Arkadaşlar görüştüğüm biri vardı. Dün aramızda bir çekim oldu. Karşılıklı koltukta otururken birden yanıma uzandi, sarıldık, kokumu içine çekti. Biraz ileri gidecek gibi olduk sonra senin bu konu hakkındaki düşüncelerini biliyorum saygı duyuyorum diyip kalktı. Hoşlandığını söyledi ama duygum henüz yok dedi. Sonra olur mu bilemiyorum umut vermek istemiyorum dedi ilişkisi biteli birkaç ay olmuş kafası çok karışıktı. Ben de madem öyle bu yaşananları unutalım dedim. Unutmayalım güzeldi aslında falan dedi de.. Ben neyden bahsediyoruz diyip geciştirdim. Biraz kendimi kötü hissetmiş de olabilirim. Çok sorguluyorum olanları ne yapmam gerek.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarrr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Offf gına geldi yaralı özgüvenini kaybetmiş erkek tplernden
Ahahhahaha
ona karşı bir şey hissetmiyorsun ama sanırım yakınlaşmadan etkilendin sanırım.
Aslında aramızdaki o çekimi ilk günden beri hissediyordum da o duygusuz bu tarz şeyler yaşamış sanırım daha öncesinde de ben duygusuz böyle şeyler yaşayan biri değilim o konu beni biraz üzdü
duygusal boşluğunu seninle yakınlaşarak gidermek istemiş ama sonra ya vicdanı ya da senin bir davranışın ya da bunu istemediğini hissettirmen onu durdurmuş. Belki de sadece fiziksel bir şeyler yaşamak istiyor duygusal olarak bağlanmadan.
Ah ya tahmin ettiğim gibi...
bundan sonra senden bir adım bekleyecek kendini biraz çekip ve o adımı gördüğü an tekrar deneyecek yakınlaşmayı. Fiziksel olarak.
Ben adım atmam ya belirsizlik bu hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri
bu şekilde adım atarsan zaten sonuç belli.
Ben zaten daha fazla açıklama yapmasına bile müsade etmedim açıklama yapmaya çalıştı ama ben unuttum bile neyden bahsediyorsun diye sordum. Henuz duygum yok dediği cümle yetti benim için
Aslında şanslısın belki bilinçli belki de bilinçsiz olarak niyetini belli etmiş. O cümleyi söylemese sen duygusal düşünüp yakınlaşmasına karşılık verebilirdin etkilenip.
Yine de karşılık vermezdim cunku ben zamanla demlenen sevginin güzelliğine inanıyorum bu zamanda fazla bulunmasa da..
"zamanla demlenen sevgi" bu tabirini beğendim. Umarım bulursun zamanla demlenen sevgiyi ve mutlu olursun. Sevgiyi demli seven kadın :)
İnşallah güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim 😊🌸
Ben teşekkür ederim tanışamasak da memnun oldum bu kısa sohbet için. Pek denk gelemiyorum sizin gibi mantıklı ve düşünceli insanlara burada.
devamı gelsin istemiş miydin o anda? yoksa yaptığınız şey en baştan yanlış mı geliyordu
Ben zaten duygusuz bunların yaşanmaması gerektiğini savunuyordum o yüzden senin bu konuda ne düşündüğünü biliyorum dedi
hareketlerini ölçmek için yapmış olabilir, diyelim ki o anda sen ona, düşüncelerim değişebilir bu günlük falan deseydin devam ederdi muhtemelen, ağzını aramış gibi geldi bana
Üzdü...
maalesef :)
Önce evlenmeniz lazım! Niyetinde ciddiyse alsın yüzüğü gelsin. Kıyın yıldırım nikâhı!
Tamam abi
😂👍
Ne istediğini bilmeyen insanlardan da Tanrı'ya sığınırım!
Böyle kadın tiplerinden gına geldi. Ne arıyorsun burada Fahriye?
Duygu gizli üye. Bana da ne istediğini bilmeyen erkeklerden gına geldi.
Ahmak kadınlardan nefret ederim.
İnsan kendinde olanı başkasında istemezmiş
Sorduğun soruda bile meymenet yok.
Cıvık insanların işi bu soruları sormak.
Sen baya dolusun ya aw burada dolaştığına göre az ötede ağla
Senden akıl almaya ihtiyacım yok cıvık kadın.
Bit de müstehcen konuları millete anlatmaya utanmıyorsun. Ar damarın çatlamış.
Senin tanıdığın kadınlardan değilim bu yüzden kudurmaya devam et
Aynen önüne gelenle cinsel ilişki yaşayanların catlamamis burada duygusu var mı diye anlam vermeye çalışan benim çatlamış ne sllllak adamsın ya
Olabilir yakınlaşmak için sevgili olmak şart değil ki
Ben böyle düşünmüyorum ya bu yakınlaşma denen şeyin herkesle olmaması gerektiğini, arada duygu olması gerektiğini düşünüyorum. Bu çağın insanı değilim galiba
Olabilir
Helal olsun çocuğa öpüşmemişsiniz bile tebrik etmek lazım onu
Guzel bır diyolığ olmuş
Kaldı öyle..
Karekterlı bır erkekmiş gerçekten
Yanlış yapmışsınız nokta
Ben sevmediğim hoşlanmadığım birinin kokusunu içime çekmem hisleri oluşmaya başladı diye düşünmüştüm..
Azmıştır, hayal dünyasından çık
Okkeyy
Bu ne garip olay böyle..
Öyle cidden
ne oldu ki bu kadar kötü hissettin
Benim düşüncemi biliyordu duygusuz bunların yasanmamasi gerektiğini savunuyordum belirsiz kalmak beni rahatsız ediyor
ama yelkenleri suya indirmişsin sanki biraz
Bir şey yaşanmadı ki ben bu kadar yaklaştığım kokusunu içime çektiğim birine karşı duygusal bir şeyler hissederim durup dururken bunu yapmam yani onun yaptıktan sonra duygum yok demesi rahatsız etti sadece
o zaman sohbeti kes bitsin
Film gibi durması ilginç, yakının mı
Film gibi mii çok yakın değiliz ama arkadaşım
Ama bişiler olmus
Oldu da sonrası boşş
Naısl yani
İşte anlattığım gibi devamının elle tutulur bir yanı yok yanı anlık bir şeymiş galiba
Bence öyle değil cesaret istemiş senden
İyi de sadece beraber olmak için bir duygu yok yani
Ama durmus işte bi noktada bence sende hiç boş diilsin
Durması neyi ifade eder ki? Benim duygularim vardı galiba onun olmadığını öğrenince uzuldum
Tam noldu anlatmak istersen konusuruz
Cidden sadece bu kadar bu olay olmadan önce ben bu tarz durumların duygusuzca yaşanmasına karşıyım vs demistim. Sonra bunu yaşayınca bana karşı duygularının oldugunu düşündüm ama yokmuş üzdü işte
Vardır vardır, 😂
Olsaydı var derdi galiba niye yok desin ki dkdk
Belki o an cekiniyo senden bişi sorcam da burdan sormayım
Mesaj atamıyorum
Yazdım
Cinsellik düşunuyor
:(
Düşünmeyen mi var
@strasbourg2022 bazı insanlar duygusuz cinsellik düşünmüyor ya..