Bana yürüdü güzel olduğumu da söyledi ama tipi pek önemsemem anlaşmak önemli dedi çelişkili değil mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tabi yalan söylüyor o kadar tipsiz ve zeki ve bir o kadar da anlayışlı kadınlar var onları duruken sana niye yürdü o zaman
İşte birde sonra noldu 2 hafta yazıştık ben buluşmada kararsızdım sonra ikimizde yazmadık 1 ay sonra yazdım buluşalim daha iyi tanırız birbirimizi dedim tamam iyi olur dedi sonra görüldü artı hala da silmiyor instsgram da beni
oyun oynadığını sanıyor olabilir ya da daha seni etkileye bileceğini sanıyor kabullenmesi için zaman ver
E o 1 ay ince ne zaman istersen o zaman buluşuruz diyordu o zaman çok umursamıyordum ama şimdi ciddiydim nette kimseyle buluşmadım ondan dedim vs 2 hafta oldu ama attığım hikayelere de anında bakıyor
abla sende ciddi anlatım bozukluğu var
Anlamışsındır
Güzel olduğunu dusunmesiyle güzelliğin önemli olmamasını söylemekle çelişkinin ne alakası var
Ya ben dedim ki ilk görüşte hoşlanmam lazım o da vana göre o önemli değil dedi tip vs samanla olur
Doğru demiş ilk görüşte dış görünüşüne aşık olursun heves gibi bir şey
birde sonra noldu 2 hafta yazıştık ben buluşmada kararsızdım sonra ikimizde yazmadık 1 ay sonra yazdım buluşalim daha iyi tanırız birbirimizi dedim tamam iyi olur dedi sonra görüldü artı hala da silmiyor instsgram da beni
Başkasını bulmuştur
Yok başkası diye biliyorum yeni kız eklememiş
Heralde eklemicek senide cepte görüyor sonuç olarak sen erkeklerin şeytanı bile hayrete düşürecek kafada olduğunu unutma
Ekli zsten imstsgram da diyorum tsm tersi konuşmuyor ama hikayeme bakıyot takipten çıkmıyor
Amacı ne sence böyle yaparak
Bilmiyorum senin yazmanı bekliyordur belkide
Bana kırgın mısın vs yazdım niye BÖyle yapıyorsun diye Yazdım İşte görüldü attı 2 hafta oldu
Takipten çıkar seni önemsiyorsa farkeder zaten mecbur yazmak zorunda kalır kendini vazgeçilmez sanmasın ha yinede cevap yoksa takılma hayır gelmez ondan
Takipten çıkarmam da bilmiyorum o yazsın istiyorum
Çok beklersin nasıl olsa seni yedeklemiş diğeriyle işi bitince döner sana
Ne anlattın sen şimdi?
Bi ilişkide ilk buluşmada neye dikkat edersin dedi ben dedim ki ilk görüşte hoşlanmam lazım o da vana göre o önemli değil dedi tip vs samanla olur
Çelişkili insan tipi
Ya ben dedim ki ilk görüşte hoşlanmam lazım o da vana göre o önemli değil dedi tip vs samanla olur İşte birde sonra noldu 2 hafta yazıştık ben buluşmada kararsızdım sonra ikimizde yazmadık 1 ay sonra yazdım buluşalim daha iyi tanırız birbirimizi dedim tamam iyi olur dedi sonra görüldü artı hala da silmiyor instsgram da beni
Kanka boş ver
Niye böyle yaptı sence çok iyi anlaşıyorduk benş muazzamı beklemiş sen yazmayınca uzun geçti zaman vs dedi bende kırgınsın bende senşn yazmanı bekledim seni tanımak isterim vs uzunca yazdım görüldü artı
Her hikayeme de anında bakıyor 2 hafta oldu sence yazar mı
Kanka kafana takma
Yazmaz
Ya onu istiyorum ama niye böyle yaptı sence niye çıkarmıyor hikayeme bakıyor
Kanka başka biri var
Oradamısın
Ama yeni kız eklememiş beni de çıkamıyor
Kanka ne farkeder
klasik erkek
Bi ilişkide ilk buluşmada neye dikkat edersin dedi ben dedim ki ilk görüşte hoşlanmam lazım o da vana göre o önemli değil dedi tip vs samanla olur İşte birde sonra noldu 2 hafta yazıştık ben buluşmada kararsızdım sonra ikimizde yazmadık 1 ay sonra yazdım buluşalim daha iyi tanırız birbirimizi dedim tamam iyi olur dedi sonra görüldü artı hala da silmiyor instsgram da beni