Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Beni sorarsanız fena sayılmam. Doğduğumdan beri hep bir çılgın yönüm olmuştur. Bu yönümü de genellikle saç ve giyim tarzımla öne çıkartıyorum. Yeri geliyor tepki alıyor yeri geliyor güzel bulunuyorum. Ama insanların düşündüğü pek umrumda değil açıkçası. Ama maalesef çevre de bazen etkili olabiliyor. Örnek olarak ben yaşar üniversitesi Hukuk fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim ama dış görünüşüme baktıklarında böyle mi avukat olucaksın diyorlar. Ama yine de tarzımı değiştirmek istemiyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Dış görünüş meslek için önemli bir unsur mu?
Bi eşofmanla bi kot pantolonla ya da askılı elbiseyle giden bir avukat ya da yeşil saçlı bi avukayçt ne kadar ciddiye alınabilir ki bu açidan düşünmelisin
Dış görünüşü de özgürsün istediğin gibi yap kimse karışamaz Ama tavsiyem yine hür iraden avukat veya hukuktan bir meslek biraz ağır duruş görünüş ister yinede bir düşün derim
Dış görünüş hayatın her karesinde önemli. İlk olarak dış görünüşüne bakıyorsun. Bulunduğun kabın şeklini almanda fayda var. Yine tarz ol ortamına göre giyin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçların hoş duruyor, ben de avukatım aldırış etme boş laf söyleyen tiplere.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alakasi yok ben ögretmenim tipim standart benimde tip ne alaka mesleki kariyere tipin ne gibi etkisi olur görünüsün temiz olsun yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bi eşofmanla bi kot pantolonla ya da askılı elbiseyle giden bir avukat ya da yeşil saçlı bi avukayçt ne kadar ciddiye alınabilir ki bu açidan düşünmelisin
İnsanların ön yargılarını değiştirmek gerçekten çok zor. Bunu erkenden farkedip el alem ne der hapsinden kendini kurtardığın için tebrikler
Bu mantıkla seçecek olsam seni seçerdim yine ama benim için kişinin tarzı kendini ilgilendirir sadece kişiliği ve bilgi birikimine bakarım.
Henüz senin gibi avukat mevcut olmadığı için garip karşılıyorlar ama aldırış etme ve ilk değişik avukat sen ol, ilk olmak güzeldir.
Saça başa bakarak yargılarsak daha çok işimiz var bizim
Kişisel olarak ben önemsemem, ama avukatın etek boyunu bile eleştiren hakimler varken bu ülkede pek ciddiye alınmayabilirsin.
Dış görünüşü de özgürsün istediğin gibi yap kimse karışamaz
Ama tavsiyem yine hür iraden avukat veya hukuktan bir meslek biraz ağır duruş görünüş ister yinede bir düşün derim
Dış görünüş hayatın her karesinde önemli. İlk olarak dış görünüşüne bakıyorsun. Bulunduğun kabın şeklini almanda fayda var. Yine tarz ol ortamına göre giyin
Saçların hoş duruyor, ben de avukatım aldırış etme boş laf söyleyen tiplere.
Alakasi yok ben ögretmenim tipim standart benimde tip ne alaka mesleki kariyere tipin ne gibi etkisi olur görünüsün temiz olsun yeter
Kamuda olmazda özel sektörde bir sıkıntı olmaz...
Hayır hiç önemli değil
İlayda ya benzeyen biri daha
Önemli bazen ama güzelsin
Iyi gunler avukata verildiniz
Takma kimseyi olmak istediğin gibi yaşa
Sahibelere benziyosun :D
Hukukçu kaçıklığını iyi bilirim geçer 2 seneye 🙃
Hayır önemsiz bence
olabilir
Evet
bence dış görünüş insanın kendine ait