Zamanında eşimden hoşlanan kız, eşimin arkadaşıyla evleniyor. Eşim bana düğüne tek gitsem diyerek beni delirtti. Haksız mıyım?

Bu kız eşimin arkadaş grubuna zamanında takmış zaten. Önce o arkadaş grubundan birine yazmış, sonra biz ilişkinin başlarındayken eşime yürüdü, sonra da şimdiki evleneceği kişiyi deneyip 3. de tutturdu. Evleneceği çocuğun kızın diğer iki kişiye yazdığından haberi yok ve o iki arkadaşını da düğüne davet etti. Arkadaşı olduğu için gitme demezdim ama ben düğüne tek gitsem mi diyince kan beynime sıçradı. Bu nasıl bir saçmalık dedim. Ne var 5 dk takımı takıp çıkıcam dedi. Benle de 5 dk da girip çıkamıyor musun, aynısını ben yapsam ne olurdu çok merak ediyorum kızdan dolayı bana rahatsız olur musun gitsek diyeceğin yerde bir de tek gitmeyi düşünüyorsun dedim. Sustu zıbardı yattı, ne bir özür ne bir saçmaladım haklısın demedi. Şu an kocama karşı içinde soğukluk oluştu. Hatasını anlayıp özür dileyene kadar tek kelime etmeyi düşünmüyorum.

Zamanında eşimden hoşlanan kız, eşimin arkadaşıyla evleniyor. Eşim bana düğüne tek gitsem diyerek beni delirtti. Haksız mıyım?