Bir is arkadaşım var bu ilk başta bana bakardi. Sonra samimi olduk ve hoşlanma imalarinda bulundu. Bir kere hediye aldı bana. Selam vermiyordu bir ara kırıldım kızdım gönlümü almak için aldı. Aşk ile ilgili film replikleri şiir falan vardı hediyede. Kızın biri teklif etmiş yemeğe gittik dedi bir akşam konuşurken. Sonra vazgeçmiş kızdan. Ben de tavır koydum konuşmadım. Etrafımda dolanıp Selam vermeye çalıştı ve durup dururken WhatsApptan bana sevdiğim eski Türk filminden bir sahne attı orada ben seni unutmak için sevmedim şarkısı vardı. Tesekkur ederim dedim. Bu ara babam hasta oldu ve o da öğrendi üzüldü dun is çıkışı o ben iki kişi daha beni yemeğe götürdüler. Dertleştik. Ağladım. O da anlattı ailesiyle ilgili şeyler gözleri doldu. O konuşma sırasında bacım kardeşim diyor ya bana. Hicbirsey anlamiyorum 😒😒
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok iyi arkadaş işte ablacım bunu mahfetme bence böyle biri denk gelmeyebilir bir daha
Ben de içime atıyorum. Ben çok gezen biriyim tek başıma. Benimle de gez takıl bana dedi. Seni anneannemle tanıştırıcm sen de onun gibisin diyor. Kuralları olan açık sözlü haramdan kaçan biriyim çünkü. Kendileri yanımda içki içti. Beni masum görüyorlar. Sen Günahsiz birisin diyor bana. Biz cehennemligiz diyor.
Peşinden koşması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Taktik falan saçma değil mi biraz sevse istese derdi 🫤🫤
Sen dediğimi yap görürsün 😊
Kesin belden aşağı taktikler vereceksin dalga geçme ya
Öyle değil ya
Bacım deme de
O dedikçe ben de konuşurken gözlerimi ondan kaçırdım bilerek.
Direk söyle belli et kendini
Dalga geçiyor resmen
Dalga geçecek başka kizlar varken bana nasıl yapar? Bizim orada 2 yil oldu işe başlayalı. Dün dedi ki 7 yıllık ilişkim bitti ben aranizda işe başladığım zaman. Beni de çok sever sayar. O kadar istedi köfteler bilmem neler yaptım is konusunda yardım ettim. Bana yapılır mı bu
Bak kardeşim belki tavrını ölçmek içindir ama bir böyle bir böyle ne kadar mantıklı sence
Demekki tam taniyamamissin karaktersizdir iyi niyetinden faydalanmış ve duygularını hissedip oynamış
Dün akşam babam hasta diye yanımda oluşu nedir? Onun da annesi babası ameliyat geçirmiş sabahı zor ettim falan dedi ağladı hafif. Dayanacksn geçecek falan dedi. Aile kur falan dedi. Gece de evime geldim evine ulaştın mı merak ettim yazdı
Aile kur demiş işte ve bacım kardeşim demiş seni kardeş olarak görüyor öyle seviyor seni
Bu nasıl iş anlamadım. Hem aşık gibi bakıyor. Hem WhatsApp a aşk şarkıları atıp ben bakınca kaldırıyor. Bir gün selamı kestim. Ahmet kaya dan yanımdasın susuyorsun susuyor konuşmuyorsun şarkısını paylaştı. Bana da direk işte o ben seni unutmak için sevmedim şarkısı eşliğinde bir Sadri alışık filmi attı
Efe neden bacım diyor peki cidden tuhaf
Kendini bana layık mi bulmuyor nedir? Ben masum günahsız biriymişim. Sen gönül insanısın demişti bana. Beni mutsuz etmekten üzmekten kaçınmak için bu yola başvuruyor sanırım.
Üzgünüm kardeşim ama bu devir böyle insanlar bozuk böyle
Halt etmiş bacım o ne biçim söz kendine baksın o önce karakteri bile daha oturmamış doğru düzgün sıkma canını
Sana bir taktik vericem elde etmen için değil sadece duygularını anlaman icin
Bilmem arkadaşlarim öyle diyor. Sen masumsun diye vazgeçiyorlar belki dediler. Nasıl bir taktik acaba 🙂
Biri var de galiba hoslaniyoruz birbirimizden bunu ona belli et
Yüz ifadesinden anlarsin bozulursa kıskanıyor demektir
Gerek kalmadı. Daha önce ordan bir kızla takılıyordu. Kaç aydır onları bir arada görmüyordum. Bugün ikisi tekrar başbasa gözümün önünde molaya çıktı akşama kadar. Kızın yanında bana selam vermiyor. O yokken geldi yanıma babamın durumunu sordu. Haberleşelim dedi . Beni yara bandı yaptı resmen
Serefsizmis işte
Bu kız başka erkeklerle de molaya çıkıyor. Sürekli biriyle görüyorum. Ama bu çocuk aşağı iniyor ara sıra kızın yanına gelip molaya çıkarıyor.
Garipp
Sanırım yedektesinn çünkü biz kadınlar bize nasıl yaklaştığını anlıyoruz yanılmayız kolay kolay
Ya dün gece yarısına kadar konuştuk dışarıda gözlerimin içine bakıyor. Bırakmıyorum seni geç git eve anneni ver konuşayım diyor. Bacım diyor işte ya 🥺🥺
Sen de hoşlanıyorsan açıkça sor bence çocuk oyuncağı mi bu belki seni deniyor. Bana az daha bacım kardeşim dersen bende seni ömürlük abi ilan edicem de
6 ay önce takıldığı kızla barışmış yine onunla konuşmaya başladı. Kız bizim orada bugün gözümün önünde beraber takıldılar. Kızla barışınca bacısı oldum