Önüme gelene aşık oluyorum ya. Hoşuma da gidiyor ama karşılık alamayınca üzücü oluyor 🙄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hoşlantının bu kadar kolay olmadığını ve aslında birini ilk gördüğünde küçük bir elektrik aldıysan onun hoşlantıdan ziyade senin ideandaki erkeğe benzediğini düşün. Zaten böyle düşününce kimseden hoşlanmıyorsun istesen de istemesen de... Ben de hoşlanmayı isterdim tam tersi bir kez hoşlandım daha da...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentiler ve istekler oluşmamış sizde henüz.
Durum böyle olunca arayıştasınız.
Karakteri ve kişiliğinizi koyacak yer arıyorsunuz.
Daha henüz hayatı sorgulamaya başlamadığınız içinde oluşan bir hayat felsefeniz normal olarak yok.
Hepsi birleşince içinde olduğunuz durum ortaya çıkıyor.
Sanki her gördüğünüz kişinin size layık olarak görüyorsunuz.
Tabi bu da biraz dış görünüşe aldanıyorsunuz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmuyorsun hoşlanıyorsun. Aşık olmanın anlamı aşırı güçlü bir şey. Birinden hoşlandığınızda şuna direkt aşık oluyorum demekten vazgeçin. En büyük en güçlü duyguyu bu kadar basitleştirmeyin tek sana demiyorum herkes nerdeyse böyle yapıyor. Aşk koskoca ömürde bir kez yaşanır. Bazısı var ki yapamadan bile ölür. Gerçek aşkı yaşamadığınız için bu kadar basit hemen aşık oldum diyorsunuz..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
40Cevap
+1 yılBir gün pis birine denk gelirsin bir manyağa. Hani kadın cinayeti işleyen sapkın, sevgili oldu diye mal sahiplendi zanneden a*talın birine denk gelirsin. Ayrıldık desen bile seni ve aileni rahatsız eder, tehdit mesajları atar falan. O zaman aklın başına gelir. Herkese güven olmuyormuş diye düşünüp kendini istemsizce frenlersin. İnşallah bunları yaşamazsın ama dünyanın her yerinde böyle tipler var.
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, farkındayım merak etme. Kolay kolay güvenmem kimseye
- +1 yıl
Umarım kalbini kimse kırmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDua et allahım karşıma şerefsiz afi biri çıksın beni beter etsin de. İsmide furkan berkan taylan berk can vs. Gibi olsun. Seninkisi şıp sevdilik değil. Mükemmeliyetçi bir insansın adını koyamamışsın. Farkında değilsin. Kıymet bilmiyorsun ve vefa denen şey sende yok bence. Azıcık alyazmalım izle. The notebook filmini izle. Kasımda aşk başkadır filmindeki kadın gibisin. Ölüm var hayatta sabit birini sevmeyi öğren artık.
19 Yorumla
Soran+1 yılYo kişisine göre gayet de uzun süreli sevebilen, vefa kıymet bilen birisiyim.
- +1 yıl
Dediğin çelişiyor. Uzun süreli sevebiliyorsan şıpsevdi olmazsın ki. Şıpsevdi olman için bir ayda ya da en fazla 3 ayda bir sevgili değiştirmen lazım. Bu durum olmuyorsa şıpsevdi değilsin.
Soran+1 yılŞıpsevdilikten kastım aşırı bir duygu değil, hoşlantı hissi gibi. Anlık heves gibi. O yüzden şıpsevdi olduğum birine duygularımı belli etmem, sevgili olmam çünkü karşımdaki kişiye umut verip kırmak istemem
- +1 yıl
Tamam o zaman sende sorun yok. Bu tip durumlar biDede oluyor mesela bende. Hoşlanacağım kişiler çok olabilir. Aşık değilim ama. 😏😏
Soran+1 yılHahah normal bir şeyse sorun yok 😅
Ama düşününce sanki hep kalbimde biri olmak zorundaymış gibi. Yakın zamanda 3 senelik ilişkim bitti. Onun eksiklik hissiyle sanırım ilgi gösteren kişilere ilgi gösterme, boşluğu doldurma ihtiyacına gidiyorum- +1 yıl
O bizim nasibimizde olan kişiye karşı olan özlemimizden hasretimizden oluyor. Gelse rahatlayacaz ama gelmiyor. Haliyle acaba bu kişi olabilir mi diye bir tanıma evresine giriyoruz. Dua edelimde çabuk gelsin yoksa işimiz zor.
Soran+1 yılAmin inşallah. Bu arada dediğin filmlere bakıcam teşekkürler 😅😊
- +1 yıl
The note book keesin izle sonu tam ağlamalık.
