Bir daha asla konuşmayı düşünmüyorum o arkadaşımla. Kına gecemde de düğünümde de sanki kendi gelinmiş gibi sürekli kendini öne atmalar, bir tavırlar... Saç modelini 2 günde de benimle aynı yaptı. Akrabalarım da fark edip sordu bana hatta eşimin ailesinden henüz tanışmadığım kişilerden gelini o sanan bile oldu resmen gelin saçı yaptırdığı için. Sizce ben ne yapmalıyım yani bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Kesinlikle haklısınız. Bende de bir kuzen var ben ne yaparsam aynı şeyleri yapmaya çalışıyor. Saçımı kestiririm aynısını yapar. Geçen hint kınası dövme yaptırdım elime şu şekilde;
Gitmiş bir benzerini aynen yaptırmış. Ben çok takılmıyorum hatta sinirlenmiyorum bile. Bu gurur duyulacak birşey demek ki sizi rol model alıyor ve sizin gibi olmaya çaba gösteriyor. Siz bu durumdan rahatsızsanız bundan sonra hiçbir şeyinizi arkadaşınızla paylaşmayın. Paylaşmayın ki aynı şeyleri tekrar yaşamayasınız. Gerçi insanın düğününden de daha önemli ne olabilir ki?
Yalnız birşey dikkatimi çekti. Düğününüzde gelinlik giymediniz mi? ya da arkadaşınız beyaz bir elbise mi giydi? Damat tarafından bazıları arkadaşınızı gelin sanmış ya o yüzden şaşırdım. Eğer düğününüzde beyaz bir elbise giydiyse arkadaşınız ciddi ruh hastası. Herkesçe bilinir ki düğünde gelinden başka kimse beyaz yasa bej renk giymez.
Eğer öyleyse arkadaşınızla yollarınızı ayırın. Ondan size hayır gelmez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba.
Böyle bir durum tabikide hoş olmamış fakat siz yapacağınız saç modelinden keşke arkadaşınıza söz etmeseydiniz.
ya da bu durumun hoş olmayacağını uygun bir dille ona ifade etseydiniz.
Ona yakışabilecek olan saç modeleri önerilerinde bukunsaydınız keşke. Arkadaşlar birbirini kıskanmamalı birbirlerinin en mutlu gününde destek olup, daima omuz omuza vermeli. Yeri gelince gülıüp yeri gelince birlikte ağlamayı bilmelidirler. Fakat burada aksi bir kıskanma ve özenme durumu söz konusu olmuş. Bilmiyoruk bu arkadaşınız şu an sizinle konuşuyor mu ya da durumun farkında mı?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
13Cevap
Normal hayatinda da öylemi arkadasin hep ön plandami olmak istiyor sorsaydin derdi neymiş belki kendine koca bulmak istiyordur her zaman öyleyse hayatindan cikar cünkü o gbi insanlar hep baskqsinin mutlulugunu almak ister
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri genelde ama beni etkileyene kadar bu kadar rahatsız olmamıştım hiç, ya tabii ki birini bulmak isteyebilir ama yani gelin sanılarak mı bulacağını sandı acaba?
Nasil gelin sanarlar? Abartmiyormusun?) gelinlik mi vardi arkadasinin uzerinde? Bir tek saclar ayni olmussa bence kizmamalisin. Cunki gunumuzde gelinler sade saclar tercih ediyor, o yuzden gelinde olan sac modeli baskasinda da ola bilir dugunde.
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece saç değil, elbisesi de beyazdı. Herkesle tanışmaya çalıştı falan
+1 yılYani saçmalık tabi seninle kasten aynı modelleri yaptırıp öne atılmaya çalışması yanlış, muhattap olma bence. İlerde başka sorunlar yaratabilir hatta sana özel hayatında
12 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç kez aradı düğünden sonra ama dönmedim hiç
Kadınlardan kadınlara pek hayır dokunmuyor. Bunu hep söylerim. Erkeklerden de dokunmaz. Bir kadın çoğunlukla etrafında biri olsa bile hep yalnızdır. Uzak dur o kadından bence. Çekemuyur.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüğün, kına falan bana hep çok saçma geliyor. Zaten gelinlik ve bindallı giyen biri ne kadar güzel olabilir? Gelin saçı zaten aşırı çirkin ve orta çağ fransız kadınları gibi, bence sevinmelisin senden çirkin biri olduğu için…
13 Yorumla
Soran+1 yılHani çağ evliliklerinden bahsediyosun tam anlayamadım :D
Cevap sahibi+1 yılŞimdinin dedin ya gelinlik gelin başı …
+1 yılArkadaşın akrep gibiymiş :D Ayıp denen bir şey var ve onun yaptığı cidden çok ayıp. Yapacağın tek şey içinden ne geliyorsa aynen söyle ve ilişkini kes
16 Yorumla
Soran+1 yılDüğünden sonra birkaç kez aradı ama dönmedim hiç, konuşsam ne diyeceğim
- +1 yıl
Yaptığı hatanın farkıbda olsun istiyorsan konuş. İçinde kalmasın. Ancak değmez diyorsan hiç dönme. Konuşma.
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışırsa benimle pişkin pişkin?
- +1 yıl
Konuşamıyorsan uzun bir mesaj at yolla. Tepkisine göre yol alırsın ama bence ilişkini kes böyleleriyle.
+1 yılHskshsjs abii baska derdiniz olmasin ya kadin kadinin dusmani iste, özenmiştir belki ya da aday bulmak icindir ne blm kızlarin cok farkli dusunce tarzi var.
