Belki de reelde çevresi yoktur, ya da frekansının tuttuğu biri karşısına çıkmamıştır 🙄 olamaz mı yani? İnsanlar neden yadırgıyor anlamış değilim.

Belki de reelde çevresi yoktur, ya da frekansının tuttuğu biri karşısına çıkmamıştır 🙄 olamaz mı yani? İnsanlar neden yadırgıyor anlamış değilim.

Sanal alemden sevgili yapmak, günümüzde oldukça yaygın bir durumdur. İnternet ve sosyal medya gibi dijital platformlar, insanların farklı yerlerdeki insanlarla bağlantı kurmasını sağlar ve bu da duygusal ilişkilerin sanal ortamda başlamasına ve gelişmesine olanak tanır. İnsanların sanal alemden sevgili yapmasını tuhaf bulup bulmamak, kişisel tercihler ve toplumsal normlarla ilgili olabilir. Bazı insanlar, sanal ilişkilerin gerçek hayattaki duygusal bağlantıları yerine koymadığını düşünerek bu tür ilişkileri tuhaf bulabilirken, diğerleri sanal alemdeki ilişkilerin gerçek duygusal bağlantılar için bir başlangıç olabileceğini düşünebilir. Sonuç olarak, sanal alemden sevgili yapmak veya bu tür ilişkiler hakkındaki görüşler, bireyin değerleri, deneyimleri ve inançlarına göre değişebilir. Önemli olan, her bireyin kendi tercihlerine saygı göstermek ve duygusal ilişkileri konusunda kendilerini mutlu ve güvende hissettikleri şekilde yönlendirmelerine izin vermektir.
Herkes reel sevgili yapacak diye bir şey yok ki kimisinin vakti olmuyor ve evine geliyor evinde vakit geçiriyortuhaf bulmuyorum çünkü sanaldan çıkıp reel yapabilir
Kendimi övmek istemem ama çoğu erkek beni çekici buluyor hatta fotolar fake mi falan diyen de oluyor. Ama buna rağmen sanal alemde takilıyordum bir dönem ve o sıra karşıma sevgilim çıktı. Hatta ben de onu fake sanmıştım çünkü çok yakışıklı buldum.
Ama görüntülü konuşunca emin oldum o diye.
Gerçi buluşmaya gelince kilo almıştı o yüzden tam olarak fotodaki gibi değildi ama yine de hoşuma gitti yani.
Devir böyle napcan. Bütün ilişkiler sanal ortamda başlıyor, ben şaşırmıyorum. Biri yazmış ya, ünlüler bile böyle :D doğru yani. Çevremde de öyle sanalda tanışıp buluşuyorlar.
Cevap
34Cevap
Güvenilir insan bulmak kafa insan bulmaktan bin kat daha zor.
Bulmuyorum. Çevresi yoktur, asosyeldir, çekingendir veya duygularını sosyal medyada reeldekinden daha rahat anlatabiliyordur. Mümkün olabilecek ihtimaller.
Yok niye tuhaf olsunki yeterki frekenslari tutsun bazen insan reelde utanıyor veya kafası uyuşan kişi olmuyor
Artık dışarda normal şartlarda tanışıp sevgili olan çok azdır, internet devrindeyiz normal sosyal medyada sevgili yapmak
Yoo olabilir tabi sanalda konuşursunuz baktınız anlaşıyorsunuz buluşur birbirinizi görürsünüz sonra tabii ki sevgili de olabilirsiniz
Artık tuhaf bir şey değil sanal hayat herkesin içinde bulunduğu bir mecra önemli olan gerçekten doğrusunu bulup reelde dikkatle adımlar atmaya bakmak
Neden tuhaf olsun, insan insana her yerde denk gelebilir ama sadece sanalla devam etmez...
Olabilir İnsanız hepimiz Kafa dengini internetten de bulabiliriz
Ne istedigimize baglı birde en önemli şey güvenebilmek😉
Sanalımız gerçek oldu artık devir değişti gayet normal bir olay
Okul hayatı boyujca bulamamış iş yerinde de sevgili adayı yoksa normal yani.
Bulmuyorum. Sanaldan tanışıp reele dönüşebilir. Günümüzde normal şeyler
Senin gezegende internet çekiyor mu arada gidip geliyorsunda sen olmasan ben kiminle geyik muhabbeti yapacağım 😂
Üç harflilerinle yaparsın😬
MKA gibi mi 🤣
O ne bilmiyorum
Maş koc ayı gelin sohbet edelim 🙃
Hayaletlerle sohbet etmiyorum😄
Bu konuda haklısın böööö deyince möööö diye cevap geiyor 🤣
Ünlüler bile birbirine sanaldan yürüyor sen ne iş be abi aaaaaa
Vay anasını herkes saçma demiş te reelde tanımadığın birine yanaşmıyorsun ki genelde, kötü niyetli görünüyorsun
İnsanların niyetini bilemeyiz. Amacı nedir onu da bilemeyiz.
Toplum ahlâkı o kadar bozuldu ki artık neye iaşıracağız onu da bilmiyoruz...
Ben valla ismini vermek istemediğim bir chat sitesinde buldum fossss çıktı bana çekingenim diyor ama yatak istiyor çözemedim kızı
Bu soruya yüzde yüz katılıyorum. Hiç mütevazi olamicam ama yakışıklıyım. Sadece kafa dengi birini bulamıyorum. Sanal alemden sevgili yapabilirim. Olursa neden olmasın
Ben sanaldan saçma buluyorum ama reelde de frekansimin tuttuğu kimse karşıma çıkmıyor uzun zamandır kısmetim kapalıymis gibi sanki. Güzellik her şey okey ama olmayınca da olmuyo demekki bazı şeyler
Aynısıııı :d
@Agsggshshsshd ben sıkıldım bu durumdan ya :D
Bazen bende sıkılıyorum yalan yok. Heyecan tutku arıyo insan ama sanki bütün haklarımı tüketmiş hızlı yaşamışım gibi geliyo😀 zaten istediğim gibi birini bulamıyorum bide valla insanlar da bozuk psikopat mıdır nedir diye de düşünüyorum biriyle konuşunca :d sanki benzer hisler içindeyiz kısacası böyle devam 😃
@Mr_Ulas arkadaş çevrem var derdimi anlattığım çok yakın arkadaşım da ama yinede bi boşluk hissi var gitmeyen
@Agsggshshsshd benim ruh ikizim misin ya acaba :D bende düzgün karakterli biri karşıma çıkmadığı için olamiyorum güvenemiyorum da kimseye artık. Bizi bu hale getiren erkolar utanır mı sanmam hahah
Yok askim o erkolar rahaat valla. İlahi adalet falan da yok bence. Amaaan sal gitsin boş ver yalnızlığın tadı ayrı güzel başına buyruk
@Agsggshshsshd alışmışız biz yalnızlığa zaten :D
Dimi😃sen alışmışsın güneşli günlere ben gecenin dördü beşiyim 🚬 ne alaka bilmiyom sjjdjsjsjs
@Agsggshshsshd sınavı yok ki kazanasın ders değil ki çalışasın sevilmek de bir rızık 🚬 nzmsmsmw
Puahahahja neden ilişkim yok diye sorguladıktan sonra içimdeki tırcının ortama girişi
@Agsggshshsshd hahah
Olabilir, çok doğal artık bu devirde sosyal medyadan biriyle tanışmak, sevgili olmak.
Belki çekingen bir yapısı vardır reelde direk konuşamıyordur
Sanal alemden evliyken fbuddy yapanlar tuhaf mı sorusu senin sorunla kapışır
Tuhaf buluyorum. Normal de bulabilecek tip varken niye sanal
Sanal alemdeki insanlar yalan olduğu içindir.
Sanal alemden sevgili yapmak hep saçma ve güvensiz gelmiştir
Can sıkıntısı başka hiçbir şey değil sanalı sağlıklı bulmuyorum
Sanalda sevgili yapanlar olmasa, bu site dutluk olarak kalırdı :(
Ben hiçbirinde yapmıyorum çünkü çirkinim hiç sevgilim olmadı arayış içinde bulunmadım 25 yaşındayım
Gayet normal buluyorum.
Ortamı çevresi yoksa çok normal.
Yakışıklı olmakta suç oldu, bizde insanız be abi
Hayir artik herkes sm dan tanisiyor
Artık normalleşti yani 🙄
Bence de 😬
@Diyarbakıırlı_21 :)
Herhalde soruyu soran tuhaf buluyor...😂🤷🏻♂️
@Diyarbakıırlı_21 olabilir :)
Belkide 🤣
Bulmam herkes heyecan arayabilir
Evet tuhaf ama olmayacak şeyde değil
Özgüvensiz olabilir tuhaf bulmuyorum
Gayet de normal, simdi bunu gerektiriyor artik
Olabilir neden olmasın sanal da daha kolay anlatır kendini
Güzel bı kız daima etrefinda olur birileri. reelde de bulur sanalda da..
Bulmuyorum. Sanalda rahat hissediyordur kendini.
bende güzelim ama olmuyor
Bize sanaladan bile yok 😂
a sosyal birisidir kesin.
gerçekte de sevgilileri oluyo onların arkdslr...
Ben hala tuhaf bulurum.
Tuhaf cidden de sosyal medya yalan dolandır
Hayır
Hayır gayet normal
Olgun biriyse hayir bulmam
Neden olmsın? Olur.
hayır insanlardan banane ne yaparlarsa yapsınlar
Hayir
Çok normal bence.
Bu zaman da öyle
Sanaldan ilişki yapmak zaten saçmalik
Aynen