Tekrar başlarsak kurtarabilir miyiz?

18 yaşımdayım. Sevgilimle 11 aydır mükemmel bir ilişkimiz vardı ve birbirimizi o kadar çok sevdik ki onun için ailemi karşıma aldım aylarca mücadele ettim bir sürü anımız oldu beraber ve gerçekten beni çok seviyor. Ancak bir hata etti ve bu bende çok kötü bir etki yarattı. Çok inatçı biri. Beni ailesi evden gitmişken eve çağırdı ve bişiler yaşamak istediğini söyledi bunun da bana çok ters olduğunu bilmesine rağmen israr etti ve kavga ettik. Sonra benim de yaptığım yanlış ben de onun evine gittim belki onu kırmamak için ve istediğimi düşündüğüm için ama ailem öğrenirse diye o süreçte çok korktum. Bişiler yaşadık ve ben sonra pişman oldum çünkü hazır değilmişim ve kendi sözümü dinletemediğim için de saygısızlığını hissettim. Ve ısrar etmeye başladığımdan itibaren kendimi ona karşı soğuk hissetmeye başladım ve en sonunda ara vermeyi istedim. Ayrılırken çok ağladık ikimizde ve kendini düzelteceğini söyledi ama ben o kadar mesafeli hissediyorum ki ona yani 5 gündür ara verdik ve acaba ilişkimiz bitmeli mi diye düşünüyorum normalde asla aklımdan geçmicek şey ama aynı zamanda ondan başkasını düşünemiyorum şu 5 gündür aklımda sadece bu olay var her an uyumak istiyorum yemek yiyemiyorum ve ona karşı eskisi gibi hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki. Sizce soğuk hissetsem de bunu ona belirtip ilişkiyi tekrar denemeli miyim yoksa ayrılmalı mıyız? Olumlu yorumlar duymayı çok istiyorum çünkü aşırı umutsuzum. Sizce ne duygular hissettim de olay buraya kadar geldi? Ne yapmalıyım?

Tekrar başlarsak kurtarabilir miyiz?