Artik birseyleri takmiyorum, bombos yasiyorum. Hersey bos geliyor, meslegi aldim? Arabami filan derken, otuz oldum, baya seylerde kaybettim sonuc olarak Şu an cok sukur, ama bi bosluga dustum. Yani biseyler kayip gibi, bilmiyorum, bi yerde bi boslukta kalmis gibiyim sanki. Nasil cikarim ordan? Sonucta hayat devam ediyor, ama devamini bilemiyorum, yani nolacak simdi, bazi seylerin kaybi, ve Şu an tamamlandi fakat bi yer sanki tamam degilmisim gibi. Bilmiyorum bu kafa karisikligi nasil gecer?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biseyleri aşırı yoğunlaşıp bı yönünü bastırmissin bu tür şeyler bı yerde varlığını hissetririp seni uyarır dinlemez bunu bulamazsan daha sert olur etkileri
Zaten Şu an ofke sorunu yasiyorum, yani bilmiyorum dokunsalar tamamen paramparca olacak gibiyim, bilmiyorum neyi bastirdim noldu nasil cikarim
Hangi duyguların eksik kaldı gibi hissediyosun nasıl belirtiler veriyor
Yani bi zaman kaybi yasamisim gibi, gecmise dair, otuz oldum ama otuz olana dek yasadigim zaman kaybini, yani cocuklugumdan bu yana, cocuklugum guzeldi ama ondan sonrasi yani 10 yasindan sonrasini hatirlamiyorum, yani gecmise dair herseyi unuttum bilmiyorum bi yerden sonrasi yok bende, ofke kirginlik, ve cogu seyler bana kaliyor, yani evin isleri kagit kurek, yoruldum, babamda erkenden cekti gitti, yani kirginim kizginim, yurt disindayim annemle yasiyorum herseyi ben yapiyorum, tercume ediyorum fakat dinlenmek istiyorum, bittim, yani herkese herseyi tercume etmekten, guzel gunleri hep annemle babamin ziyan etmesinden yoruldum, cocuklugul yarim kaldi, simdi otuz oldum ama hersey bitti gibi geliyo yani yaslandim yani illeriyi goremiyorul
Duygusal boşluklarıni belirtmiştim çoğunlukla bunları net ifade edebilmelidir en çok özlemini çektiğim duygusal boşluklarıni tanimlayabilmelisin önce
Ve sorumlulukların altında ezilmiş sin aşırı yük yüklenen insanlar hep taşıyabilecek lerini sanirlar bu sorumlulukları ama insan zamanla ezilir bunların altında neden biraz olsun kendine bı eş verip bu tempoda kurrulmuyorsun küçük bı tatil kaçamak ne bileyim kendinle kalıp huzur depolayanilexehin bı an
Birakmiyorlar, ben kendim girmedim bunun altina, ve annem hasta oldugu icin birakamiyorum, tatile onla beraber geldim, ama yani bu mutlu gecen anlar bi nevi icimdeki kirginlik ve boslukla geciyor, yani gulumsuyorum ve o an belki cok mutlu bile oluyorum, ama o o an icin, yani icimdeki duyguyu nasil yok edecegim bilemiyorum, basa cikamiyorum, ozledigim anlar cocuklugum fakat onlara baktigimda o ani yasamak istedigimde onlarin tamamen degistigini evlendigini ve yetiskin bir virey hallinr geldigini ve cocuklari oldugunu gordugumde bilmiyorum zamana kusuyorum ozaman, onlar eskisi gibi cocuksu degil, ama ben o gunleri daha tam yasiyamadimki, yarim kaldim
Yasayamadimlarin içinde çok fazla birikmiş bı uzman yardımı almayı hiç dusundunmu
Napabilirki uzman, ozamani zaten geriye getiremicek, yani ne diyebilirkinveya yapabilirki bu konuda, sakinlestirici verecek, dinlicek, ve bende keske anlatmasamiydim diye dusuncelerle kalcam, annemde hasta, yani korkuyorum belkide deli filan teshisi koycaklar ona bakamicam bidaha? Bilmiyorum ne oluyor hic yardim almadim cekinceler var yani yuz yuze konusmaktan cekiniyorum dinlerken biri anlatamiyorum ne dusunur hakkimda dusuncesi var tanisamda tanimasamda onkisiyi
Öncelikle bu tür onyargilari bı kenara birakmalisin biseyin ise yaramasi için önce inanmalisin inamadigin şeyi basaramazsin şu an yavaş yavaş depresyona doğru çekiyor seni duyguların düşüncelerin bunun zaten farkına variyosundur bu noktada geçenleri geri kazanmak değildir aranan şey önemli olan bundan sonraki hayatında ne kazanacağına ilgili geçmişindeki arızalı bölümü anlayıp o sayfalardaki sorunlarla yuzlesirsen ve çözüme kavuşturan gelecek günlerinin kalitesi yükselir ve yeniden mutlu olma ihtimalin artar bu zor bı süreçtir kolay olmayacağını zaten bilirsin ama basarilamaz değildir ilaç verip uyutan hiç pisikologla güvenme piaikolojide ilaçla tedavi başka bı yerin konusudur senin terapi alman gerekiyor ilaç verene yaklaşma bile çok detaylı bi sorunun var yazım dili bunun için yeterli değil o yüzden en güvenilir alana doğru yonlendiriyorum seni yoksa anlat ben dinlerim