Soran+1 yılHüü tam ihtiyacım olan🙈🙈
Sen de mi bundan müzdaripsin? Aşık olma kriterin nedir? Benim de reddedildiğim oldu. Nerede hata yapıyorum acaba? Aklımda şu an bir soru belirmedi desem yalan olur. Yüz yüze gelmiş olduğumuzu düşün bana da mı aşık olmacaksın? Ben aşık olma tarafında değilim hani yine seversen olursun da ben reddetmem. İnsanlar ilk önce kendilerini tanımak için birbirlerine şans verebilirler bence. Benim senle bir şansım var mı ki? Beni soracaksan eğer ben seni tanımak isterim.
112 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadar değil. Sadece görünüş de yetmez hem🙈 karakter bir tık daha çok etkiliyor hatta
Soran+1 yılBenim soruda bahsettiğim geçici heves zaten, ciddi bir şey değil
- +1 yıl
Hiç ciddi bir ilişkin olsun istemez misin? Bu alışkanlığını bırakman için seni gerçekten sevebilecek erkeklere şans vermelisin. Eğer seni gerçekten seven erkekler senin güvenini sağladığı an ve senin de gönlün olduğunda bu alışkanlık sadece tek bir kişiye aşk duygusuna dönüşecek.
Soran+1 yılCiddi ilişkim oldu evet 3 yıl sürdü ama onun şıpsevdilikle ilgisi yoktu. Yavaş yavaş sindire sindire sevdim❤
Soran+1 yılSorma ya, beni ilgiye, sevgiye çok alıştırdı. Eksik hissediyorum kendimi. En ufak ilgi gösterene aşık olma eğilimindeyim
Soran+1 yılÖyle evet haklısın 🙈
Aşık olmanın bu kadar kolay olmadığını ve sadece insanları beğendiğini, bu hissin aşk olmadığını düşünmelisin bence. Belki faydası olur. Hiç aşık olmadım ve gelecekte aşık olacağım ilk ve tek kişiden karşılık almayı, ömrümün sonuna kadar beraber güzel bir hayat geçirmeyi diliyorum. Minik de bir kız çocuğu, muhteşem 😂😂😂 Tek ve doğru kişiyi düşündüğüm için şıpsevdi olamıyorum galiba. Bunu da düşünebilirsin, belki faydası olur.
10 YorumlaBende birini sevince bir ömür takılı kalıyorum. Ne kadar kötü davransada gidemiyorum. Bıraksam bile hep düşünüyorum. Alamıyorum hayatıma kimseyi. Böyle olmaktansa senin gibi olmayı tercih ederdim.
24 Yorumla
Soran+1 yılBu daha kötüymüş evet😐
Soran+1 yılYapısal bir şey herhalde. Sende bir kişide takılı kalma, başka kişilere de yönel
+1 yılBir iki yıla geçer, denemeden once olmaz yapamam ben diyorsunuz ama deneyince oluyor
10 Yorumla
+1 yıl2 dakikada aşk olmaz. Muhtemelen aurasını çekici bulmayı aşk sanıyorsun. Karşına karizmatik çok insan çıkacak. Bunun normal olduğunu ve hepsine alıcı gözüyle bakmaman gerektiğini kabullendiğin gün yenmeye başlarsın.
