına... Sıçarim daha birde poponun bokuyla dalga geciyor Yorumla Soran +1 yıl Baksana bir KızlarSoruyor ugulamsina bir paylasım yaptım onu oku istersen tehtit icerikli ama Yorumla Soran +1 yıl Bana bak sizinle bir dalga gecerim seytan bile oturup izler anladinmi canım Yorumla Kivi_viki +1 yıl Napmam gerekiyor bu konuda şekerim Yorumla Soran +1 yıl Ya simdi ben özür dilersin ya da olucaklari swn düşün Yorumla Kivi_viki +1 yıl Sanırım ben olacakları merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl tamam bekle Yorumla Soran +1 yıl Şimdi Yorumla Soran +1 yıl Ya kizim senin adin sen bu uygulamanın padronumusun Yorumla Kivi_viki +1 yıl Tamam bekliyorum canım Yorumla Kivi_viki +1 yıl Şekerim inan seni anlamıyorum biraz daha düzgün yazsan Yorumla Kivi_viki +1 yıl Sen benim canımı sıkamazsın şekerim 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin ne saniyorsun kendini Yorumla Soran +1 yıl Bak uygulamsaki herkes senden şikayetçi Yorumla Soran +1 yıl Tatlım Yorumla Kivi_viki +1 yıl Dedim ya canım. Okumuyor musun Yorumla Kivi_viki +1 yıl Öyle mi? Üzücü bir durum Yorumla Soran +1 yıl Yani bu uygulamdaki herkese soylesem swni uygulamdan atarlar sendaha kiminle ugrastigini bilmiyorsun Yorumla Kivi_viki +1 yıl Yani çok büyük bir kayıp değil tatlım benim için 😅 kiminle uğraşıyorum acaba hanımefendi Yorumla Soran +1 yıl Yav bana benimel uğraşma Yorumla Soran +1 yıl Hastamısın ya Yorumla Kivi_viki +1 yıl Uğraşmıyorum ben sadece soruya cevap verdim. Uygulamanın amacı bu değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Uygulamanin amaci bana bulasmakmı Yorumla Kivi_viki +1 yıl Ben sana bulaşmadım. Sen bana bulaştın canım Yorumla Soran +1 yıl Benmi bulastım sen satastin bilmem farkindamisin Yorumla Kivi_viki +1 yıl Canım benim yerim seni Yorumla Soran +1 yıl selam Yorumla Kivi_viki +1 yıl Selam şekerim Yorumla Soran +1 yıl İstek atsana Yorumla Soran +1 yıl ya da ben attim konuşalım Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yooo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😂😂😂 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Valla şoylemiş Yorumla Soran +1 yıl He tamam Yorumla Soran +1 yıl He tamam ne güluyon Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilim diycektim ayrildik Yorumla Soran +1 yıl Cevap versen sen kimsin Yorumla Soran +1 yıl Niye vermiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Neden beni takip ediyorsun ordan burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanımıyorum seni tamam sakin ol Yorumla Soran +1 yıl Ozamn dalga geçme okey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Henüz değil. Söz için bir merasim lazım. aileler toplanır kabul eder mesela
He anladım
Bu kivi kim ban bulasti
Bu kivi kim bana bulastı
Ege ve akdeniz orduları komutanım
Neyy anlamadım
Bir daha soylesen ben tam anlamdim
Sevgilinle ilişkiniz nekadardır devam ediyor
Şu an ayrıyız
Hiç üzülmedim. Her erkek senin gibi bir kadına layık değildir
Atim basimdan kiviyi oh çok şukur
Tanısan seversin kiviyi
Hee seferinde canim yaniyor ustune birde evli oldugunu öğrendim sotmrdum. kendisine ban cevap vermedi benden yzak dur dedim
Hımmm
Ben sana niye yazamıyorum kutu kapalı mı
Galiba nasıl yazacagimi bilmiyorum bunun icin benimde san istek atmam lazim
Sözlü ne lan, ne abuk subuk adetleriniz var sizin
Evlisiniz
Haha çok komik
Siz kendinizi bir bokumu saniyorsunuz
Ssn soruyorum sana sürpüntü
Herkes bir bok sanar, ben iki bok sanıyorum.
Bana bir baksan sen sen kendini ne bokum saniyorsun
Söyledim ya canım
Bak canımi sıkma seni ağzına... Sıçarim daha birde poponun bokuyla dalga geciyor
Baksana bir KızlarSoruyor ugulamsina bir paylasım yaptım onu oku istersen tehtit icerikli ama
Bana bak sizinle bir dalga gecerim seytan bile oturup izler anladinmi canım
Napmam gerekiyor bu konuda şekerim
Ya simdi ben özür dilersin ya da olucaklari swn düşün
Sanırım ben olacakları merak ediyorum
tamam bekle
Şimdi
Ya kizim senin adin sen bu uygulamanın padronumusun
Tamam bekliyorum canım
Şekerim inan seni anlamıyorum biraz daha düzgün yazsan
Sen benim canımı sıkamazsın şekerim 🙂
Sen kimsin ne saniyorsun kendini
Bak uygulamsaki herkes senden şikayetçi
Tatlım
Dedim ya canım. Okumuyor musun
Öyle mi? Üzücü bir durum
Yani bu uygulamdaki herkese soylesem swni uygulamdan atarlar sendaha kiminle ugrastigini bilmiyorsun
Yani çok büyük bir kayıp değil tatlım benim için 😅 kiminle uğraşıyorum acaba hanımefendi
Yav bana benimel uğraşma
Hastamısın ya
Uğraşmıyorum ben sadece soruya cevap verdim. Uygulamanın amacı bu değil mi?
Uygulamanin amaci bana bulasmakmı
Ben sana bulaşmadım. Sen bana bulaştın canım
Benmi bulastım sen satastin bilmem farkindamisin
Canım benim yerim seni
selam
Selam şekerim
İstek atsana
ya da ben attim konuşalım
Yooo
😂😂😂
Ne alaka
Valla şoylemiş