- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılHer kadının yaşamında farklı nedenlerle kimseyi hayatına almama isteği olabilir. Bu nedenler kişisel deneyimler, yaşanmış ilişkiler, hayatın getirdiği zorluklar, özgürlük arayışı veya başka nedenler olabilir. Bazı kadınlar 30 yaşından sonra ilişki konusunda daha seçici olabilir ve daha önce yaşadıkları deneyimlerden ders alarak daha sağlıklı bir ilişki arayışına girebilirler. Ayrıca bazı kadınlar, kariyerlerine veya kişisel hedeflerine odaklanmak isteyebilirler ve bu nedenle ilişki kurma konusunda daha isteksiz olabilirler. Kadınların hayatlarındaki tercihler ve duygular zamanla değişebilir. Kimseyi hayatına almama isteği, geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimlerden kaynaklanabileceği gibi, kişinin geleceğe yönelik hedeflerine ve değerlerine bağlı olarak da değişebilir. Her bireyin kendi hayatını şekillendirme hakkı vardır ve herkesin kendi ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yaşamını sürdürme hakkı bulunmaktadır. Bu nedenle, kimseyi hayatına almama isteği olan bir kadını anlamak ve saygı göstermek önemlidir. Eğer bir kadın 30 yaşından sonra kimseyi hayatına almama kararı almışsa, bu kararı saygıyla karşılamak ve onun kişisel tercihine saygı göstermek önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Modern mednei kapitalist dinsiz şehir hayatı yaşayanlar birbirilerini YOKEDİYORLAR !
ALLAH insanlara önünüze gelenle takılın yatın kalkın aşkı sevgiyi oyuncak edip , birbirinizi bozuk para gibi harcayın DEMEMİŞ ! tam tersi bu durum ZİNA / YASAK ilan edilmiş dinen. Bu ülkeyi yoketmek , aile yapısını çökertmek ve insanları birbirlerine düşmanlaştırmak için ( kadın erkek savaşı) .. ucuz ilişkileri sevmemeyi ve birbirleriyle gecehayatında ucuzca tanışıp kısa basit ilişkile ryaşamayı moda haline getirmişler.
İnsanlar zaten arızalılar ilitişim kurmayı bilmiyorlar sürekli telefonla oynuyorlar ve kendini ilişki uzmanı profesörü ilen etmiş akıl hastalarıda bu arızalı beyni olmayan insanların beynine yanlış yazımlar yükleyip normal düzeni iyice yokediyorlar.
Ayrıca Trip çekmek nedemek? Senin karşındaki erkeğe saygın yoksa sürekli o erkeğin istemediği şeyleri yapıyorsan ve sürekli o erkeği yokuşa sürecek itici hareketler yapıyorsan tabiki Trip atar... feminist kendini beğenmiş ukala kibirli pislik kadınlar ise olmayan beyinleriyle erkek Trip atmaz vs vs laflar ediyorlar ! Erkek trip atmazsa seni ATAR yoluna gidersin.. Trip atmak sevdiği için karşısındaki kadın yanlışını anlasın kendisini bir sorgulasın diyedir ama bu ülked eçoğu kadın ODUN ! ve hep kendisi haklı bu yüzden bir de erkekleri kötüleyip erkek Trip atmaz erkek hep erkektir Trip atmak çocukluktur diye vs vs zırvalıyorlar ! Trip atmak toleranstır ! bu ülkede insanlar zaten konuşmayı insan olmayı iletişim kurmayı bilmiyorlar ve Trip atmak bir HAVAy astığı oluyor. Sen o hava yastığını kaldırırsan ilk kazada kafan cama çarpıp dışarı fırlarsın ağar bir ŞOK yaşarsın. Belkide olması gereken bu "ADAM" gibi adam zannedilen erkeklerde bile Light (Layt) ezik duruşu olmayan ve YANLIŞA yanlış diyemeyen tipler var artık bu ülkede buzamanda.. kadınların her diediğine EVET diyen , gay gibi kadını omzuna yatan tiplerden zaten ne beklenir?
Seçiciysen bu güzel seç tabiki fakat karşında düzgün bir erkek varsa o erkeğide UCUZ BASİT KÖPEK zannetME , sen ZROSAN erkeğinde ZORU vardır ve yalakalık köpeklik yapmaz bu erkekler , duruşları vardır ve her kadınla muhattap olmazlar her kadını peşinden falan koşmazlar.. çaba görmek siterler , sevdiğini gösteren kadınlardan "Düzgün" olanları seçerler.. ilişki uzmanı soytarıların uydurduğu alfa beta teta vs kavramları BOŞTUR.. her erkek ALFADIR her erkek BETAdır yerien göre karşısındakine göre.. Senn sevmeye çaban yoksa , herşeyi tek taraflı erkekten bekliyorsan ve ben süperim ben mükemmelim ben kusursuzum erkekler sorunlu diyorsan ozaman sana hayatta başarılar bu kafayla devam et ilşişkilerde hep sonunda uçurumdan aşağı uçarsın.. çünkü gerçek bir yaklaşım değil bu !
Öz muhasebeni yap mutlaka insansan ! kendin herzaman mükemmel hatasuz kusursuz değilsin ve birlikt eolduğun erkeği hzursuz eden onu kızdıran , onu nsevmediği şeyleri YAPMAMAYA çalış insan gibi.. ozaman sevidğin erkekte sana Trip atmak zorunda kalmaz insan gibi yaşayıp gidersiniz.. ama birileri sana yanlış düşünceler yüklediyse ve sen o yanlışları dorğu zannedip karşındkai erkeğe yanlış davranıyor ve sonunda sonuç alamayıp kızıp duruyorsa bu senin sorunun.. ilişki uzmanı akıl hastalarını değil hayatın akışını ve doğayı doğalı izle.. normal doğal ol , karşındaki erkeğe saygın olsun ozmaan hep düzgün ve doğru güzel iy sonuçlar alırsın.. Çoğu akıl hastası kadın son zamanlarda güçlü kadınım güçlü kadınım diye kasılıyorlar ! ney ekime karşı güçlü kadınsın? kaya mı kaldırıyorsun? bozulmuş arabayı mı ittiriyorsun gücünle? ya da faydalı bir işi yapıp yalı bir teyzenin amcanın ağır arabasını mı çekiyorsun yardım için? HAYIR ! bu etrafta bahsedilen güç erkeğe kafa tutma , erkeğe karşı direnç ve zorluk çıkartma erkeğe karşı erkek gibi davranma kafası ! ÇOK YANLIŞ ve çıkmaz sokak ! erkekler kendisine kafa tutan ukala benzil kibirli kadınları İS-TE-Mi-YOR-LAR ve ASLA onları sevip bağlanıp onlarla ciddi olmazlar ! bunu unutma.. güçlü kadınım deyip erkek düşmanlığı yapanlar akıl hastalarıdır ve sana onlara özenip onaların yolundan gitmemeni öneririm..10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. 30 yaşından sonra bir kadının hayatına kimseyi almak istememesiyle ilgili olarak, arama sonuçları çeşitli konulara değinmektedir. Ancak, bu konuda kesin bir yanıt sunmak zor olabilir çünkü her bireyin tercihleri ve yaşam koşulları farklıdır. İşte arama sonuçlarından elde edilen bazı noktalar:
1. Olgunlaşma: 30 yaşından sonra bir kadın genellikle daha olgunlaşmış ve kendini daha iyi tanıyan bir döneme gelir. Bu dönemde, kendi kişisel hedeflerine odaklanmak ve kendi hayatını şekillendirmek isteyebilir[2].
2. Evlilik seçiciliği: 30 yaşından sonra evlilik düşünen insanlar daha seçici olabilirler. Ancak, bu seçicilik evlilik fırsatlarını kaçırma riskini de beraberinde getirebilir[4].
3. Önceki deneyimler: Önceki ilişkilerden kaynaklanan olumsuz deneyimler, bir kadının 30 yaşından sonra kimseyi hayatına almak istememesinin bir nedeni olabilir. Bu deneyimler, güven sorunlarına ve ilişki korkusuna neden olabilir[3].
4. Kişisel tercihler: Her bireyin tercihleri farklı olabilir. Bir kadın, 30 yaşından sonra evlilik veya ilişki gibi faktörleri hayatında istemeyebilir ve bu tamamen kişisel bir tercih olabilir[2].
