Tekrar kavuşur muyuz?

18 yaşındayim sevdiğim 26 yaşında. Eskiden sevgiliydik. Günah olduğunu biliyorduk. Sonra ayrıldık. Ama bazen yine konuşuyoruz. Fakat normal. Sevgili olmadan önceki gibi. Ben ayruldiktan sonra namazabaşladım. Hep dua ediyorum Allahım sen hayırlısını ver diye. Belkide Allah böyle değil helal yoldan kavuşturacak bizi die düşünüyorum. Ama onu çok seviyorum. Sabrediyorum. İmtihan diyorum. Onunmaddi durumu iyi değil ama benimiçin hiç sorun değildi. Bide işegireyimaskerlik falan dedi. Yüksek lisans yapmak istiyor. Nasipse yine gelir bulurum seni dedi. Zina yapmadıkama zinaya yaklaştık. Ne olur gunahimiza tövbe etme fırsatı ver demişti. Annem gökte nikah kiyildiysa yerde de kıyilir ağlama. Nasibinde varsa yer yarilsa seni bulur nasibinde yoksa düğün gecesi bile ayrılırsiniz diyor. Sen Üniversiteyi bitiririsin oda işine girer. Yine buluşursunz diyor. Örnek gösteriyor falanca lisedeyken sevgiliymis ayrılmışlar simdi evlilerçocukları var vs. Yine bulur muyuz birbirimizi. Banaben hep buradayım bir yere kaçmıyorum demisti.
Tekrar kavuşur muyuz?