Neden milyarlarca insanın olduğu kendine yer bulduğu bu dünyada kendine yer bulamamak kendini hiçbiryere dünyaya ait hissetmemek neden bir ALLAHIN kulu tarafından bile zerre kadar bile sevgiye layık görülmemek neden sevdiğine kavuşamamak neden herkesin sana aynı bakması dışarıya çıkınca vs. vs. vs. neden neden neden artık o kadar yoruldum ve tükendimki düşünmek bile çok yorucu geliyor artık her şey bitse de çekip gitsem diyorum neden neden neden?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni seveni sevmen gerekiyor veya karşılıklı bir sevdaya düşmen lazım. Bazen yıllarca olmaz şer sansarsın sonra hayır diye karşına çıkar
Bazen ummadığın anda çıkar karşına bekleyip sabretmek gerekir
Bu benim ummadığım anda karşıma çıkanlardan rabbimin bana bir işareti bir son şansı herşeyden vazgeçmişken hemde ama kör talihim tabii beni her zamanki gibi yine yalnız bırakmadı tabii golü attı bana aynı şehirde bile değilim onunla ve de beni tanımıyor bile bir de onca derdin arasında o kadar ağır geliyor ki içim canım çok acıyor...
Bu saplantı
Ben sevdiğimi 17 yıl unutamadım ve karşıma aşk diye yeniden çıkıyor..
Bence sende ki hastalık 😷 olmuş
Yok ablacım hastalık değil ama ona benzer bir durumu bende yaşadım 14 yıl platonik hemde ondan sonra herşeyden vazgeçmiş bu işe asla bulaşmam derken hiç ummadığım yerden aynı şekilde vuruldum ikincisi beni resmen bitirdi tarif edemem...
Kamka kafanı takma bu kadar ya tamam tak ama hobi olarak takma rutin haline getirme bunu arada bir canın sıkıldıkça tak manyak olursun yoksa
Oldum zaten kardeşim hemde çoktan oldum nasıl takmayayım ki hayat bazen o kadar anlamsız ve değersiz geliyorki anlatamam biraz uzun hikaye...
Tamam yine iyi olabilirsin bu senin elinde bazen bana da geliyor böyle bunalımlar ama kendimi kaybetmemek için her şeyi deniyorum
Bazen insanın aklına bazı şeyler o kadar derine yerleşiyor ki kardeşim bir adım atayım harekete geçeyim kurtulayım kendime gelmeye çalışayım diyorsun ama olmuyor seni bazı şeyler öyle bir kıskaca alıyor ki ne yapsan bir adım ileriye gidemiyorsun benimki de tam olarak böyle maalesef ama sende haklısın ne diyeyim o kadar yoruldum ki artık herşeyden dışarıya çıkıp insanların halini görüp bir de kendi halimi görünce kendimi parçalayasım geliyor ama lanet olsun işte bazı şeyler engel oluyor...
Bilirim daha 3-4 gün önce benzer bişey yaşadım böyle resmen düşüncelerim bedenimi felç etmişti hareket etmek istiyordum edemiyordum dönem dönem herkes böyle şeyler yaşar ama geçiyor yani takma fazla
İnşallah geçer dediğin gibi kardeşim artık hiçbir şeye gücüm kalmadı her gün rabbime yalvarıyorum...
Dua et, psikoloğa git, bi arkadaşını ara anlat seçenek çok var iyi olmak için
İlk seçenek dışında bir seçeneğim yok rabbimden başka kimsemde yok zaten insanların sevgisine bu yaşıma kadar layık olamadım bir türlü nedense ne yapmam gerekiyorsa artık acaba kuş olup uçmam lazım heralde gözlerinde çözemedim gitti...
İnsanların sevgisi layık olunacak bişey değil ki bu kazanılan bişey mesela her gün aynı yerden geçtiğini düşün ve hep o yerden geçerken birini görüyorsun o da senin ters yönüne doğru yürüyor sen şimdi bu adama hiçbir şey demeden her karşılaştığında öylece yanından geçip gitsen o adam için bişey ifade etmezsin ama o yönden yürüdükçe ve o kişiyi her gördüğünde ona günaydın, iyi günler vs dedikçe zamanla o kişinin sempatisini sevgisini kazanırsın en yakın arkadaşlarmdan biriyle bu şekilde tanıştım mesela ben eğer birbirimizi öylece geçip gitseydik tanışmaz ve birbirimizle dost olmazdık :D yani demem o ki sevgiyi layık görülecek bir sey gibi görmen senin insanları hep üstün kendini de alçakta gördüğünü gösteriyor ama sevgi kazanılan bir şey, birilerine layık görülmez. Ve inan bana kazanması zaman isteyen bişey olsa da zor kısmı sadece bu gerisi kolay bunu hiç unutma
Eyvallah kardeşim...
Orta yaş bunalımına girmiş olabilirsiniz, yapabileceğiniz en iyi şey biraz aktif hobi edinmek olabilir...
Vallahi kardeşim keşke bunalım da olsam o dediğin benim için gayet çok basit bir şey bilmem anlatabildimmi o kadar şeyin ağırlığında çok hafif kalıyor bana şu an elim kolum o kadar bağlı ki bırak hobi edinmeyi hareket bile edemiyorum bir den fazla acıyı birden çekiyorum şu an artık dayanacak gücüm kalmadı ne kafam yerinde ne aklım ne mantığım...
İçinde bulunduğunuz durumu anlayabiliyorum, umarım atlatırsınız :(
Eyvallah kardeşim biraz çok zor ama bakalım ALLAH razı olsun iyi dileklerin için...