10 Yorumla
+1 yılşıpsevdi olmak çok kötü bir huy ya aynı şeyi bende yaşıyorum dediğin gibi birde karşılık bulamadığın zaman aşırı kötü bişey haline dönüşüyor
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ki sen sevgi öyle kolay mi ya zaman alır hayatına aldigin insanı zaman ile seversin tanıdıkça
10 Yorumla
+1 yılÖnüne geleni seversen tabi karşılık alamazsın ne bekliyorsun ki seveceklerinimi kalbini hiç mi sevmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılKendine odaklan sadece. Sosyal ortamın çok fazla ise biraz uzaklaşmak iyidir. Arana mesafe koy
10 YorumlaBende öyleyim şıpsevdi değilim ama muhtemelen ölümüm hızlı atlardan olacak skksks
10 YorumlaAyran gönüllüsünüz yani
12 Yorumla
Soran+1 yılGibi😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen aynı bensın ama ben karşılık alabiliyorum
122 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle karşılık alıyorum genelde ama bendeki hisler bir tık artabiliyor. Bu sefer daha çok ilgi gösterme eğiliminde oluyorum. Biraz kendimi geriye çekmem gerekebiliyor
Cevap sahibi+1 yılseni çok iyi anlıyorum bazen aşırı mutlu olup aşırı ilgili oluyorsun onunda öyle olmasını istiyorsun bende böyle oluyor genelde
Cevap sahibi+1 yılkarşımdakşde bunu yapıyor du yani
en son ayrıldıgım kişi
Soran+1 yılÖyle ama arada özel bir bağ olmuyor, ayrılmak kelimesini gerektirecek kadar
Cevap sahibi+1 yılanlamadım
Soran+1 yılBenim hislerim geçici olduğu için o kadar yansıtmıyorum, çok ileri gitmiyor o yüzden arkadaşlık düzeyinde kalıyor
Cevap sahibi+1 yılyo benm ki baya baya ilerliyor sonra bişeylerden bitiyor
Soran+1 yılOlabilir o da farklı bir şey
Cevap sahibi+1 yılsen kaç yaşındasın şuana kadar kaç sevgilin oldu
Soran+1 yıl28 yaşındayım 1 tane oldu o da sağlam oldu. Sen Peki
Cevap sahibi+1 yıl29 yaşındaym üniversite çok geldi geçti ama bi tane uzun süreli olmuştu baya uzun beraberdik
Soran+1 yılNe kadar sürdü
Cevap sahibi+1 yıl9 yıl
Cevap sahibi+1 yılsenin ki kaç yıl sürdü
Soran+1 yılOoo baya uzunmuş. Benim 3 yıl sürdü
Cevap sahibi+1 yılneden bitti
Soran+1 yılEvliliğe gidecekti ailesi istemedi. O da çok arada kaldı, bende soğudum zamanla bitti öyle. Seninki neden
Cevap sahibi+1 yılbenimki lisedeb tanışıyorduk. o tıp kazandı kazanınca okulu bitirmesine yakın baktım böyle bi
üstünlük var doktorum falan bende öyle şeylere gelemem falan kavgalar artı hesaba almamalar falan öyle bitirdim
Soran+1 yılAnladım, hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılsenin içinde
Soran+1 yılSağ ol 😊
Cevap sahibi+1 yılsende 😀
Sen ilgiyi seviyorsun
117 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tespit
Soran+1 yılHer ilgi gösterene olmuyor ama ya da ilgi görmeden önce de oluyor
Soran+1 yılEksik😔
Soran+1 yılOlabilir, ilgiyi seviyorum hatta bazen cinselliği bunun için kullandığım da oluyor
Soran+1 yılKullanmak değil ki bu, benim amacım da o yönde oluyor sonuçta. Hem zevki buluyorum hemde ilgiyi
Soran+1 yılUzun süreli oluyor genelde ilişkilerim. Ciddi bir samimiyet olduktan sonra birde
Soran+1 yılYok o seviyeye gelirse bırakan taraf genelde ben oluyorum. Öyle bir bırakma olayı yaşamadım
Soran+1 yıl😂😂 görünüş değil ama karakter daha çok çekiyor beni
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sağlam bir kazık kesin çözüm olabilir.
19 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı
Soran+1 yılHahah😂 genelde olmuyorlar çünkü açılmıyorum hissime güvenmediğim için ama 3 senelik bir ilişki yaşadım, sadece ona aşıktım. Ilişki bitti yine şıpsevdilik başladı. Kalbim boş durmaya alışkın değil😂
Soran+1 yılBiraz karıştı sanırım🤔
Soran+1 yılPeki sürekli kalbimde birinin olması normal bir şey mi sence
Soran+1 yılAltına imzamı atarım
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maymun istahli misin, cok mu yalnizsin ya da nedir hic dusundun mu peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgi ihtiyacından oluyor sanırım
Soran+1 yılEn iyisi o sanırım😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Biraz da arkadan bakıp kalanlarla ilgilen, onlar da seninle aynı durumdalar. Birbirinizle dertleşir, paylaşırsınız işte. 😄
00 YorumlaBigün birine bi tutulursun hayatını sever o zaman kurtulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılYok işe yaramıyor 😂🙈 O kadar aşırı hislerim olmuyor zaten
Genetik. güzelsen tutar erkeğin hovarda olanına eşdeğer karşı cins.
