Birini ilkk defa sevdim 3 yıl uzaktan hasta olacak kadar sonra 2 yılda unuttum sandım ama bugün yine gördüm hala kalbimde aklımda çok seviyorum elimde değil nişanlı evlenecek ama çok üzülüyorum kalbimden atamıyorum olmuyor
Yaşım 22
Yaşım 22
Takıntı olmuş maalesef. Tedavi görmen gerek. Tecrübe ile sabit başka türlü geçmez. Terapi aldım ondan sonra düzeldim ben. 18 yıl sonra sünger çekebildim.
nisanlanicakmis bak kendin söylüyorsun onu unutmak umursamamak senin elinde güçlü bir kadın ol. bir erkek için kendini üzme hele seni görmeyen birisi icin asla.
Dile kolay 3 yıl boyunca o ve ailesi umut verdi 3 yıl başka kızlarla olmasına rağmen bekledim sevdim ilk sevdiğim kişiydi o sonra birgün biri ona demiş oda ona yazacağım dedi ama bana sevdiği kız ile olan foto mesaj ekranı atmış öğün sabaha kadar ağladım ağlayarak uyuya kalmışım gözlerim balon gibi olmuştu Ogün sildim sandım 2 yıl oldu nişanladı hemde benim hayal ettiğim renk model kombin her şey şimdide düğün yaklaştı oturacağı evdeyim şu an ve bugün gördüm sanki hiç unutmamışım hala seviyorum gibi hissettim
ah güzel kızım yazık etme kendine gençliğine, biliyorum cok zor unutmak mümkün değil farkındayım ama inan bana kabuk baglicak kanamicak kendine zaman ver üzme kendini psikolojik destek alabilirsin. ama sen bunların altında kalmicak kadar güçlüsün inan kendine elinden geleni yap bir gün her şey mazide kalicak sen çok mutlu olacaksın.
5 yıl oldu hastane hastane geziyorum bütün organlarım çöktü ama o hep kalbimde😓
değmez kalk dik dur olmaz böyle bırak ne hali varsa görsün kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme sen
Cevap
2Cevap
selam hanfendi yasın genc seni umursamayanı sen niye unutmuyorsun ki
Haklısın bana neler yaşattı benimle alay etti kilomu yüzüme vurdu defalarca gözüme şoka şoka ilişki yaşadı şu an bile evlenince oturacağı evdeyim 😓
Elimde değil 😞 inan 5 yıldır onun için hep hastanelerdeyim tek derdim o
Kıyamam… sevecek kimse çıkmadı mı karşına?
maalesef hep evdeyim konuştuklarım oldu unuttum sandım ama nafile 3 yıl boyunca o ve ailesi umut verdi 3 yıl başka kızlarla olmasına rağmen bekledim sevdim ilk sevdiğim kişiydi o sonra birgün biri ona demiş oda ona yazacağım dedi ama bana sevdiği kız ile olan foto mesaj ekranı atmış öğün sabaha kadar ağladım ağlayarak uyuya kalmışım gözlerim balon gibi olmuştu Ogün sildim sandım 2 yıl oldu nişanladı hemde benim hayal ettiğim renk model kombin… [+]
Çiçeğim takma bu kadar kendini yorma sen biraz takıntı yapmışsın
Yok be çok seviyorum her gece ağlıyorum onun için ben onun için ağlaya ağlaya ne dualar ettim 5 yıldır hastane hastane geziyorum halbuki tek derdim o kimse bilmiyor ama
Açılmaktan başka çaren yok
3 yıl boyunca o ve ailesi umut verdi 3 yıl başka kızlarla olmasına rağmen bekledim sevdim ilk sevdiğim kişiydi o sonra birgün biri ona demiş oda ona yazacağım dedi ama bana sevdiği kız ile olan foto mesaj ekranı atmış öğün sabaha kadar ağladım ağlayarak uyuya kalmışım gözlerim balon gibi olmuştu Ogün sildim sandım 2 yıl oldu nişanladı hemde benim hayal ettiğim renk model kombin… [+]
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?