Sonuç olarak, bir kadının 30 yaşından sonra hayatına kimseyi almak istememesinin nedenleri kişisel tercihlere, olgunlaşmaya, önceki deneyimlere ve evlilik seçiciliğine bağlı olabilir. Ancak, bu nedenler her birey için farklılık gösterebilir ve genellemeler yapmak doğru olmayabilir.00 Yorumla
O yaşına kadar birçok tecrübesi olmuştur. Bu tecrübeler iyi insanlarla da olabilir bazen kötü insanlarla.
Bir yerden sonra artık kimseye güvenmemeye daha seçici olmaya başlar.81 Yorumla- +1 yıl
Senin yok mu 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
u +1 yılÖzgürlük denen şey var, o sebepten dolayı :D
15 Yorumla- +1 yıl
Ölümlü olduğunu bildiğim için özgürlüğüme düşkünüm.
- +1 yıl
@FenaZi tamam hocam
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 yaş bunalımı denen bir şey var. Çevremde ki herkeste gözlemledim. Kız 30 yaşına girdi gülüp eğlenen neşeli iyi bir kızdı birden soğuk surat asan bir kıza dönüştü. Geziyordu gezmez oldu.
Evli olsa bile 30 yaşına gelene kadar hep kız diye hitap edilir fakat artık 30'dan sonra kadın olmuştur. Öyle hitap edilir. Ve bütün günü rutindir. Kocasına yemek hazırlayıp çocuğuyla ilgileniyordur. Kendi kendine köle olduğunu düşünür kadın. Ve gizlice asla uygulayamayacağı boşanma planları yapmaya başlar. Fakat iş işten geçmiştir çocukları olmuştur bile. Diğer erkeklere bakar aşk doludurlar arzu doludurlar kendi kocasına bakar kendini çoktan salmıştır.
Bir kadın 30'una kadar iyi biriyle evlenmediysede geçmiş olsun cinsel değeri düşmeye başlar. Artık flörtöz kokoş aşko kuşko kız ortadan kaybolmaya başlar. Bir kadının cinsel değeri 23-26'dan sonra gerilemeye başlar 30'unda tamamen çöker. Erkeğin ise 30'undan sonra artmaya başlar. Fakat dediğim gibi kadın arzulandığı dönemler 25-30 civarları evlenmediyse artık genel itibariyle geç sayılır. Çünkü genç kızlar varken kime 30-35'le evlenmek istemez.
Genel itibariyle olay bu. Cinsel değer düşer. Hayat sorgulanır.
030 Yorumla- +1 yıl
30 yaş erkeğe anca annesi bakar boşa hayal kurmayın çıtır erkekler varken
Cevap sahibi+1 yıl@SoyMuyMalo Cinsel olgunluk anlamında erkeklerin doruk noktası 32'dir. Çoğu erkek kendine bakmadığı için diğer kadınların dikkatini çekmez. Ama Brad Pitt'lerde bu olgunluğu birazcık olsun anlarsın. Çoğu erkek bunu kavrayamaz bile çoğu kadının kavrayamadığı gibi.
- +1 yıl
ahahah bu sadece kendini kandırmak çoğu erkek 30unda kel göbekli kıllı
- +1 yıl
Brad pitt yakışıklı bile değilki o eskidendi
Cevap sahibi+1 yıl@SoyMuyMalo Çoğu erkek farketmiyor zaten diyorum kendine bakmıyor diyorum :D Brad Pit 60 yaşında 32 diyorum. Hiç 30 yaşında erkek görmedin mi be kız :D
- +1 yıl
ay burada 30u geçen kendini salıyor 60 gibi görünüyor
- +1 yıl
@SoyMuyMalo erkekler zamanla değerleniyo doğru söylüyo
- +1 yıl
benim gözümde değer kaybediyor
- +1 yıl
@SoyMuyMalo neden erkeğin en iyi statüye olgunluğa ulaştığı yaşlar. kadınlar da para statü olgunluk bunlara bakmaz mı
- +1 yıl
paraya baksaydık jig.0loyla olurduk
- +1 yıl
@SoyMuyMalo ya of para dediğim adam zengin oluyor demiyorum statüsü oluyor bi şeylere hazır oljuyor ergen olmuyor olgun oluyor anladın mı
- +1 yıl
sen her 30 yaş erkeği olgun mu sanıyon dnfjfjfj hem onlar sıkıcı zaten
- +1 yıl
@SoyMuyMalo 30 yaş değil 30 yaş ve üzeri. ayrıca her 30 yaş erkek olgun değildir ama 20li yaşlardaki hiçbi erkek olgun değildir
- +1 yıl
valla gayette olgun olanlar var sana denk gelmemiş
- +1 yıl
@SoyMuyMalo kaç erkek gördün 20lerinde evlenen hepsi laylaylom ciddi ilişkiden kaçıyorlar g*tüm g*tüm
- +1 yıl
hayatıma giren 4 kişide evlenmek istiyordu 3ünde de ayrıldım bu yüzden doğuda çok var erkenden evlenen 30una bile kalmaz ama türklere bakarsan hepsi kaçar
- +1 yıl
20li yaşta evlenmek için uygun değil zaten daha okuyacakta ev alacakta
- +1 yıl
@SoyMuyMalo biz de onu diyoruz hazir olana kadar erkekler 30u buluyor
- +1 yıl
yav sizde ne evlilik meraklısısınız ha başınız göğe mi eriyor evlenince
- +1 yıl
@SoyMuyMalo ben istiyorum 40 yaşıdnan sonra hiçbi erkek sanaldan bile istemeyince güzel mi olacak?
