33 yaşındakı abim dediğin insanın hareketleri neyi gösterıyor?

Dershanede edebiyat hocamız vardı 33 yaşındaydı bende 18 yaşındayım onu çok severdim iki üç ay derse girip ayrılmıştı aramızdan ızmıre gitti arada bir whatsaptan konuşurduk abim gibi sevıyorum hatta öğretmenler gününde buraya geldi kazak aldım annemle beraber seçtik kazağını cidden abim gibi değer veriyorum beni kendine yakın gördüğünden sevgılılerını anlatmaya başladı flortlerını derken bazı hareketleri başka bişey olduğundan şüphelendirıyodu beni ınstegrama fotoğraf attım bana dedıkı bir gün fotoğraf paylaşma bu kadar niye dedim okulunu oku dedi bır hafta sonra gene paylaştım ben sana dedim paylaşma dedim dedi sonra kendinden 10 yaş büyük biriyle konuşuyordu onun yerine gelen yeni hocayla kadındı bende 10 yaş var bısey olmaz anlaşırsınız dedim bana dedikş senden küçük bile olur ama benden büyük biri ollmaz dedi sürekli bana şu yürüdü bu yürüdü diyor hatta bana birini ayarlasana dedi kaç kere

Dün instegrwma bir not attım notta sa şöyle yazdım : kimse dolduramaz inan yerini o da cevap olarak biliyorum yazmış bende kimden bahsediyoruz abi deyince ben tabıkı kim olabilir yazmış sonra demıs ki sen koca peşinde koşuyorsun dedi ve konuştuğum hiçkimse yok dört senedir çok zoruma gitti bazı hareketleri sanki benden hoşlanıyormuş gibi resmen bu laflarından trıp yedıgımi hıssedıyptum sanki kıskanıyormuş gibi geliyor akrabalarım amcam dayım bile bu şekil karışmıyor cidden anlam veremiyorum
annemle babam da ayrı babamla görüşmüyorum bunu da biliyor ama bazen hıkayeme yanıt atıyor prensesim falan dolan diye ama bana diğer hareketleri normal gelıyor özel hayatını bu kdr anlatması falan

33 yaşındakı abim dediğin insanın hareketleri neyi gösterıyor?