tam birinden hoslanıyorum her şey güzel gidiyo, bi anda düsüncelerinden ateist oldugunu anlıyorum of yeter artık inançlı insan kalmadı mı bana mı denk gelmiyolar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ülkenin %80'i müslüman. Yarısı erkek olsa %40 yarısı evli olsa %20 yarısının iliskisi olsa %10 yarısı istemediğin gibi veya problemli olsa %5 yapar bu da 4 milyon insan demektir. Denk gelememek büyük bir çaba aslında.
%80 i falan müslüman değil eğer 19-22 yaş aralığında tanısığın yoksa böyle düsünmen normal ayrıca sözde müslüman olanları da saymıyorum her seyi yapıp sadece gelenek olarak müslüman olması bana yetmiyor
Arkadaşlarımın tamamı ateist, deist, agnostik ve hristiyanlardan oluşuyor.
Oldukça memnunum arkadaş çevremden.
benim de öyle arkadaslarım var ama arkadas iliskisinden bahsetmiyorum konudan da anlayacağın üzere
İnançlı olup olmaması neden bu kadar önemli senin için?
Çünkü inancına göre kendi inancından olan biriyle olması lazımda ondan.
@MafyaPrenses-_- Kimliğinde islam yazıp ateist veya başka dine inanan çok insan var, bu ülkede gerçek müslüman sayısı 100 bini geçmez.
Çevresinden tepki çekmemek için millet müslümanın diyor veya taklit yapıyor, o yüzden bende çokda kafaya takılmamalı.
gerçekten inançlı birinde allah korkusu olur ve her seyi rahat yapamaz, mesela çıkmaza girse tevekkül eder pes etmez, iyiliğe iyilikle kötülüğe de iyilikle karsılık verir, göz zinadı bile yapmaz , hırsızlık yapmaz baskasının hakkını yemekten korkar, hayvanlara yaslılara merhametli davranır. kısacası islam bi yaşam biçimi oldugu için ben bu tarz birini istiyorum. he diyceksin ki her müslüman bçyle mi hayır ama bu bilinçte olanların da var oldugunu biliyorum
Konu başkasının kimliğinde İslam yazıp, ateist olması değil. şu an gerçekten müslüman biri ise eğer kendi inancına uyduğu için bu soruyu sorması aslında :)
@MafyaPrenses-_- ben şahsen bugüne kadar sadece 2-3 tane cami imamına rastlamıştım gerçek müslüman olan başkada rastlamadım, çok zor bulması bahsettiği özelliklerde birini.
Aynen.
zor biliyorum ama ümitliyim bu arada imam da bana bakmaz keödpsndhspsmdh
Bugüne kadar karşılaştığım müslümanların çoğu milleti islam düşmanı yapmak için özel olarak görevlendirilmişler gibiydiler resmen, İslam'dan bahsedip her haltı yiyenlerdi.
ben iyisine de kötüsüne de denk geldim ama genelde ne çok yobaz ne aşırı kötüsü çıkmadı karsıma umarım çıkmaz, böyleleri daha çok zarar veriyor dine ve dini onların yasadığı gibi bi sanıyolar
Hayatta anlam veremediğim iki şey var ; birincisi aşk, ikincisi ateistlik.
neden aşk knk 😵💫
Bu devirde aşkın sadece zinadan ibaret olduğuna inanıyorum. Bir laf var ya ; arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler, bir neslin ahlakını işte böyle yediler.
bilmiyorum ya bence öyle olmayan kisiler de var bi çocukla tanısmıstım aşırı dindardı ona aynı senin dediklerni demistim yeni nesilde düzgün biri yok gibisinden, ve çevresindeki herkesin böyle oldugunu ve sayılarının çok fazla oldugunu söylemisti biraz ümitlendim eheheh neyse uzattım bence o tarz olmayan insanlar da vardır illa
Var ama günden güne hızla azalıyor Cano 🙂 ve yakından yok olacak.
hayır yok olmıycaklar şşş
Tamam 🙂
Ülke iyiye gidiyor demek ki. Dinden kopuş aydınlanma demektir.
İnsanlık ikinci bir aydınlanma devrini yaşıyor.
Kısaca herkes işine geldiği gibi takılıyor
müslümanlar da öyle takılıyor bu daha kötü
aynen öyle sorsan herkes müslüman sözde ama yabancılardan daha beteriz
Ahh aahh bizim nesilde iman power ne kadar da yüksekti
Çevreni kendin gibilerden seç.
genelde sanalda tanıstıklarımdan bahsetmistim ama çevremi de ben seçmiyorum ki okuldaki arkadaslarımdan olusuyo hep:/
Sanaldan tanışma insanlarla, kimin ne olduğu belli değil.
Okulda da dindar kişilerle arkadaşlıklar kur. Unutmadı ki arkadaşların seni yansıtır.
sanaldan tamısabiliyorum yoksa çok utanıyorum arkadaslrım var genelde iyi insanlara denk geldim ama aşk anlamında bu yönlerini görüp direkt uzaklaşıyorum
Aşk için acele etme, vakti gelince uygun birini bulup evlenmek en iyisi.
Deist bul sen de
o daha kötü arada kalmıs gibi
Ne yani illa herkes sübyancının peşinden mi gitmeli
Doğru yolu bulduk işte ne güzel
aferim yani ne diyim
Sen deccale falan inanmaya devam et bulursun birini
sen de her sey tesadüf knk ya de geç arkanızdan enayi mk diyip gülüyoruz
Maalesef öyle:(
Evet