- +1 yıl
ve bunu bile bile bi erkek sana katlanıcak düşüncesinden daha iyidir
- +1 yıl
@SoyMuyMalo neyi bile bile
- +1 yıl
40 yaşından sonra o da seni istemicek ama her işini yapıyon diye katlancak
- +1 yıl
sonra da aldatcak
- +1 yıl
@SoyMuyMalo yaşıtınla evlenirsen evet istemeyebilir. kimse kimseye de katlanmıyor boşanmak isteyen boşanıyor boşanma oranı %50
- +1 yıl
valla isteyip boşanamayan bi sürü kişi var
- +1 yıl
yaşıtla alakası yok
- +1 yıl
@SoyMuyMalo 40 yaşında bi adam 40 yaşında birini istemeyebilir ama adam 50-55 se sen 40san sorun olmaz
- +1 yıl
tabikide sorun olur adamın şeyi bile kalkmaz napacak kadın kel göbekli adamı
- +1 yıl
öyleleri hep aldatılıyor zaten
+1 yılBu durum sadece kadınlarla ilgili bir durum değil Ben de mesela 32 yaşındayım hayatıma kimseyi almak istemiyor değilim ama artık belli bir yaştan sonra olsa da olmasaydı kafasıyla hareket etmeye başlıyorsun, çünkü insanın hayatta gördüğü bir olumsuzluklar bazı insanlardan gördüğü yanlışlar ve canının yanmasından sonra insanlara karşılık soğukluk meydana geliyor, o dakikadan sonraki Adam sen de diyorsun boş ver kendini daha fazla yoramaz hayatımı bu şekilde devam ettireyim diyerek öyle yaşamaya devam ediyorsun aslında yaşadıkları insanı bir şeylerden uzaklaştırıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. ya çeşit çeşit neden sayılabilir, benim çevremden edindiğim izlenime göre bir kesim kötü deneyimlerden sonra biraz pes ediyor diyebilir. geçmişteki kalp kırıklıklarından dolayı o eski şevk heyecan kişide bitiyor, zorlamıyorum artık diyor ki bunu çok kişiden duydum, işin aslı erkekler biraz kadınları soğutuyor bir ilişki yaşamaktan. Bazıları spor yapıyor, sosyal çevrelere akıyor, sürekli storyler atıyor alemlerde , kendini geliştirdikçe sosyalleştikçe daha mükemmeli kendine yakışanı arıyor aslında, fakat alfa tarzı olan erkekler ya daha geç evleniyor veya zaten evlenmiş oluyor. Azınlık bir kesim var adam dırdırı çekemem , kariyerim veya sosyal yaşantım daha önemli diyen , onlar zaten pek bağlanmayı sevmeyen tipler önceden beri.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları çok saçma cevaplar vermiş bu cevapların çoğuda erkek😂 kimisi çekiciliğini kaybediyor o istese de onu kimse almaz demiş, ne her insanın tipi aynıdır ne de birkaç beyaz saçı çıktı başka bir şey oldu diye kimse tarafından beğenilmeyip sevilmeyeceği anlamına gelmez. Ayrıca kadınlar erkeklerden daha bakımlı ve bakımdan kastım makyaj vs değil. Spor yapıp vücudunu ve cildinini koruyan da var. Bazıları artık kimseye güvenilmeyeceğini anlamış demiş ama 30 yaşa kadar bu çoktan öğrenilmesi gereken bir şey zaten taa 30 a gelince akıllanmışsa bence bu bir sorun. Bence aklınız başınızdaysa tanımadan kimseye güvenmezsiniz zaten ama güvenilir insanlar da var. Hatta şöyle bir söz var, ilk başta tanıdığınız her insan iyidir diye çünkü insanlar diğer taraflarını zamanla gösterir.
01 Yorumla- +1 yıl
Kimisi evliliği zorunlu bir şey olarak da görmüş ama bu da doğru değil. Birini hayatınıza alıp aile kurucaksanız onu ailenizden biri gibi sevmelisiniz İlk önce, yok öyle çıkarlarını karşılayana seviyormuş gibi davranmak. İleride çocuklarınız olursa bu hatalarınızın bedeli onlara yansır. Güvenmiyorsanız da olmayın kimseyle.
O yaşta bir kadın ne istediğini bilir, duygusallıktan çok Mantık odaklı bakar karşı cinse, İnsanları tanımıştır, Erkeğin niyetini Anlar ona göre, karar verir. Seçici olur, kafasına hitap etmesi anlasabilmesi çok daha önemli faktördür. Bu şekilde uzar gider
20 Yorumla
+1 yılseçicilik değil canım o 30 yaşında yumurtalar omlet olmuş neyin seçiciliği bu hayırdır. kendinizi böyle teselli etmeyin bu seçcilik dğeil evde kalmışlığın göstergesidir kendi standardındaki erkekler geziyor eğleniyor ya da evli , kendi standartının altındakilere de egosu izin vermiyordur
21 Yorumla30 yaşından sonra ki kadın yaşayacağı şeyleri yaşamıştır ve artık kimseye şans vermek istemiyordur olabilir yani
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçici bir süre öyle yapar. Hoşlandığı biri karşısına çıkınca kendine engel olamaz.
Aldatılmış olsa bile ya da bir güvensizliği var ise karşı cinse, bir daha aynı şeyleri göreceğini yaşayacağını düşünmesi aptallık olur.
30 yaşinda bir kadın bunları aşmış olması gerekir.
00 Yorumla Ayakları yere basıyordur, aşkın ve sevginin çok uzun sürmediğini anlamış, güvenli ama tutkunun uzun süreceği bir ilişki istiyordur, özgürlüğün tadını almış, baskılanmış bir ilişki değil oyun ve eğlence arkadaşlığının olduğu bir ilişki istiyordur. Belki biraz da ülkenin durumunu görmüş, ne uğraşayım hayatın tadını çıkarayım diyordur.
00 Yorumla30 yaş hala genç sayılır yaa. Bu kadar abartmayın. Ha şu var;
18 yaşındaki bir kadın ile 30 yaşındaki bir olamaz. İkisininde öncelikleri aynı değildir.
Şimdi arkama bakıyorum da. 18 yasimdaki kafa yapım ile şu an ki kafa yapım (44yas) kesinlikle çok farklı. İster istemez seçiciyim. Her kadın beni etkileyemez şu an.
Kadın mı, rahat bir hayat mı derseniz? Kesinlikle rahat bir hayat tercih ederim.00 YorumlaGeçmiş dönem ilişkilerini sorgular tespitler yapar kendi yaşadıklarını tartarak kararlar alabilir. Bu sadece kadınlar değil erkekler için de geçerli olabilir.
Sokrates'in güzel bir sözü vardır.
"Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz"
00 YorumlaKarşı cinsi çözmüştür. Kimseye güvenilmeyeceğini öğrenmiştir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl50 yaşına gelince bol bol alkol ve 4 paket siğara içicek kadındır. Aptal bir gurur yüzünden mutluluğu elinin tersiyle itmiştir. Gerçekten sevicek insanlara hiç fırsat vermeyip skp geçicek kişşilerle takılmanın verdiği pişmanlığı sonuna kadar yaşıyıcağından 50 yaşına kadar bile ömrü olucağını sanmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimseyi ilgilendirmez keyfi öyle istemiş yapmış bende 23 yaşındayım hiç bir zaman evlenmicem bekar takılıcam canım çünkü bir kız tarafından yandı bir daha yaktırmam Allaha yemin ettim asla tövbe dersimi aldım kızlardan daha aşık olanın da sevenin de ş*erefin* *
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcikcasi ben, Duzgun bir evlilik istiyorum. Ablam ayni bu kafadaydi. 45 falan yasi keske evlenseydim diyor. Kendi yasitlarinin boy boy cocuklari ve sicacik yuvalari var. Calisiyorum ama kimin icin diyor bos hepsi diyor. Bana kafana uygun birini bulunca mutlaka evlen diyor. Kafasina uygun birini bulamiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Senin yaş kaç peki şimdi
+1 yılNapcak 30undan sonra evlenip?
