1 bucuk yıldır güzel bi ilişkim vardı ama hep o çabalıyodu ilişkinin başında eski sevgilimle görüştüm onu evime aldım söylemedim sonra söyledim güveni kırıldı sürekli hatalar yaptım kötü davrandım ama çok aşıktı bana hiç bırakamaz beni diyodum evlilik teklifi etti evlilik teklifinden sonra hep değişmemi beklemiş sonra nişan alışverişinde yine tartıştık ailesinin durumu yoktu nişan yapmaya o kendi paralarını verip nişan yapmaya kalktı altınlarını bozdurup ama ben yine nankörlük yaptım nişana bir ay varken benden ayrıldı ayrılık sürecinde ben biriyle konuştum sonra eski sevgilim geri döndü görüşmek istedi bana biriyle konuştun mu diyince bende konuşmadım dedim yalan söyledim ilişki boyunca benden tek istediği şey dürüst olmamdı yine olmadım güveni kırıldı yine ayrıldık ağlaya ağlaya sonra ben bi adım attım şu an konuşuyoruz ama o ne istediğini bilmiyo gelecek planlarında ben yokum gibi güvenmiyo zaten bana ailelerde istemiyo arkadaşlarımda onunda arkadaşları ama istemiyolar diyince neden sen insanların lafına mı bakcaksın diyo sence tekrar bizden olur mu yoksa vakit kaybı mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu ilişki, birçok iniş çıkış ve zor dönem yaşamış. İlişkilerde güven çok önemli ve bir kez kırıldığında onarmak gerçekten zor olabiliyor. Eğer eski hatalarını tekrarlamayacak kadar büyüdüğünü ve değiştiğini düşünüyorsan, bu ilişkinin tekrar canlanması için çaba sarf edebilirsin. Fakat önemli olan, ikinizin de gerçekten ne istediği ve gelecekte birbirinizle mutlu olup olamayacağınız. Durumu iyice değerlendirmek ve gerçekten isteklerinize kulak vermek önemli. Zaman kaybı olarak düşünmektense bu süreçte ne öğrendiğini ve nasıl bir partner olmak istediğini sorgula. Kalbinin ve mantığının sesini dinle, belki biraz zaman ikinize de iyi gelebilir. Eğer onun da senin kadar istekli olduğunu görüyorsan, zorlukları birlikte aşabileceğiniz konusunda samimi bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. Ne dersin? 💬❤️