Benim sorun değil ama karşı cinsteki insanı iyi gözlemledikten sonra ona karşı davranış ve tutum aldığım için sadece sık görüştüğüm 2 arkadaşım var. 😅

Benim sorun değil ama karşı cinsteki insanı iyi gözlemledikten sonra ona karşı davranış ve tutum aldığım için sadece sık görüştüğüm 2 arkadaşım var. 😅
Bunu burada dolanan evli ablalar temel oluşturuyor. Evli ev hanımı veya iş sahibi mesleği olup çalışıyorsan kendine ayır vaktini çoluk çocuğuna ayır birde işin aksi tarafı cinsellik bölümünde dolaşıyor olmaları geleceğin annelerine güvenimizi hayli azaltıyor maalesef.
Eskiden kızlar bana daha zararsız masum çocuk ruhlu güvenilir gelirdi ya da biz masum idik ama şimdilerde kızlara karşı tavrım tam tersi hale geldi. Kızları tanıdıkça erkeklerden bile daha vasat olduklarını gördüm ne yazık ki😞.
Bence en iyisini yapıyorsun bu arada 😇 bugüne kadar yaşadıklarımız bizi bu hale getiriyor kimse kendi kendine güven sorunu yaşamıyor. Bende güvenmiyorum yalan söylerler aldatırlar.
Arkadaş olarak çevreme girmek isteyen çok insan oldu fakat ben istemiyorum. Elimi sallasam kaç tanesi arkadaş olmak ister ama çoğu takilmalik istediği için arkadaşlık kavramı başka.
Arkadaş dediğin çıkar için değil gerçekten sana değer verdiği için yanında olandır. Zaten çok olması gerekmez. Nerde çokluk orada demişler ya aynen öyle.
aynen öyle. gerçekten değer veren insan da git desende gitmeyen insandır. aynı düşüncelere sahibiz. :))
Teşekkür ederim 🙏
hakkını verdim sadece, önemli değil. :)
Cevap
12Cevap
Ben hiç bir insana güvenmiyorum..
Evet güven problemi yaşıyorum. Hele ki buradaki sorulan soruları gördükçe daha da fazla güven eksilmeye başladı.
Ayyyy aynı şekilde bende. Buradaki erkekleri görünce güvenim biraz daha azaldı.
bir şey yapmadın, genel olarak.😅
Kendine güvenmeyen, kimseye güvenmez..
Benim böyle bir korkum yok. Yanlış yapan kendine yapar.
kendi cinsimden olan insanlara da güvenmiyorum ama özellikle de karşı cinse gram güvenmiyorum
Evet güven sorunum var.
Güvenme o zaman. Napcan güvenip de
Güldürdün sağolasın😂
Evet fazlasıyla herkese yaşıyorum sadece karşı cinse değil ki
Her şeyin başı güven işte
Başta sana güvenmemek lazım yazdığın yorumlara göre.😂
Fazla yemin eden beni rahatsız eder
Hiç güvenmiyorum kadınlara.
Evet güvenmek de zorlanıyorum artık.
İnsanlara güvenmekte sorun yaşıyorum
Güven kim
ahshashahsahsahsahsh