Pişman mı oldu , mesaja bilerek cvp vermiyor diyip sinirlendi mi yoksa çekindiği için midir sizce
Pek tanışmıyoruz bir iki kelime konutuk. Birbirimiz hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyoruz
Pişman mı oldu , mesaja bilerek cvp vermiyor diyip sinirlendi mi yoksa çekindiği için midir sizce
Pek tanışmıyoruz bir iki kelime konutuk. Birbirimiz hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyoruz
Cevap vermediğin için geri çekmiş mesajı, ben de yapıyorum, birçok erkek de yapıyor, biliyorum. Bazen insan gurur yapıyor o zaman tam ulaşılmaz oluyor, eğer sana yazan çocuksa da böylese mümkün değil, diğer türlü ona karşı adım atarsan bir şans olur belki ama ben zor diyorum.
Peki karşılaştığımizda mesaji hiç görmemiş gibi yaparsam
Ama şöyle bir şey var. Ulaşılmaz gelirse çekici de gelir bu iyi bir şey değil mi , şimdi gururundan dolayı kafasını kurcalıyorumdur ya mesajı gördüğünde şöyle düşünmusse vs. Diye düşünüyordur bu beni kafasında büyütür
ahahah evet görmemiş gibi yap zaten, ayıp olur çocuğa diğer türlü. Gurur onu sana karşı daha mesafeli ve soğuk davranmaya itebilir bunu söylemeye çalışıyordum. Yani ben mesela bir kıza yazsam ve bana geri dönüş yapmadı diye mesajımı geri çeksem, o bana bir adım atıncaya kadar bir daha yazmam. Ama belki senden çok hoşlanıyordur ve yine herhangi bir şekilde sana ilk adım atmaya çalışan o olur, orasını bilemem. Umarım istediğin gibi tecelli eder her şey :)
Teşekkür ederim. Şu anda top bende gibi duruyor
Cevap
2Cevap
Umudu kesmiş demek ki
1 saat bekledi sadece mesaj
Attığına pişman olmuş ki vazgeçmiş
Neden ya , peki tekrar adım atması için yumuşak mi davranmaliyim ben çok mesafeliydim
Şu dakkadan sonra işin zor. Yumuşak davransan ben olsam, hem beni istemiyo ama hem de elinde tutup kullanmak da istiyor diye düşünürdüm
Pişman olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?