Sizce seven kıskanır sözü doğru mu?
Yoksa kıskanmak, özgüven eksikliği midir..
Seven kıskanır
Dozundaysa normaldir
Kesinlikle özgüven eksikliğidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce seven kıskanır sözü doğru mu?
Yoksa kıskanmak, özgüven eksikliği midir..
Merhaba,
Seven kıskanır mı? Hayır seven kıskanır diye bir şey yoktur ve çok saçmadır. Kıskanmak özgüven eksikliği değildir..
Seven kıskanır sözü doğru değildir, boş konuşulmuş...
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Mesela ben kıskanırım, bu benim kişilik ve karakterim..
Kıskanmadan da sevenler var, olabilir gayet doğal ve normaldir. Herkesin hayatına aşkına kimse karışamaz...
Haha bu nasıl bi yorum 😆
Soruna ve detaylarına cevap olan bir yorum 😅Mutlu akşamlar dilerim 🌸
Ben sevdiğim kadına güvenirim her zaman ayrıca Evet, aşkın içinde kıskançlık duygusu bulunabilir. Aşık olan bir kişi, sevdiği kişiyi başka insanlarla paylaşmak istemeyebilir ve onun ilgisini başka kişilere kaybetmesinden endişe duyabilir. Bu nedenle, kıskançlık duygusu romantik ilişkilerde sıkça görülür. Kıskançlık, bazı durumlarda normal ve sağlıklı bir duygu olabilir çünkü birini sevdiğimizde onunla ilişkimizin özel ve benzersiz olmasını isteyebiliriz. Ancak, kıskançlık aşırıya kaçtığında ve ilişki üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunda problem olabilir. Aşırı kıskançlık, güvensizlik, kontrol arzusu ve karşı tarafa zarar verebilecek davranışlara yol açabilir.
😇
Nasıl kıskandığı önemli. Seni gereksiz yere kısıtlıyor ve kıskanıyorsa kişilik problemi bu. Bazı az gelişmiş kadınlar bunu sevgi algılıyor. Ama abartmadan kıskanmak normal
Başta hoşlarına gidiyor ama sonra sıkılıyorlar.
Bunu kadınlar değil erkekler de yapıyor yalnız
Seven sahiplenir kıskanan ya güvenmiyordur ya da özgüveni yoktur.
Elimden alacaklar korkusu vardır o kişinin
Cevap
13Cevap
Seven kıskanır ama şu şöyle değil diyemicem abartılıcak olmayacak
Abartılı olmamalı kesinlikle
Katılıyorum
Dozundaysa normaldir, elbet kıskanır ama hastalık derecesi paranoya şeklindeyse insana da karşıdaki insana da eziyet
Kıskançlık var evet. Ben normalde kıskanç mıyım bilmiyorum ama benimle konuştuğu zaman oldukça mutlu olduğum karşı cins, herhangi bir başka bir erkekle sohbet ettiği anda kıskanmıyorum desem yalan olur.
Seviyor muyum bilmiyorum, sadece onunla sohbet etmekten büyük mutluluk duyduğum aşikâr. Normalde hiç bu kadar kıskanç mıydım bilmiyorum. Kıskanmak ve kıskanılmak güzeldir. Çok önceden bir yerde okumuştum domuz eti yiyen eşini/sevgilisini/sevdiğini kıskanmazmış bu rivayet ne derece doğru onu bilemiyorum.
Sevmek kıskanmak değildir. Kıskanıyorum diyip şunu giyme bunu giyme buraya gitme şununla konuşma hiç değildir
Seven insan her türlü kıskanır bence sevgilisini hiç kiskanmayanlar görüyorum duyuyorum bana ilginç geliyor nasıl kiskanmazsin
Kıskanır ama dozunda olmalı. Her şeyin fazlası zarar..
kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe ederim beni sevmiyor diye düşünürüm ki ; nasıl kıskanmıyor mesela
Seven insan. dozunda kıskandıkca en güzeldir.. fazlası zarar azı zaten net sevmiyor demektir
Çünkü sevdiği insanın başka erkeklerden zarar göreceğini sanıp korkar sevgi ses titretir
Seven kıskanmalı zaten
dozunda kıskanır
koruma içgüdüsüyle
Kıskanır tabi 🤗
Cüz'i miktarda normal
Kıskanmayan sevmiyordur
Seven tabi ki kıskanır. Kıskanmayan deyyustur
Tabiki seven kıskanır. Bende kıskanırım
Evet kıskanır
Evet kıskanır, ama belli etmiyorda olabilir.
Abartı olmadan evet
Ben kiskanirim öz güvenim yerinde
Seven kıskanır
kıskanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?