00 Yorumla
+1 yılduygusal açlıktan hep bunlar aslında bir kere güzel sevilsen düzelir bu durum
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sevmek zaten yetenek o.. karşılık olsun olmasin sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynısıyım ya arkadasım bıktı sürekli knk aşık olduuum diye telefon açmamdan ekdmspmshspsndhşsmd
15 Yorumla- +1 yıl
Birlikte oluyor musunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Sadebirisiyim metrobüste aşık oldugum kisilerden bahsediyorum temas iletisim yok
- +1 yıl
Avcılar zincirlikuyu arası 10 oluyor mu🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Sadebirisiyim o mesafe kısa
- +1 yıl
500t
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmüyorsun … üzülsen bidaha aşık olamazsın v;)
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke elimde olsa
Cevap sahibi+1 yılOzaman karşılık alacağın kişiyi aşık ol…
karşılık aldığınla uzun vakit geçir
10 Yorumla
+1 yılHerkesin sevilmeye layık olmadığını düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUmursamamaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu özgüvensizsin
120 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenle ne ilgisi var ki
Cevap sahibi+1 yılKendini beğenmekte zorlanıyorsan alacağın en küçük ilgi bile seni karşındakine duygusal olarak birşeyler hissetmene sebep olabilir
Soran+1 yılAksine beğeniyorum kendimi ama ilgi görmeden de olabiliyor bu
Cevap sahibi+1 yılDaha önce sevgilin oldu mu hiç
Soran+1 yıl1 tanecik
Soran+1 yılAma onu sindire sindire gerçekten sevdim
Cevap sahibi+1 yılPeki sevildiğini hissettin mi
Soran+1 yılDolu dolu hemde
Cevap sahibi+1 yılPeki bu sevgiye doyamadığın için olabilir mi başkalarına duyduğun ilginin sebebi? Herkes seni onun gibi sevsin istiyorsun belkide
Soran+1 yılOnunla ayrılalı 1.5 ay oldu. Ondan önce de böyleydim
Cevap sahibi+1 yılPeki birine ilgi duymaya başladığında ne gibi şeyler düşünüyorsun sevmek sevilmek tarzı duygusal şeyler mi yoksa cinsellik mi
Soran+1 yılHepsi oluyor 🙈 ama hislerimden emin olmadığım için açılmıyorum, geçici olabiliyor çünkü. Bunun için kimseyi üzmek istemem
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin birçoğu bunun için üzülmez zaten çünkü büyük çoğunluğunun amacı sadece cinselliktir. Aynı zamanda duygusal birşeyler de paylaşmak istiyorsan zaten açılmaman en doğrusu olur. Biri senden hoşlandığını etkilendiğini söylediği zaman hemen yelkenleri suya indirme biraz zaman tanı ve test et güvenini kazanması için. Sana gerçekten değer verdiğini önemsediğini hissediyorsan o zaman sende duygularından bahsedebilirsin. Ama dayanamayıp erken adım atarsan büyük olasılıkla o kişi seni kullanmaya çalışır buna izin vermemelisin.
Cevap sahibi+1 yılBirinden etkilenmeye başladığında ağırlıklı olarak cinsel içerikli şeyler düşünüyor ve hayal ediyorsan bu ihtiyaç için olan birşeydir duygusallıktan kaynaklanmıyor olabilir.
Soran+1 yıl2. seçenek daha uygun sanırım.
Teşekkür ederim açıklamalar için 🙈
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, başka konuda yardıma ihtiyacın var mı
Soran+1 yılHayır 😊
Cevap sahibi+1 yılTamamdır, kendine iyi bak 🌹
Soran+1 yılTeşekkür ederim sende ❤
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten aşık olduğunda geçiyor o
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten aşık oldum sonra ayrıldık, yine başladı 😅😂😂
+1 yılAynı ben😅
20 Yorumla
+1 yılSakız markası o bırak öyle kalsın lütfen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini sev başkasını önemseme
00 Yorumla Kendi özgüvenini kazan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. valla ben de öyle kolay kolay sevemiyorum
00 YorumlaBekle biraz
30 oldun mu bırakırsın00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Canın yandıkça vaz geçersin merak etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden karşılık alamıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılTecrübe yaşa kendine gelirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYok geçmiyor 😂
- +1 yıl
şu an sevgilin var mı
Soran+1 yılVardı ayrıldık 1,5 ay önce. Şu an ondan sonraki 2. kişiye ilgi duyuyorum öyle söyleyeyim
- +1 yıl
Hmmm
+1 yıl10 kişiyi aynanda severk
10 YorumlaHovardalık bende de var bu çok iyi bir huy değil
00 YorumlaKarekter yoksunluğu bu bastırman gerek
00 YorumlaSadece kendine bunu kodluyor olabilirsin.
00 YorumlaO zor işte ya
00 Yorumla
+1 yılBana aşık ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazık ya
00 YorumlaNiye öylesin ki?
00 Yorumla
+1 yılbenimde öyle , benimle çıkar mısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana da ol
00 Yorumla Bırakamazsın
00 Yorumla
+1 yılEn son beni severek
00 Yorumlaciddimi
00 Yorumla
+1 yılAcı çekmen lazım
00 YorumlaAz seçici ol
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz