Aşk İlişkileri 2 ay 3 gündür mesajıma bakmayan hesabına girmeyen çocuğa yazdıklarım ağır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben ona hiç seni seviyorum demedim ama o bana 100 kez dedi seni rüyalarımda görüyorum dedi annesine bile anlattı beni Güncellemeler2 ay Arkadaşlar ben türküm hem de batılıyım. Bu çocukla biz arkadaştık ve beni kendi sevgisini öne sürerek Kürt hayalimi bi kenara bıraktırdı Güncellemeler2 ay Çoğu kiz Kürt istiyor zaten 3 gündür mesajıma bakmayan hesabına girmeyen çocuğa yazdıklarım ağır mı? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 40% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 3 gün cevap vermeyecek kadar boş heriflere aşık olacak kadar aptal olmayın ya😅Az bile demişsin hatta yazmana bile değmez buna 0 0 Yorumla
ıambenim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 105% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. bence baya hak ediş olmuş, fakat arada genelleme yapmışsın 0 0 Yorumla
Pon_çik93 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Karakterli olan sevdiğine sahip çikar kürt ne alaka 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. hala ağır mı diye düşünüyo bas engeli daha muhatrap olma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Bunun kürt ya da türk olmakla ne ilgisi var ne boş insanlarsınız ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ilk 2 cevap mükemmel ama 3. Cevap olmamis bacim ya 0 1 Yorumla Soran 2 ay Benim Kürt zaafımı biliyordu biz arkadaşken bana hay Kürt s. sin seni dei ve ben o beni sevdiği için Kürt hayalimi bir kenara koydum Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kürtler ne alaka asjsjss. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Kürt muydu bu çocuk 0 4 Yorumla Soran 2 ay Değildi işte ben ona biz arkadaşken demiştim Kürt isterim diye o da hay Kürt s…sün seni demişti Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kürdün neresini istiyosun çoğu kaba ve küfürbaz kadına nasıl davranılır bilmiyorlar Yorumla Cevap sahibi 2 ay Türk erkeği candır Yorumla Soran 2 ay Babam eskişehirli ve küfürbaz bütün sülalesi de öyle. Kürdün bazıları karısına sahip çıkar Yorumla
BirGençŞair Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Biraz ağır olmuş. 0 1 Yorumla Soran 2 ay İyi olmuş g. ötüne girsin ben 3 gündür yarım saate bir kontrol ediyorum hesabı mesaj gelmiş mi diye🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
3 gün cevap vermeyecek kadar boş heriflere aşık olacak kadar aptal olmayın ya😅
Az bile demişsin hatta yazmana bile değmez buna
bence baya hak ediş olmuş, fakat arada genelleme yapmışsın
Karakterli olan sevdiğine sahip çikar kürt ne alaka
hala ağır mı diye düşünüyo bas engeli daha muhatrap olma
Bunun kürt ya da türk olmakla ne ilgisi var ne boş insanlarsınız ya
Ilk 2 cevap mükemmel ama 3. Cevap olmamis bacim ya
Benim Kürt zaafımı biliyordu biz arkadaşken bana hay Kürt s. sin seni dei ve ben o beni sevdiği için Kürt hayalimi bir kenara koydum
Kürtler ne alaka asjsjss.
Kürt muydu bu çocuk
Değildi işte ben ona biz arkadaşken demiştim Kürt isterim diye o da hay Kürt s…sün seni demişti
Kürdün neresini istiyosun çoğu kaba ve küfürbaz kadına nasıl davranılır bilmiyorlar
Türk erkeği candır
Babam eskişehirli ve küfürbaz bütün sülalesi de öyle. Kürdün bazıları karısına sahip çıkar
Biraz ağır olmuş.
İyi olmuş g. ötüne girsin ben 3 gündür yarım saate bir kontrol ediyorum hesabı mesaj gelmiş mi diye🥺
Nereden buldun bunu