Yani çok kolay olmasa da tamamen kaybetmişte değilim, insancıl bir davranış hatta bir zorunluluk bu. Güvenilir birine güvenince sonuç kazançtır, güvenilir olmayan birine güvenmenin sonucu da kazançtır, tecrübedir, deneyimdir, öğrenmektir hatta en etkili öğrenim yollarından biri bile olabilir bu. Hayatı, insanları, kendini böyle böyle öğreniyorsun ve yeni yöntemler, bakış açısı kazanıyorsun bir nevi. İnsan her zaman büyüyen bir çocuktur ve güvenmekte bacakların olur, düşe kalka öğrenirsin yürümeyi de, yaşamayı da sonsuza dek... Birinin hatasını başka birine yıkmam ya da o biri yüzünden herkese karşı bir kaygıyla yaklaşamam...
Karşı tarafın bana güvendiği kadar. En iyisi bu çünkü. Artık karşı tarafın yaklaştığı kadar yaklaşıyorum. Çünkü gördüm ki fazlası karşıdakini şımartıyor, ve kullanmaya açık hale getiriyor. Durduk yere elimi verip kolumu kaptırmaktan bıktım
mesele sadece karşı cins olsa iyi. genel olarak kimseye tam teşkilat güvenmemeli insan. bu kişi anne baban kardeşin olsa bile geçerli. biz kendimize bile tam güvenmez iken bir başkasına körü körüne güvenmek de neyin nesidir... herkes her şeyi yapabilir kabullenin artık. birilerini savunmaktan birilerini korumaktan vazgeçin. onu tanırım ben öyle birisi değil yok ya yapmaz beklemem ondan bunu demek de nedir komik :D en alasını yapar da sen kabullenmek istemiyorsun. görseldeki durum ve buna benzerleri hatta daha ağırları gerçek yaşantıda mevcut neler neler var... bunla kalsa iyi:) siz siz olun kendinize dahi güvenmeyin. her zaman o yanılma payını koyacaksın. fazla şüphecilik evet kötü ama fazla inanış daha da kötü
Görsel sana mı ait öyleyse sonuna kadar haklısın valla ama değilse de haklısınız 👍 Bu tip insanlar yüzünden iki cinste de günahı olmayanlara olan oluyor zaten. Hani bir tane röportaj vardı çocuk diyor ki "ya ben valla evde televizyon izliyordum." Hakikaten öyle olanlarda var yani yabana atmayalım. Benim güvenimi soracak olursan da sormasan daha iyi. 😁😂
Kadına olan güven sorunum her zaman mevcut. Bunu kazanmak karşı tarafın elinde olan bir durum. Benden aldığı ilgi ve alaka ona yetiyor olmalı. Ben tek onu beklerken, oda bir tek beni beklesin isterim.
Kimseye güvenmiyorum bugun yüzüme gulen ilerde beni sevmeyebilir simdi samimi olan ilerde merhaba bile demeyebilir güvenirsem kim olursa olsun bağlanırım o yuzden seviyomus gibi yaparim hep onlsr oyunu bozana kadsr :')
Eger gercekten güvenirsem gerçekten sevmeye ondan sonra baslarim kimseye alışmayın herkes bi gun sevdiklerinden vazgecebilir
Babam, sevgilim ve abim de karşı cins olduğuna göre karşı cinse güvenmiyorum diyemem tabi ki. Ama yabancılara karşı temkinliyim. Karanlık ıssız yolda kadın görsem yolumu çevirmem ama erkek görsem çeviririm mesela. Dostluk konusunda karşı cinse daha çok güveniyorum.
Her adam sizin ilginç kaprislerinizi çekmek zorunda değil saçma sapan güven problemleriniz varsa bunu ilişkiye başlamadan önce konuşun ki kimseyi darlamaya gerek yok güvenmiyorsan uza kardeşim kim güvenini kırdıysa ona anlat derdini dert dinlemeye gelmedik biz kadınları bir günde silmedik