Aşk İlişkileri Sizce bir kizla taniṣmak icin etkili bir yol mu iṣe yarar mi (görseli) ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce iṣe yarama ihtimali var mi? Yoksa o an kizdan dayak mi yeriz 😂 Sizce bir kizla taniṣmak icin etkili bir yol mu iṣe yarar mi (görseli) ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
16Tolga89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl gerçek hayatta şunu ben yapsam beni taciz ediyor diye kıyameti koparır millet de linç eder zaten bu yüzden kimse kimseyle gerçek hayatta tanışamıyor sanal yalan alemden yürümeye çalışıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vallahi hiç kimseye gitmiyorum tanışmak için.Kimsede bana gelmiyor, öyle çözüyoruz işi iyiyiz. 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki ilk adimi sen atarsan bahtin acilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye her şey bizden bekleniyor?Nerede feminizm hani her koşulda eşittik. Hoşlanan gelsin söylesin kardeşim 😂 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ferit gibi yakışıklı olursan, işe yarar. Diğer türlü zor. hahah. 0 0 Yorumla