Bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum?

2.5 yıldır evliyim Allah izin verirse evliliğimizin 3 yılınızı tamamlayacağız ama evliliğimde ters giden durumlar yaşanıyor. Öncelikle söylemeliyim ki sevdiğim adam çocukluk aşkımla evlendim ama gel gör ki evli bir çift değilde sanki iki arkadaşız gibi yaşıyoruz aynı evde eşim bana kadınlığımı hissettiremiyor ya da umursamadığı için hissettirmiyor kendime baktığımda hani bir kadında erkeğin aklını başından alacak bir cazibe vardır o cazibenin bende eksik olduğunu düşünüyorum yapamıyormuşum gibi eşim beni bir kere olsun öpmez son bir yıldır sanırım çok saçma ama sebebini anlayamadığım bu olayı yaşıyorum cinsel hayatımız yok 1 veya 2 ayda bir kere o da ben ona yanaştığımda kendinin gelipte bana bir yakınlık yaptığını göremiyorum eşime sorsanız beni seviyor doğrudur belki de seviyordur ama ben içinde vicdan olduğunu düşünmüyorum çünkü ona bu durumdan rahatsız olduğumu ve kendimi kadın gibi hissetmediğimi söylememe rağmen aynı şekilde davranmaya devam ediyor cinsel yakınlığımız yok evet ve bu yüzden ben eşimi bile erkek gibi görmemeye başladım veya da eşime karşı bu yaklaşma isteğim azalıyor gibi hissediyorum ilgimi çekmiyor artık evet seviyorum ama elimde olmadan eşimle ilgili bazı şeylerden uzaklaşıyorum buna sebep olan o ama bunu bildiği hâlde düzeltmek için çaba göstermiyor ona bu evde iki erkek var kadınlığımı hissetmiyorum kendimi erkek olarak hissediyorum dedim umursamadı bir kadın olarak sürekli yaklaşımda ben bulunuyorum ben üstüne titriyorum bir erkeğin yapması gerekeni bir kadın olarak ben erkeğe yapıyorum istemsizce bu yüzden kendi kadınlık duygumdan da uzaklaştım

Bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum?