Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin boyu 175 uzunsun diyorlarmış ona ve çok zayıf iskelet gibi fiziğini beğeniyorlarmış
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun doktor elını tutabilir miyim demşş erkek doktor o da çıkmış hastaneden kavga edip
Erkeklerin bile ona düştüğünden bahsediyor pek inanasım gelmedi gayler çok düşüyormuş iltifat ediyormuş kadınlar falan da peşine düşüyormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Skkzzkszkzkzk o bence seni kandırıyor. Ayrıca egoistin teki. İnanma böyle şeylere
İnanmadim zaten zeki Bi kadinim sadece acıdım halıne
Bırak öyle erkeği bence. Acınacak birisi zaten. sana bile faydası olmaz
Haklisin
Ama seviyorum yani ilk basta boyle değildi kendisine bağladı
Neyse zamanla soğursun ondan
Umarim
İnsan gibi kendini övmeyen bir erkekle ol
Doktor çok ıyimis ya adam bariz sıkıyor mesleği nedir bilmiyorum ama serbest meslek gibi duruyor 😂😂😂😂
Yazılımcı mesleği
Ben de inanmadım geçen de hastaneye gitti dedi ki adam popoma ıgne yaptı soymak ıstedı diyor kadın doktoru reddettim senden Baska kadın bana dokunmasın diye dıyor
Helal olsun abime 10 numara 😂😂😂😂 bak böyle saf oluyosunuz sonra bütün erkeklerin allah belasını versine bağlıyorsunuz mutluluklar dilerim sizd
Haklisin ama ilk basta boyle deıldı
O zaman bu arkadaş narsist ki o zaman Allah yardımcın olsun bide evliyseniz geçmiş olsun
Evleneceğiz
Allah mutlu etsin bir ömür 🖖🖖
Boyumuz aynıymış uzun boylu mu diyorlarmış😂 övündüğü şeylere bak ya
Benım boy 178 onun 175 onu uzun buluyorlarmış cok
Sence erkeğe göre kısa değil mi
Bence erkeğe göre kısa, sen ondan daha uzunmuşsun
Bir de ben kendim zayıfım ama böyle gogsum kalcam dolgun belim ince dıye o sanıyor ki onun da zayıf olmasını istiyorum gıbı dusunuyor oysa erkek kalıplı olmalı diyorum dinlemiyor aç kalıyor onu beğeneyim diye
Evet uzunum bir de kadın uzun olunca daha uzun duruyor erkekten
Kişilik bozukluğu mu var çok tuhaf biri 😅
Var bıraz gerçekten cok farklı biri ama ilk tanısınca boyle değildi resmen maske takmış
Gerçekten seviyor musun? Sevmiyorsan ayrıl diyecem çünkü yürümez yani böyle biriyle 😅
Seviyorum maalesef
fikret abi hatırlıyor musun bir gün tapınakta tandır yapın demiştin herkes sana gülmüştü
Anlamadim
espiri işte
Gayler eder doğrudur, gayler çakacak adam ararlar :D
Zaten genellikle kizlar yakışıklı olmayan bir çocuğu sevgisi ilgisi için sever klasik.
İlgisi de pek yok ki ama seviyorum
Dış görünüş önemli seni kandırmış sanırsam?
okur okumaz kahkaha attım sdsa
Ben de hem ağlıyorum hem gülüyorum
valla gülünç bunu niye manitaya dersin ki ya
Mal ıste
hahahha
begenmiyorsun ama sevgili oluyorsun sevgilin egoist biri mi
Kalbını seviyorum cunku
Eevet narsist biri
bence anlasamazsin oyle biriyle muhtemelen takintili biridirde zaman icinde yipratici olur
😂😂😂😂 adamın övündüğü şeye bak
Koyver küçük enişteyi piyasa erkek görsün
Demek başkaları öyle buluyor
Bilmiyorum
Kimsenin bulduğu falan yok. Çocuk kendini övmek yakışıklı gösterip bu kıza kakalamak için sallıyor işte. Hepsi bu.
@SİTENİNDİNAZORU tm
Ama ne?
Yazdim ya acıklama ya
Hayırlı olsun