01 YorumlaSeni kıskanan bir arkadaşın olduğu kesin, konuşmazsin sende
13 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm ya böyle yapmasına valla
Yakisiyorsa giysin :) kendini gösterip belki kısmet bulacak. Bencillik etme
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olması değil ki derdim. Gelin sanılarak mı birini bulacağını düşündü?
Yani haklısın bıraksınlarda o gecenin parlayanj sen ol
11 Yorumla
+1 yılBelki yanlış yorumlamışsındır. Belki senin özel gününde şık olmak istemiştir sadece.
11 Yorumla
+1 yılBırak nasıl isterse yapsın
22 Yorumla
Soran+1 yılAma düğün günü de yapılmaz yani böyle bir şey ayıp değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yıltaktığını belli etme belki de bilerek yaptı seni sinir etmek için ama günahını da almayalım bilmeden yapmış da olabilir ama dediğim gibi taktığını belli etme açma konuyu
01 YorumlaKızmakta haklısın bu senin özel günün gerçekten arkadaş olsaydı bunu yapmazdı
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben de öyle düşünüyorum, düğünden sonra birkaç kez aradı dönmedim hiç
Soran+1 yılNefret değil de çok sinirliyim hala
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf çok sinir bozucu bi durum, öyle insanlardan uzak dur, kanser ederler insanı
12 Yorumla
Soran+1 yılKanser oldum sayılır zaten kınada yaptı aynısını neyse denk gelmiştir dedim ama düğünde jr gelin gibi dolaşıyodu
+1 yılHerkesin güzelliği kendine, umursamazdım, belki o da kısmet arıyordur, kendini güzel görmek istiyordur 😊😀
24 Yorumla
Soran+1 yılBen güzel olup olmamasını dert etmiyorum ki tabii ki düğünde insanlar tanışır orasına lafım yok ama gelinden rol çalmaya çalışmak ne demek
- +1 yıl
Böylelerini umursamayacaksın o zaman ya da arkadaş olmayacaksınız bu kadar zorunuza gidiyorsa... basit yani
Soran+1 yılİşte bu saatten sonra da görüşmeyi düşünmüyorum zaten
+1 yılKonusma bencede sırf dikkat cekmek için yaparlar bu kızlar genelde iyi bilirim etrafimda var. Konusulmak sorup sordurulmak isterler gereksiz caba
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ne bu çaba ya saçmalık yani
- +1 yıl
Rezillikk
tek parlayan sendin o gün boşver. komik çabasına da gül geç
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım ama insan zaten gergin oluyor o gün bir de böyle bir şey olunca daha da beter geldiler bana
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun, aradı birkaç kez dönmeyeyim o zaman hiç
O saçını başını yolmak lazım mal mı? Bir daha konuşma o senden özür dileyene kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılDüğünden sonra birkaç kez aradı ama dönmedim. Farkında mıdır acaba yaptığı şeyin
+1 yılCok pis doverdim o kizi var ya
25 Yorumla
Soran+1 yılDüğünüm rezil olurdu... ama içimden gelmedi değil yani
- +1 yıl
Ben tutamazdim kendimi aga
Soran+1 yılSonra uğraş dur bir sürü tantanayla
- +1 yıl
Icimde kalmasindan iyidir ama be😂
Arkadaşında ki kiskançlık dnskhdjs
25 Yorumla
Soran+1 yılAyıp yaptığı ya gerçekten üzüldüm yani ne yapayım çıkarayım mı şimdi hayatımdan
Soran+1 yılZaten insan gergin oluyor düğünde bir de böyle bi şeyi görünce delirmeme ramak kalmıştı
+1 yılHaklısın belki koca bulmak istemiştir o da
12 Yorumla
Soran+1 yılGelin sanılarak mı :D
- +1 yıl
Gelin kadar güzel olarak 😀
Ben olsam konuşmam ne münasebet.
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi ben de öyle düşünüyorum hayır ne bu çaba yani saçmalık başka bir şey değil
Soran+1 yılÜzüldüm böyle olmasına
+1 yılhayır öyle bir hakkın yok
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
istediği şekilde giyenebilir tabi onu öyle gelin sananlar onu sorunu değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe salak kızlar var ya. Konuşma bir daha
33 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle ayıp yani yaptığı
Cevap sahibi+1 yıltatlı civ civ
Seni kiskandg o kadr bell ki. Muhatap olma daha
11 YorumlaGariban heves etmiş işte takilma bosuna
01 Yorumla
+1 yılHaklısın
24 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence
- +1 yıl
Bence ilişkini kes onunla
Soran+1 yılAradı bikaç kez düğünden sonra ama dönmedim hiç
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sinir bozucu ben olsaydım onunla konuşmazdim
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ya sinir oluyorum öyle insanlara
12 Yorumla
Soran+1 yılBir de beni düşün...
+1 yılDamadın aklını karıştırmayın
01 Yorumla
+1 yılAy çok sinirlendim yüzüne vur vur kes konuşmayı
03 Yorumla
Soran+1 yılAradı ama hiç dönmedim bile
- +1 yıl
Hayır dön sorununu söyle bakalım ne diyecek açıklaması ne sonra gel yaz meraklandırma bizi 🥺
Onlarla muhabbeti bile kesmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hiç konuşmadım o günden beri, birkaç kez aradı falan ama dönmedim
+1 yılHaklısın kanka
02 Yorumla- +1 yıl
Pp çok tatlı senmisin o😂
+1 yılKonuşma çıkar hayatından.
01 YorumlaHaklısın
01 Yorumla
+1 yılEvet
14 Yorumla
Soran+1 yılDimi bence de
- +1 yıl
Ben damat olsam ben bile tepki gösterim
- +1 yıl