uzun ve ciddi ilişkiyi hayatını yaşamak için bitiren erkek birgün pişman olup dönermi? giden gitti gittiği gün gitti demeyin, seven bitiremez bende bitiremedim şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O hayatta bana yer vermiyorsa dönmese de olur. Sende böyle düşün ve her giden de döner.
Bravo takdir ederim seni 👏👏
çalıştım öyle düşünmeye ama olmadı bi türlü 6 aydır unutamadım🥹 iki senemi vermiştim ona ve oda beni zamanında çok sevdi her kavgamızda benim için ağlardı ama en sonunda ayrıldık ve dahada istemedi ben çok yazdım unuttum ben dedi ama hala beni stalklıyor ve hergün benim konumu açıyor arkadaşlarıyla konuşurken veya beni hatırlatan şarkılar dinliyor, unuttu belki ama unutan insan ne diye eskiyi açar ki?
Balım bir şey öğrendiysem asla seven erkek sensiz hayat istemez. Belki biraz ayrı kalırsınız ama elinden geleni yapar. İnan şarkı açmakla olmaz senin yanında durur.
aynen öyle haklısın canım, elimden okadar sevmeme rağmen hiçbir şey gelmemesi ve boşa giden zamanım canımı acıtan tek şey
Hayatını yaşamaktan kastın yani böyle özgüvensiz pısırık ottan püften herşeyden kıskanan biriysen bence çocuk ayakları böyle kaba etine vura vura senden uzaklaşmıştır
hayır öyle birisi değildim kendisiyle çok mutluyduk zamanında çok sevdi tabiki yapmasını istemediğin şeyler vardı ama normal ilişkide olacak şeyler onun hoşuna gidiyodu kıskanç olmam. 2 sene sürdü hep benim peşimden koştu sonra ayrıldı benden ve yapamıyorum dedi. Şimdide başka kızlara yürüyor ama heryerde benim konumu açıyor durduk yere unuttum dediği halde
Heryerde senin konunu açtığını nasıl anlıyorsun demek ki hala aynı ortamdasınız
değiliz😶 yakın arkadaşı arkadaşım oluyor canlı yayın açıyor sürekli bende fake hesapla giriyorum ne konuştuklarını görmek için ve durduk yere benimle ilgili bişey yazıyor ama yayındaki kimse anlamıyor. Kızlara falan yürüyor yayınlarda ama sürekli ya geçmişteki hataları söylüyor ya da durduk yere beni unuttuğunu söylüyor ama beni hatırlatan şarkılar dinliyor
Şarkıyı seviyorsa seni hatırladığı için dinlediğini düşünmek biraz garip :) misal ben Zekai Tunca gülü susuz severdim :) düğündeki dans parçamızdı hala dinliyorum onu sevdiğim onu düşündüğüm aklıma bile gelmiyor mesela
Umduğunu bulamazsa kürkçü dükkanına geri döner
umarım bulamaz ozaman😶
Umarım gelirseki birgün, şayet şunu unutma Mevlananın dediği gibi giden bir daha gider, çünkü sen onun cebindeki insansın kalbindeki değil
Çok zor döner
neden
Çünkü hayatını tek kişiyle yasayamayacagini her seferinde sıkıntı olacağını bildiği için
ama heryerde benim konumu açıyor unuttuğunu söylüyor ama arkadaşları arasında durduk yere benimle ilgili şeyler geçiriyor anlamadım unutan insan eskiyi açmaz ki
Ne gibi şeyler mesela
mesela geçen arkadaşı yayın açmıştı ben girdim fakeyle beni hatırlatan bi söz söylendi yayında oda durduk yere benim soy ismimi yazdı, arkadaşları soy ismimi bilmiyor bile. Veya durduk yere ben unuttum eski sevgilimi yazdı kimse sormadığı halde. Beni anlatan şarkılar falan dinliyor bilmiyorum amacı ney
Amacı eskileri yaşatması
Donmez
neden