Iyi işin varsa O isten emekli olabileceksen gerisi boş hiç bişey eksiklik değil
dogru diyosun ama dogru diyosun
Çoğu insan yarınını dusunuyo en azından gelecek kaygın yok senin
Yarini🤣 yarini dusune dusune boyle oldum zaten, ama o yarini dusuncesi herseyi mahfediyo, o dusunxeyi komay kolay kimse atamaz, gerci bende bazen dusunuyorum, ama takmiyom, iyi birsey degil birseyler yapmak lazim, tamaam yarina fazla takilmamak lazim ama cokta salamamak lazim
Senin burcun ne
Yay burcu senin
Kova
Neden uyumadın
Ye iç gez ne boşluğu aman🙂
🤣 oyle yapiyorumda bazen ise yariyo bazen yaramiyo, yemeyi oladar cok seviyorumki zaten Şu an tek o mutlu ediyor beni, ama herzamanda yiycecek degilim ya, 🤣 sadece yerken mutluyum baskada bilmiyorum oda mutlu gibi bi his galiba mutluyum
Boğa burcu musun 🙂
Yay burcu🤣
Balık etlisindir 🙂
En iyisini yapıyorsun
🤣 iyide hep boyle gitmezki insanlar fark etmeye basladi ve zorlarina gidiyor
En güzeli takmamak kardeşim
Olmuyo, uyum sagliyamiyosun, zamanla insanlarin hepsini seni siliyor ve annen dahi bu durumdan etkileniyor, ne icin yasasigini anlamiyosunki hic bir duygun yok, oda kotu birsey, yani insanin birazda dahi duygusu bi mutlulugubbi uzuntusu olmaliki en azindan yasadigini biseyler hissetigini anlasin ama bunlar yok, yani kendi hayatimi sanki bi baskasinin gozundek yasiyor gibiyim. Yani arkadaslar bazen sakasina kapinin arkasina filan saklanir, genelde cogu insan tepki verir veya korkar, ben birden cikip bagirdiklarinda normal karsiliyorum, sadece geceleri korkuyorum neden bilmiyorum galiba korkuyorum, yani bi deprem gibi bir hisle uyaniyorum, kalbimin atislarinibduyuyorum, ama onu bile takmiyorum artik,
Bende güzel sence değil mi
Guzelmi? Biseyler hissetmej istiyorum, yani en azindan aglamak, veya ne biliyim ictenlikle gulmek isitiyorum, hetkes gibi birseylerden kokrmak, normal bi tepki vermek istiyorum😊 herkes gibi olmak istiyorum, herkeste benim gibi olmak istiyor hani keske birsey hissetmesem diyorlar, bende onceleri oyleydim fakat zamanla yasiya yasiya oyle oluyosun hersey normal geliyor, hayal dunyasinda oluyosun, guzel degil, bazen pismanim boyle olmak isteidgim icin, fakat insani insan yapan duygulariymis yasadigimi anliyodum c Şu an bombos oldu hersey :/
Boşluğa düşme nedenin nedir
Bilemiyorum, hersey galiba, ailevi durumlar, sevgili durumlari, cocuklugum, hersey galiba, gecmiste kaldim heralde bi yanim orada bir yerde kaldi ama hicbirsey eskisi gibi degil :) masumluktan yana herseyden yana
Bence depresyona doğru gidiyorsun, önlem almanı tavsiye ederim
Depresyonda olsam anlarmiyim? Bilmiyorumki, kendi kendime anlarmiyim? Nasil birsey ve nasil cikarim?
Detaylı ne olduğunu anlatır mısın
Yani babam bi nevi cocuklugumu aldi, her seferinde stres sikinti, ama kuzenlerimle okadar guzel vakit geciryordumki, yani ben orada bi yerde kaldim, fakat o gunleri dolu dolu yasiyamadim diye hep icimde kaldi, sonrasinda stresin devam etmesi, insanlarin hep iyiligimi kotuye kulanmasi, en yakin arkadasim dahi guveniyorum diye esylarimi caldi, aileden biri bana zarar vermek istedi, annemle babam bosaninca ailem beni dusman belledi, yani artik onlarla alakam yok gibi, yani sikintiya girdim biriyle sevgili oldum, oda beni birkamiyor, beraberlik yasadik mecbur evlencez ya da ailen duycak diyor, yani baski ustune baski, bilmiyorum kafam karisti, diplomayi dersen zar zor aldim ama meslegimden emin degilim, yani gelecegim kuruldu bi sekilde x ama sallantida gibi, ve gecmise noldu ne ara buyudum onca sey yasandi bitti, bilmiyorum masumiyetimide kaybettim o sirada, yani bilmiyorim
Geçmişin getirdiği travmaların var ve hayatında olan belirsiz konular hakim. Belirsizlikte insanı yorar.
Simdi annemgile en iyisi o konuyu konusmak lazim dimi, fakat evlilik oncesi bunlar yasandi diye cikarsa, yani bi sekilde cikarsa bilmiyorum sonum kotu olacak diye korkuyorum, ve aynen gecmiste yasatiklari hersey yanlis kisiye tutulmama sebeb oldu kafam cok karisikti sadece okula ve hayatla ilgilenirken sevgili yapmak gibi bi planim yoktu o sadece o sirada olusan birsey gibiydi yani ön pilanda bile degildi ama Şu an hayatimin tamamini etkiliyo gibi bilmiyorum