Karşımıza güvenebileceğimiz birileri çıkmıyor mu? Her insan kendi masumsa bu karaktersizler nereden türedi o zaman :D

Karşımıza güvenebileceğimiz birileri çıkmıyor mu? Her insan kendi masumsa bu karaktersizler nereden türedi o zaman :D

Karşı cinse değil insanlara güvenmiyorum ben bu da benim için sorun değil zaten olması gereken bir şey sadece çok samimi olduğum kişiye güvenirim ki oda zaten bir kaçı geçmez. özellikle de bu zaman da zaten kimseye güven olmaz insan insana her şeyi yapabilir bu yüzden de başta kimseye güvenmemek ya da çok kaptırmamak lazım. ama çoğu kişi kolay etkileniyor karşısında ki kişiden
Karşıma güvene bileceğim biri çıkmıyor. Çünkü ben bile kendime güvenmiyorum. Neden? Dış çevre çoğunlukla hayatımızı yönetiyor. Çoğu insan " dış etmenler beni alakadar etmez" dese de aslında insanın içine ukteyi bırakıyor. En ufak şeyde dış etmenlerin dedikleri kafamızda canlanıyor ve yavaş yavaş da karşımızdakini o kalıba koyabiliyoruz. Her insana da masum değildir. Zamanında güven vermeyen hatalar yapmış olabilir. Ve bazı insanların da ona yapacağını düşündüğü için güvenemez
Açık konuşmak gerekirse bu devirde babamın oğluna bile güvenmem. Hele benim gibi güvendiğiniz ilişki, dostluklarda ihanete uğrarsanız ki zaten herkesin başına gelebilecek bir şey anlarsınız. Benden size tavsiye kimseye güvenmeyin:) farkındamısınız bazen kendimize verdiğimiz sözleri bile tutmuyoruz başkasının sözlerine nasıl güvenelim daha kendimize bile güvenmezken...
Güven kavramı günah kavramıyla birlikte tarihe gömüldü kızlar. Allahtan korkusu olmayan bunca insan arasında güvenecek birini bulmak zor. Aradığınız kişide Allah korkusu olsun gerisi çok güzel ilerler.
Cevap
22Cevap
Her cinse karşı aşırı bir güven sorunum var. Kimselere güvenmiyorum
Karşı cins veya hemcins ben insanlara artık sadece saliselik güveniyorum sonra tekrar öz-güvensizliğime dönüyorum😎.
İnsanlar bozuldu artik ne güveni yemin etmek hele hele kuran üzerine yemin etmek öyle çok büyük bir sey ki ama bilmiyorlar iste o döner dolaşır seni bulur nerden geldigini bile anlamazsin
Hahahahaha o SS ciddi gerçek mi ya? Var öyle pisikopatlar. Ama insan kendi kendine bu hale gelmez bununda altını çizelim :D
Ben artık zerre güvenmiyorum kendi adıma.
Güvendiğim çok nadir insan oldu benim, o nedenle sorun yok. Ayrıca ne kadar güvenirsem güveneyim bir yanılma payı bırakırım ben her zaman..
İnanılmaz güvenilir biriyim ilişkide de bunun karşılıklı olmasını istiyorum.
Ama o kadar güvenilecek biriyle karşılaşmadım henüz
Her konuda olmasa da yaşadığım durumlar var. Kişiye göre de biraz olsun güven sorunum törpüleniyor ama tamamen güvenmiş olduğum kimse yok.
Babam yuzunden ve gordugum evliliklerden dolayi gram guvenmem
Bazen evet bazen hayır. Tedbirli olmakta fayda var
Bana güvenmeyene bende güvenmem
Bendeki kural genelde karşılıklı oluyor
Evet fazlasıyla.. Ben aşırı hassasım güven konusunda. Sadığım karsımdaki de aynı oyle olacak.
Tedbirli olacak kadar güvensizlikle, önyargı oluşturmayacak kadar güvenle bakıyorum karşımdakine.
Vize ve finaller de bu kadar zorlanmıyorum ben ya herkes bir alavere dalavere peşinde
Güven sorunu yaşamıyorum galiba ya yüzüme gülene güvenirim sonra üzülürüm ama akıllanmam
Ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum. Son güvendigim çocukla birlikte oldum ve 2 gün sonra migdemi bulandiriyosun dedi. Zaten güven sorunlarım vardı ikiye katladı. Asla kimseye güvenemiyorum şu an sıkıştım kaldım. Güvenemedigim için de benden uzaklasiyolar
Karşı cinse güvenmekte güçlük çekmiyorum Ciddi olarak konuştuğum kişileri tanıyorum ve nasıl biri olduğunu az çok çözüyorum buna göre yolumu çiziyorum
Bunu cinsiyetle alakasi yok insanin guveni bi kirildi mi bi daha eskisi gibi olmuyor sadece karsi cinse degil hic kimseye guvenmiyor
Çoooookkkk hatta genel olarak güvenmiyorum söylediklerine
Babamiza guvendik anamızı.. diye bı laf var yaa kimseye güvenmiyorumm
Kur'an' a el bastıracak kadar hastalıklı değilim diyelim 😄
Sadece karşı cins değil hemcinsime de güvenmiyorum
Sorun yaşamıyorum direk güvenmiyorum hiç 😂
nereye kadar peki :D
Gittiği yere kadar ya 😂
Gitmiyor artık ama :D
Benim gidiyor senin gitmiyorsa bilemem😂
Valla bir süre sonra anlarsın dediğimi :D
Pekala görelim bakalım..
Çok sorun yaşıyorum benim güvenimi kıracak bir şey yapmasına rağmen bir türlü guvenemiyorum
Karşı cinse güvenmem güvenemem bu benim için 0 olasılık hatta eksilerde.
İnanılmaz derecede güvenilir biriyim ama hiç kimseye güvenmiyorum
Her erkeğe güvenmem
Evet hep aptal insanlar yüzünden
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor:)
Ahahahha efsane mesaj 🤣
Valla aynı şu mesajı atan kişiyim
Evet insanlara kolay kolay güvenemiyorum
Resimdeki abarti o kadar değil
Çıkmıyor. Güvenmiyorum da
ahhaah 😀 pek güvenmiyorum kimseye
Güvensizlik yaşamam genel olarak
Yaşıyorum tabi, büyük problem
Güvenmek yerine gider çamaşır suyu içerim daha iyi
Kimseye güvenim yok benim
Sevdiğim hariç güvenmiyorum.
Karşı cinse direkt güvenmiyorum.
hayatımdaki insana güven sorunum yok
Evet. Bayag zor güvenen biriyim
Kimseye kırılacak kadar güvenmemek en güzeli
evet. Anneleri yetiştirememiş bir çoğunu.
maalesef bunu da başardılar.
Kim bu ruh hastası 😂
Aman akışına bıraktım ne güveni
Yok fazla güven veriyorum ben 😕
Ş-şey siz güvenebiliyor musunuz!
Güvenecek insan kalmadı maalesef.
Karsi cins degil , tum insanlar
Evet
Evet biraz
Güvenmiyorum
Evet yaşıyorum
Ayyy ben canım gibi herkese güveniyorum