Psikolojim çok zedelendi, nasıl toparlanacağım?

Halam ve kuzenimin yıllardır benimle alıp veremedikleri var. Halamın kızı dünyada erkek bırakmadı, herkesle oturup kalktı. O ve halam birleşip , sebepsiz yere kuyumu kazıp , iftira atıyorlar. Dün artık canıma tak edip, ikisini de arayıp bol keseden sövdüm. Yahu halamın kızı e*skorttan farksız olduğu halde ben bu insanlara bir türlü galip gelemiyorum!

Babamı bizim aleyhimize kullanıyorlar, abim ve annem dün o kadar halamı aradılar açmadı. Hemen babamı arayıp , beni suçlu gösterdiler. Babam bana kızgın, konuşmuyor şu an.

Beni bu kadar mağdur ettiler , her haltı yedikleri halde kızının konumuna ben geçtim, psikolojimi mahfettiler Allah yanlarına bırakır mı? İlahi adalet diyorum çünkü gücüm onlara yetmiyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ay çok mutlu bir haber aldım az önce. Halam cahil biri olduğu için okuma yazma bilmiyor, annemde beni savunmak için ses atmıştı ona. Halam da o sesi aile büyüğümüze göndermişti, itibarımızı zedelemek isterken aile büyüğümüzden küfür işitmiş😁 cidden şeytanın dostu kimse onunla baş edemez. Ama ben inanıyorum, daha fazla rezil rüsva olucak 🙂
Psikolojim çok zedelendi, nasıl toparlanacağım?