Şahsen bakireyim ve 30. Yaş günüme kadar da evleneceğim kişi karşıma çıkmazsa, bakire ölmek istemediğim için kendime yeni bir yol çizerim xd32 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacan toprak mı edeceksin
- +1 yıl
tercih meselesi
+1 yılYaş arttiķça kriter artar seçicilik artar uyum zorlaşir
20 Yorumla
+1 yılTercih meselesi, kafa dinlemek istiyordur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde birinin kurbanı olmuş ve hayata küsmüş modeldir. Halbuki Kimseyi yüceltmeye gerek yok İnsanlar ya kendi benzerini arar ya da kendisinde olmayanı Bu kadar aramaya küsmeye yas tutmaya gerek yok Saygı duyuyorsa sana karşındaki yeterli.
00 Yorumla 30 yaşına kadar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıp kimseyi beğenmemiştir. 30 undan sonra karşısına çıkanlar öncekilerden daha kötüdür ve bunları kabul edip kendini yenik görmek istemez, gurur yapar yalnız olmayı tercih eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfine bakmak dururken aklı başında bir kadının sevgili veya daha beteri eş edinmesi ilerizekâlılık olur.
30 Yorumla 30 yıl yalnız başıma dertsiz tasasız gelmişim bir bu kadar daha tek başıma yaşarım diye düşünüyordur 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacım cevabını vermişsin zaten kendi sorunun 😅😅😅
63 Yorumla- +1 yıl
Sence niye peki
Soran+1 yılEkleme yapın istedim 😁🤭
- +1 yıl
O kadın sen misin
+1 yılKendi içinde mutludur, yarım olduğunu düşünmez. 30 oldu kesin verir veya evde kaldı kafasındaki dırdırlardan uzak durur.
20 Yorumla
+1 yıl29 yaşındayım olmuyor bacım ya cidden efendi işi gücü olan bir adam istiyorum sadece herif derin devlet ajanı gibi geziyor ortalıkta sürekli birşeyler saklıyor söylemeye çekiniyor beni güldüren eğlendiren birini istiyorum o da bana yaptığı şeylerin aynısını 10 farklı kıza yapıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Aşık olacak kadar deneyimsiz değil cunku ne istedigini biliyo karakteri oturmus mantığıyla hareket etmesini biliyo duygularini kontrol edebiliyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl29 yaşındayım , bu zamana kadar bile çok çok az erkek arkadaşım oldu. Kimseye bir ömür tahammül edebilecegimi düşünmüyorum.
Evlenecek kadar sevdiğim biri olmadı yani keza sıkılgan biriyim
02 Yorumla- +1 yıl
Bence evlenilecek biri değilsin hatta senden sevgili bile olmaz yani
- +1 yıl
Tamam amca , kendi fikirlerin sende dursun okey?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok. Genelleme de yanlış. Almayanların mutlaka haklı sebebi vardır. Hayatına birini almanın yaşı olmaz.
Okumanın yaşı olmadığı gibi :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş ilişkilerinden ötürü standardı arşa çıkmıştır hem kaslı hem zengin hem uzun boylu hem geniş çevreli hem de yakışıklı yüksek statülü kişiyi ister.
00 Yorumla
+1 yılGerek var mı sence? Hissediyorum bazı acıları sen olsan alır mısın? Ya da şöyle düşün. Sana bir erkek tecavüz etse yıllar geçse evlenmek ister misin? Hayır. O zaman 37 yaşıma kadar kadinsizlik çektim. agladigim geceler oldu
Şimdi Master bitti. Param geliyor. Sen olsan erkek olarak hayatına kadın denen nesneyi alır mısın? Nesne olmazsanız sevgime saygı duyarsınız. Size dünya dar geliyor bence. Uzaya falan gidin.
Halbuki kabir de dar gelecek.
00 YorumlaGüvenemiyordur
Alırsada ciddi olarak almasın
Eğlensin
Ciddi olacak diye bir şey yok
Al yanına erkek kadın eğlenin
Sevişin
Biraz özgürlük..00 Yorumla
+1 yıl30 yaşından sonra artık daha da olgunlaştı için daha seçici ve daha olgun davrandığından dolayı o gençlikte yapabileceği hataları yapmayacağından dolayı biraz böyle mesafeli davrandığı için
00 Yorumla
+1 yılKendi için yaptıklarından daha fazlasını yapacak adamı bulma ümidi kalmamıştır artık.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılArtık herkesi tanıyordur
Hayatı insanları çözmüştür
O sadece canı istediginde birini hayatına alır onunlada yer içer keyfine bakar
Evlenmek için tabularını yıkmıştır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkeşfetmiştir kendini artık kıstasları vardır artık kendini önemsiyordur ve en önemlisi ekonomik özgürlüğe sahiptir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeği de aynı, kadın da. Yaş ilerledikçe insan bencilleşiyor, rahatına düşkün oluyor, kimseyi çekemiyor, hayatına karıştırmıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşa kadar her s.. kiii yiyip sonrada emekliye ayrilmak
20 Yorumla
+1 yılYorumları okudum da sanırım ben 24 yaşımda 30 yaşında bir kadın gibi düşünüyorum iyi mi kötü mü bilemedim
01 Yorumla- +1 yıl
hər yasin oz gözəlliyi var
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuları onu ele geçirmiş.
Daha önce yaşadıkları yaşayacağı güzel şeyler varsa bile önüne geçmiş oluyor kendi isteğiyle.00 Yorumla
+1 yılBir kadın, 30 yaşından önce de hayatına herkesi almaz. Niye alsın. Alıyorsa ya canım ya da para göz bir hafif meşrep.
01 Yorumla- +1 yıl
*Alıyorsa ya s. laktır ya da para göz bir hafif meşrep.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin kahrını çekmekle uğraşmak istemiyordur. Çevresindeki ilişkileri ve tecrübelerine göre artık hiçbir erk*k cinsine yaklaşmak istemiyordur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Çevresindekileri görerek bide yaş aldıkça ciddi kararların hemen alınmaması gerektiğini düşününce secicidir.
00 Yorumla
+1 yılNiye alsin ki çekilmez oldukları için o yaşta huzur arıyor insan çay yap yemek yap börekler aç diyeni değil heralde
00 Yorumla
+1 yılOlgunlasmistir. Eski ilişkilerinden yorulmuştur. Her kadın sevilmeyi ister değer görmeyi ister.
00 Yorumla
+1 yıl30 yasindan sonra seni napsinlar mk tursun kurulmus bir cekiciligin kalmamis citirlar dururken
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Kendine bir başkasının huzur veremiyeceğini anladığı için..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılartık kendi hayatında bir çok şeyi düzene soktuğu için bir başka kişiye ihtiyaç duymaz ve yeni birisine alışmak zor gelir
00 Yorumla Sahtekar erkeklere denk gelip artık doymuştur guvenmiyodur
10 YorumlaÇünkü 30 yaşından sonra insan huzur kelimesinin ve ihtiyacının ne anlama geldiğini anlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü aklı başına gelmiştir, kimseye ihtiyacı yoktur bunu bilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeçiçi olduğu için 30 yaşına kadar hayatına kimseyi almamıştır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılcevresindeki ilişkileri görür ve Bekarlıgın konforu alısmak diye tabir var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sadece kadın değil, erkekler de almak İstemez... Aldıkları yarayla alakalı
00 Yorumla
+1 yılhenüz otuz yaşına gelmedim o yüzden bisey diyemicem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 30 yasindan sonra erkeklerde eskisi kadar kimseyi almaz yalnizlik daha ağir basar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış tercihler tüketmistir, 30 yaş üstü bekar mutlu kadın görmedim hiç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlenmek zorunda olmadığı için evlenmez 30 oldum geç kaldım diye de düşünebilir
00 YorumlaHayat'ını bilmediğim birini anlayamam. Onun yaşadığı hayat ve onun tercih i
00 Yorumla
+1 yılAslında evlilik çağı ama, demek ki çok şey yaşadı istemiyoe
00 Yorumla- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler