Gecenlerde nisanlimin kuzeni Nisanlandi, teyzesi Resim psylasmis. Herneyse Bende gördüm , nisanlima söyledim Nisan olmus resimleri gördüm Dedim Hayirli olsun falan ( Bu arada nisanlim gidemedi nisana)
bana dedigi Bu, Evet ya kizin giydigi elbiseyi gördünmü, askisiz kolunda detay vardi. Sen Öyle begeniyormusun biraz sacma gözüküyor dedi…. Ben bozuntuya vermedim Ama bukadar ince detayina kadar bakmasi beni Rahatsiz etti…
( bana Cok acik giydirmez Ama baskalarina bakmasi 🫤)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Açana herkes bakıyor demekki abartılı açmış o da rahatsız olmuş sana söylemiş ben gelemem böyle giyime diye. Bu dediğin gibi inan herkes bakar
Ama Öyle demedi, böyle giyinmis dedi Sence güzelmiydi bence sacmaydi diyor 🫤 okadar incelemis ki kizin elbisesini bu zoruma gitti Ama bisey demedim
Yok yok deme boş ver şakayla laf çarp ama ciddi tribe girme bence. Yaa demek öyle giyinmiş detaylarda gözümüzden hiç kaçmıyor falan gibisinden laf sok
Gecti artik zaten bir Iki gün oldu. Ama yine konuyu acarsa Öyle derim
Aynen konu açılmasada sen bir kızsın eminim o lafı sokacak lafı gediğine koyacak kıvama getirebilirsin 😅
😅😂 Aynen. Icimde sIKInTi oldu
Cikmasi lazim
Bulursun eminim buna konuyu bişekilde oraya getirirsin sende o potansiyeli görüyorum. Ayrıca sana bunu der demez onu haşlamadığın için ara ara uykularının kaçtığınıda biliyorum 😂
😅😂😂😂 Evet ya uyuyamiyorum Kac gündür
Ben senin yazma şeklinden için içini yediğini biliyorum nasılda zoomlayıp zoomlayıp izlemiş orasını burasını diye aklından geçirdiğini, acaba bende bulamayıp onda beğendiği bir yerimi var deyip senin bile o fotoğrafı zoomlayıp baktığını 😂🙈😂
Hallihallo korktum senden 😅😂🤣
Ne sandın 😂
🤣kadinlari iyi taniyorsun
Bırakta tanıyayım her milletten kadınları gördüm tanıdım , yaşadım.. ama en sıkıntı bizim Türk kadını 😅 en uysalı kanada ve çek cumhuriyeti.
Hahahah Siz biri kizdirmadiktan sonra Bizde gayet uysaliz Ama 😂
Ben son yorumu kıskançlık yönünden dedim 😂 biz Türk erkekleri kadar gözü doymazınıda görmedim bu arada haklısın
Evet farkindayim… bütün kizlara cevap vermenden 😅😂🤣😉
🤚
Nişanlını biraz mutlu etmelisin dışarda gözü olmaması İçin doyurman gerekiyor
Neden hep biz mutlu etmemiz gerekiyor?
Ya haklısın onun sana yanaşması gerekiyor bilmiyorum yanaşıyor mu fakat haklısın ama dışarda gözü olmaması İçin sözünü geçirirsen yani ama onunda yapması gerekiyor mutlu olmanız İçin dışarda gözü olmaması lazım
Böyle yapa Ama beni mutsuz ediyor … soguyorum Bu sefer
İstediğinde veriyormusun veya aranızda bir şey geçiyor mu Yani?
Belki senden alamadığını başkasında arıyor ama sende yani onu veriyorsundur ona bence mutlulugunuz için
Benim arkadaşımın sevgilisi de böyle kafada biriydi kızların makyajı, giyimi dikkatini çeker eleştirdi en sonunda kavga edip ayrıldılar mide bulandırıyor çünkü
Aynen ya Birde aileden biri olacak. Biliyor hem kiskanc oldugumu Neden böyle yapiyor anlamiyorum… öyle düsünsen bile söyleme deme icinde sakla
Seni denemiş olabilir
Pek sanmiyorum birde kiskanc oldugumu biliyor kendisi. Baska sebeblerden tartismistik
Boş boğaz klasik türk erkeği
Ne yapaca adamla kür ebemi oynayacan
Oynamicsm, Ama bakti etti Tamam bana Neden söylüyor dimi? Öyle düsünyorsan bile söyleme
Fazla kafatakarsan yanlış kalırsın biraz geniş ol kızın elinden mi tutu yok öpustumu yok ee sorun yorum yaptı ayrılalım herkes herkese yorum yapar kafanı yorma küçük seyleree
Tamam Ama anlamadiniz. Benim acik giymemi istemez Ama kizin elbisesine böyle yorum yapmasi. Bende kuzeni hakkinda bisey deseydim onun hosuna gidermiydi?
Bence küçük şeylerden kalma yorum yapmış sende yap birsey derse geçen de sen yapmıştın de yanzi abart maden yap
Öyle yapicam kuzeni hakkinda diyeyim de görsün
Fazla abartmaa
Erkekler öyledir canım
😃
Haksız mıyım
Haklısın
🥰🥰🥰
Aranio gecmis olsn