Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Benzemeye çalışmak değil karşı tarafın bunu empoze etmesidir. Bana benzesin ya da benim dediklerimle hareket etsin tarzıdır bu.
Ben bunu fark ettiğim için bitirdiğim ilişki oldu.12 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya, basit düşün biraz. Sevdiğinle konuştukça bazı kelimeleri onun söylediği tarzda söylemeye başlarsın, belki onun sok kullandığı kelimeler vardır sen ondan önce kullanmıyorsundur ama birden diline pelesenk olmuştur
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet genelde benzerdim ama bunun için aşk olması lazım yani sadece aşık olduğum kadına benzemeye başlıyorum yoksa normal arkadaş olduklarıma benzemem zaten arkadaş olmamız karakterimizin yakın olmasından gelir. ama bir kızdan hoşlanırsam genelde zaten birbirimize yakın olurduk huy olarak karakter kişilik olarak bu zaten bizi birbirimize çekmiş demektir.. ama son zamanlarda hiç yaşamadım bunu zaten genellikle aşık olan kişiler de birbirine zıt olmazlar tam tersi bir çok ortak noktaları olur bu da onların iyi anlaşmasını sağlar tabi ki de
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi çok sevdiğim için bütün huylarını almaya başladım eskiden o karamsar konuşurdu ben düzeltirdim şimdi tam tersi oldu o beni düzeltiyor birde farkında kendisi diyor ki sen yerime geçtin diye bende dedim ki üzüm üzüme baka baka karar diye ama onu çok seviyorum kullandığı kelimeleri bende demeye başladım
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvliliklerde oluyor genelde bu benzemeler.
Aynı kelimeleri kullanmayı bırak aynı düşünceleri benimsiyorsun zamanla.23 Yorumla- +1 yıl
Biz seninle evli miyiz :D
- +1 yıl
Yok bizdeki başka bir çekim 😂
- +1 yıl
O da doğru :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İnsan sevdiğine benzermiş derler, evet benzerim, hatta bende benden çok aşkım olur. Benden çok aşkımı yaşarım, taşırım... 😅20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılDostluk iki ayrı bedende bir ruhtur Allah ilk onu sınadı bir sene sonra beni sınadı ilk o gördü çünkü o benim benzerimdi oda o anda göz teması çok kurmuş ve beni görmüş bu bir gerçek çünkü bir sene sonra onun benzeriyle bende sinirli bakıyordum göz teması oluyor bende görüyorum mucize bu o yüzden dedi ki senin için yaptım vicdanı sızladı benimde sızladı görünce ama sonra işler değişti herkes kendine yakışanı yapar bu hayatta demişler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBen birini sevince ondaki herşeyi de sevdiğim için herşeyini de benimsemiş oluyorum.. Biraz benzeme oluyor ki insan zaten benzerini sever.
Misal Galatasarayı sevmezdim, artık Galatasaraya da sempatim oldu 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Oha takım değiştirecek veya rakip takıma sempati besleyecek kadar sevmemişim kimseyi :D ölümüne Fenerbahçe 😃
- +1 yıl
Yok kız takım değişmedim 😀
Sadece Galatasaraya olan gıcıklıgım geçti o seviyor diye 😄 - +1 yıl
He tamam :D
+1 yılBir şey söyleyeceğim ama inanmayacaksın.
Ben hem sevdiğim, hem de nefret ettiğim adamlara benzedim giderek. Eklektik bir karaktere dönüştüm.
1. Bir tarafım yerli, bir tarafım frenk
2. Bir tarafım feminen, bir tarafım maskülen.
3. Bir tarafım seçkin, diğer tarafım avam.
4. Bir tarafım concon, diğer tarafım varoş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin küfürcü ve kavgacı badboyların yanında nasıl ağızlarını bozup saldırganlaştıklarına yaklaşık 30 senedir tanık olmaktayım. Bence sorunuz önemli bir konuya parmak basmış.
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha alakası yok
- +1 yıl
Ben gözlerime ve gördüklerime inanırım ama her görüşe saygım sonsuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ister istemez ona benziyorsun... hâlâ onun kullandığı kelimeleri kullanıyorum alışkanlık olmuş o gitti hayatımda bile yokken kelimeleri, davranışlarını ben sergiliyorum istemsizce.🙄
12 Yorumla- +1 yıl
dimii ya 🥹
- +1 yıl
Maalesef:/
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim ya da arkadaşlarım yanımda çok zaman geçirdiğim kim varsa aynı oluyorum 😅
10 Yorumla
+1 yılözellikle yaptığım bir şey değil yemin edebilirim. ama gerçekten sevdiğim insanlara benziyorum onun gibi konuşurken buluyorum bazen kendimi kwjwwj
12 Yorumla- +1 yıl
Bu aşk değil de ne be sjjs
- +1 yıl
wjwjjj
Hayır kimseye benzemeye çalışmam, kendi benliğimden vazgeçmem
26 Yorumla- +1 yıl
Yok bu istemsizce olan bir şey 😃
- +1 yıl
Hani illaki bir şeyleri kapıyorsun sevgilinden :D sadece bir tek kelimeyi farklı söyleyiş tarzı bile olsa
- +1 yıl
Gelir gelir 😅
u +1 yılEvet, onun sevdikleri benim sevdiklerim oluyor, sevdigi renk, sevdigi yemek, mekan, benim de sevdiklerimin arasına giriyor... hatta ve hatta onun gözleriyle bakıyorsun, onun gibi düşünüp, onu gibi konuşuyorsun.. kısaca ben o oluyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn son sevdiğim kıza benzersem ooooooo Dünyan'ın en yabani, en soğuk insanı olurdum.
14 Yorumla- +1 yıl
😅😅 güzeldi bu
- +1 yıl
Nereden denk geldi anlamadım vallahi..
- +1 yıl
Nasip kısmet 😃
- +1 yıl
Heeehh içinden çıkılamayan durumların yorumu her zaman ki gibi 👏👏👏
+1 yılGenelde bana benzedikleri için benziyoruz bir birimize.
12 Yorumla- +1 yıl
Direkt benzeyeni buluyorsun yani
- +1 yıl
Yo hayır 😄. Zamanla bana benziyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyledir tabi. Kiminle çok vakit geçirirsen onun kullandığı kelimeleri kullanmaya başlarsın. Sonra zihin yapın da ona benzer. O yüzden çevrende bulundurduğun insanlara dikkat etmek lazım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstemsizce oluşuyor o benzerlik, hatta kelimeler bile sevdiğinle aynı oluyor, onun gibi konuşuyorsun, sevdiğine dönüşüyor insan, sevmediği şeyleri bile belki sevdiğiyle seviyor
10 Yorumla Evet istemeden oluyor bu. Onun mimikleri, davranışları falan farkında olmadan insan kopyalayabiliyor.
10 YorumlaEvet var öyle bir şey o benim kullandığım kelimeleri kullanabiliyordu ben de onun kullandığı emojileri kullanabiliyordum
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarımdan bana geçen şeyler oluyor bazen. Sevdiğim insandan da geçer herhalde. Henüz birini sevmediğim için bilemiyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bilmem, hiç başıma gelmedi. Ama espriler onun sevdiği esprilere yoğunlaşır hep. Yeter ki o gülsün ✌️🤞
10 Yorumla
+1 yılBen başlıyorum. Ama bu üyi yönde oluyor ona olan aşkım kabarınca daha çok onun gibi veya onun istediği gibi olmaya başlıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılYooo.
Her zaman kendim olmayı tercih ederim.
Ne taklit ederim, ne mış gibi yaparım.
Kısacası ben ölürüm.10 Yorumla
+1 yılEee yani normal değil mi sencede bu durum 🧸 bence aksi anormal olurdu. O anormaliktede birşeyler gözden geçirilebilir 👏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılEvet söylediği kelimeleri kullanmaya başlarım, sevdiği yemeği ben de sevebilirim. Sevdiğim insana benzerim bazen 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenzemeye çalışmam ama bu istemsizce oluyo. Mimikler, tepkiler, hatta kullandığı kelimeler bile zamanla geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılhayır olmuyorum öyle benzemiyorum yani ama ilgilendiği şeyler dikkatimi çekmeye başlar algım hep onları seçer bunun adı da zaten algıda seçicilik
10 YorumlaHayır benzemeye çalışmam asla
12 Yorumla- +1 yıl
Çalışılmaz zaten istemsizce olur djdj
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İllaki zamanla oluyor hatta başkalarının yanında onlar anlamadan anlaşabilinen kendi dilini geliştirenler var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim birini de taklit ettiğim oluyor. O an söylediği söz havalı geliyorsa çalıp kullanıyorum 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zannetmiyorum, ama sevgililerimiz de oluyor bence kadınlar buna baya yatkın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Herkeste oluyordur bu bence. İster istemez farketmeden benziyorsundur
10 YorumlaBenzemekten ziyade empati kurarak anlaşmaya çalılırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüm üzüme baka baka kararır. Benzerim mutlaka.
10 Yorumla Bu illa sevince değil normal arkadaşlarımla vakit geçirdikçe sıkça ister istemez oluyor
10 Yorumla
+1 yılBirisiyle çok haşır neşir olunca ister istemez onun huylarını alabiliyorsunuz. Kiminle samimi olduğunuza dikkat edin
23 Yorumla- +1 yıl
Var mı sevgilin?
- +1 yıl
Evlilik var
- +1 yıl
Kaç yıllık
+1 yılBu doğru ama olmaması gereken bir şey çünkü herkes olduğu gibi olsa birbirine daha çok şey katarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben sadece kendimden ödün vermeye başlıyorum bunun önüne geçemiyorum 🤦🏽♀️
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki. Çok sevince daha çok kendim oluyorum. Ve bitiyor 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. bilerek benziyorum mesela onun en sevdiği cips hangisiyse bende onu sevip yiyorum..
10 Yorumla
+1 yılEvet ona doğru çekildiğimi hissediyorum tüm hücrelerimle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, o ayna etkisini yaşıyorum ufak noktalarda olsa da.
10 Yorumla
+1 yılGenelde hayır ama eskiden yapmak istemediklerini karşındaki çok istediği için yapıyorsun, mutlu etmekten mutluluk duymak gibi.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim özellikteki tüm inceliklerini kendi davranışlarımda hissediyorum, aslında iyi yönlerini üzerinde hissetmeye başladığın bir sevgili, daha başka bir güzelliğe benzemeyi istemenin manasını anımsatmayacak kadar değerli..
21 Yorumla- +1 yıl
Görüşlerin çok güzel
Bendn sanaa geleneee karşılk verirr misn lütfen 😊👍
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Körle yatan , şaşı kalkarmış
12 Yorumla- +1 yıl
Yalan bu
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYok benzemedim ben
10 Yorumla Aslında benzemek değilde bir zamandan sonra onun kullandığı kelimeleri onun yaptığı ve gözüne hoş gelen hareketleri yapmaya başlıyor insan ister istemez🥲
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bu karşılıklı olarak yaşanıyor.
10 Yorumla
+1 yılbenzer tabiki , insan hatta sevdiği kisiye benzer ruh ikizi derler ya hani onun gibi sevdigi muzigi dinlemek. okudugu kitabi okumak vs
20 Yorumla
+1 yılO bana benzesin işi ne 🙄
17 Yorumla- +1 yıl
Senin işin ne 💁♀️
- +1 yıl
Benim işim getir götür 😀
- +1 yıl
Neyi getirip götürüyorsun 😒
- +1 yıl
İşim gereği dosya 🙄
- +1 yıl
Ama işini konuşmuyoruz burada, duygusuzmuşsun gibi davranmak zor olmuyor mu İstanbullu?
- +1 yıl
Aslında süper duyguluyumda bunu görene 🤗
- +1 yıl
Duygular süper hiper normal diye ayrılmıyor djdj
+1 yılMimiklerimiz aynılaştı skdjsk
16 Yorumla- +1 yıl
Bana bunlarla gelin sjsjs
- +1 yıl
Bi olaya toplu bir ortamda aynı tepkileri verince bi tuhaf oluyor insan skdjs
- +1 yıl
“Aa sen bensin
-sen de bensin”
sjsjs bence güzel bir şey 😃 - +1 yıl
Aynı evde 2 beden tek kafa😄🙈
- +1 yıl
🫠 püü maşallah size
- +1 yıl
Yaa saol💙
+1 yılBen kimseye benzemem.
133 Yorumla- +1 yıl
Sus be jddj
- +1 yıl
Kendimi övüyorum ne var bunda
- +1 yıl
Kendini övme şeysi mi bu :D
- +1 yıl
Övülmeyi seviyorum belki, Urfalıyız diye övülemez miyiz yani? Bu resmen ırkçılık
- +1 yıl
Pis Pinokyo 😒 Urfa nereee sen nere djdj
- +1 yıl
Bak hele Urfa'yıda yakıştırmadı
- +1 yıl
Mühim olan senin kendini Urfalı sanıyor olman
- +1 yıl
İçimde bi Urfa hayranlığı var demekse
- +1 yıl
Öyle mi cidden :D
- +1 yıl
ahahah bilemedim
- +1 yıl
nereli olduğuna karar ver :D sonra bana haber et
- +1 yıl
Soranlara Alaska' lıyım diyorum, malum soğuk tavırlıyım ya
- +1 yıl
Hayır urfalıyım diyorsun 😒
- +1 yıl
Urfa yı senin için seçtim ahaha
- +1 yıl
Sebep? 😅
- +1 yıl
Göm diye ahaha
- +1 yıl
Psikopat 😒 ben Urfa’yı severim bi kere
- +1 yıl
Urfa lıları sever misin önemli olan o ahah
- +1 yıl
Severim tabii ki
- +1 yıl
psikopat asıl senmişsin ahahah
- +1 yıl
Yiaa? Bu kanıya nerden vardın? :D
- +1 yıl
Gözün kara
- +1 yıl
Hayır yeşil dsjjs
- +1 yıl
ayyyyy
- +1 yıl
Bööö😏
- +1 yıl
ahaha kidi
- +1 yıl
Kidi ne tükürdün mü naptın lan sjdj
- +1 yıl
Hayır be kedilere kidi diyerek kovalamaya çalışırlar ya. Zira sen bilmezsin malum avrupanın bi köyünde yaşayınca
- +1 yıl
ahahahaha kedilere kidi demiyorlar kışşş diyorlar 😃
- +1 yıl
ahaha avrupada öyle diyorlar demek ahahahah
- +1 yıl
Ayrıca ben kedimiyim :D yuh
- +1 yıl
Kaplan belki ahaha
- +1 yıl
😅 sus be
+1 yılEvet evet evett istemsiz oluyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
İyi ki öyle oluyor bir bakıma 😃
- +1 yıl
Evet çok Minnoş anlar çıkıyor ortaya
+1 yılİnsan sevdiğine benzer diye söz var benziyor benziyor da sonu olmuyor
10 Yorumla
+1 yılEvet.. Oluyor öyle..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evet değişim oluyor benzeme başlıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet benzemeye çalışırım
10 Yorumlaİster istemez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Bu enayiligi birkere yaşadım.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle net tespit
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsanmıyorum
ben benim çünkü10 Yorumla evet doğal olarak insan sevdiğine benzer
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı konularda benden daha iyiyse örnek alırım onu
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler