Güncellemeler
+1 yıl
Tabi Deli degil belli degil olacakti 😄😅😃
Nisanlim Benim Cok nice dpspndügümü söyler , Cok kafana takiyorsun diyor. Kendisi de Tam tersi Hic kafasina takmaz rahat insan. Bende buna sinir oluyorum Mesela dügün yapicaz yakinda Ama Hic bisey Deli degil ☹️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen şu görücü usulü olarak tanışan kişi değil misin görücü usulü tanışıp Nasıl olsa yaşım geldi deyip Ben bu adamı beğendim deyip yola çıkıp adamın umursamadığı zerre takmadığı kişi değil misin Sen daha önce de sorular sormuştum hatırladım
Evet Ama bir yanlisin var beni takmadigi falan degil mesele. Cok rahat olmasi biseyle ilgilenmemesi… sorup duruyorum cünkü neyapacagimi Bilmiyorum….
Bu kadar rahat olan bir adam seni de takmaz seni taksaydı zaten bu kadar rahat olmazdı Tamam ama daha şimdiden nişanlılık evresinde böyle olan bir adam doğru düzgün hiçbir şeyle ilgilenmeyen alakadar olmayan ve bir şekilde heyecanı olmayan bir adam evlendikten sonra hikayeniz ne olur söyleyin Ben sana Sen evde sadece bir aşçı olursun yemek yaparsın temizlik işçisi olursun geceleri de memnun edersin Ne sosyal anlamda memnun edilirsin ne de yataktan memnun edersin sadece bir erkeğe kendini adamış olursun hikayeniz bundan ibaret Hadi mutluluklar
Tesekkürler de Bu biraz agir oldu sanki… bulustugumuzda Cok Iyi Ama böyle konularda rahat hallederiz havasinda. Bende sinir oluyorum
Ağır olmadı aslında gerçekçi oldu yani gerçeklerle yüzleşmediğimiz sürece her zaman kandırılan taraf olursunuz kandırılan derken kendinizi kandırmış olursunuz duruşunuz bakışınız net olmalı yani iletişim kurmaktan çekinmeyin iletişim kurun rahatsız olduğunuz konuyu belirtin yani buluşup öpüşüp sevişmek sarılmak yerine birazcık da mantıklı şeyler konuşmayı tercih ederim
Haklisiniz.. Bazen Bunu konusuyoruz sonra Cok ince düsündügümü söylüyor, ardindan Iki tatli söz söylüyor konusamiyorum
Taktik Güzel Adam iki güzel lafla seni gayet güzel avucunun içine alıyor
Öyle oluyor… Bende itici olmak istemiyorum böyle davranarak Ama
Işte asıl mesele bu iki davranmak istemiyorum öyle görünmek istemiyorum şöyle görünmek istemiyorum diye diye diye Kendinizden ödün vererek yol alıyorsunuz ortaya bir duruş koyamıyorsunuz ortaya bir duruş koyamadığını sürece karşınızdaki erkekte sizi istediği her kıvama getirip istediği her şekilde sokar siz de karşı tarafta bulunan erkeği istediğiniz kıvama sokma konusunda başarısız olursunuz çünkü onun istediği şekle giriyorsunuz her daim
Sende bir erkeksin , böyle bir insana nasil davranayim?
Böyle bir insana duruşu olarak davranacaksın Yani bir karakter ortaya sokacaksın net olacaksın o gün orada o konu konuşulması gerekiyorsa konuşacaksın konuşmuyorsa set koyacaksın Anladın mı Sen bu konuyu konuşmaya çalışırken adam senin dudaklarına yapışınca yapışmasına müsaade etmeyecektin ortaya bir başarı koyacak sonra ödüllendireceksin
Anliyorum… böyle davranmaya calisicam. Bakalim Nasil olucak
Inşallah başarabilirsin yaşınız itibariyle Hani bir erkeğin temas etmesi ilgilenmesi dokunması hoşunuza gidebilir Bunlar sizi cezvede bilirdi ama ortaya bir duruş koymazsanız evlilikle beraber bu temaslar artık sıradanlaşıyor davranışlar Baki kalıyor O zaman da mutsuz olmaya başlıyoruz
Yasim ile Ne alakasi var bilemedim 😬, hani kizlar genelde hoslaniyor bundan. Tesekkür ederim yardimin icin.. Ben genelimde sessiz Sakin bir Insanim husursuzluk olmasin istiyorum😟 oyüzden Cok kafama takip üzülüyorum
Sessiz sakin olabilirsiniz ancak sessiz sakin olmanız Bir erkeğin sizi istediği gibi çekip çevirmesini ve aynı zamanda kendi istediği şartları belirlemesine sebep olmamalı sizin de kendi şartlarınızı belirleyebilecek güçte olmanız gerekiyor
Haklisiniz. Bugün konusucam onunla böyle olmuyor Cünkü Bu sefer sogukluk giriyor araya Bende trip atiyorum , itici oluyorum …
Beni „dinlediginiz“ icin Tesekkür ederim
Bak halen bir duruş yok itici oluyorum trip atıyorum soğuyorum peki bunu ne için kullanıyorsun bu cümleyi karşı tarafa itici olduğun için halen karşı taraf merkezimizde duruyor ve merkezinize durduğu için de sürekli adamın istedikleri şekilde yol almıyor
☹️Ay Haklisin ya yine Öyle düsündüm.. Ama kararliyim Bugün konusucam.
İnşallah o kararı sergileyebilirsin
Ins.. yazabilirmiyim Sana yine? Erkek olarak sen daha Iyi görürüsün anlarsin
Oradan ulaşırsın gizliden çıkayım istersen
Yok buradan yazarim yine
Tamam nasıl istersen
Oldu Sagol. Konsutuktan sonra Sana Bildiririm
Peki madem bol şans diliyorum
Tsk ederim.. kafanida sisiriyorum Ama Neden böyle yapiyor olabilir karakter mi? Bir sene anca olucak taniyali Ve gercekten Korkuyorum hatami ediyorum diye
Bazılarının karakteri böyledir rahat Relax Dünya yıkılsa umrunda olmayan bazen bunu karakteri olduğu için bunu yapar bazıları da nasıl olsa birileri halleder plan yapar çözer bir şekilde bunu halleder diye düşündüğü için yapar yani sorumluluk almak istemez
Aslinda sorumsuz bir insanda degil akli herseye yatiyor. Ev almak istiyor acikcasi Ama dügün tarihi Hic belirlemedik. Birde herseyi Iki üc Ay icinde yapmayi planliyor diyorum yetismz. Dügünmü ev mi önceligin?
Bu tam olarak ne iş yapıyor maddi anlamda bu kadar durumu iyi mi
Firma da calisiyor , kendi dairesi var, Ondan Dedim akli basinda biri. Ailesinin biraz yerleri var. Ona güveniyor saniyorum … Ama Ben bile stres yapiyorum onun tavirlari beni rahatsiz ediyor Cok rahat
Demek ki böyle büyütülmüş yani Adamın şimdiye kadar bir iş kaygısı olmamış para kaygısı olmamış rahat olarak büyümüş kafa sürekli rahat herhangi bir şekilde rahatı bozulmamış Nasıl olsa aile arkasında böyle düşünüyor galiba yaşlarınız kaç Sen ne iş yapıyorsun
Yok sanmyiorum Cünkü en Cok ceken o😟… söyle anlatayim. Yurtdisinda yasiyoruz kendi ailesi türkiyede Bu calisip onlara yardim ediyor Hatta, aileninde daireleri var trde. Yani Öyle Cok zengin degiller, simarik yetismemis. Görücü usülü oldugu icin , bir senedir taniyorum onu
Anladım yurt dışı Olayı biraz farklı Ben Türkiye profiline göre yorum yapıyorum açıkçası Burada işler farklı gelişiyor
Ama nerde yasadigimiz farkedermi? Ordada ayni olurdu saniyorum 😟
Çok fark eder İnsanlar yaşadıkları toplumun kültürünü az çok bünyesine katar Avrupa'daki gençlerin bakış açısı genelde böyle Relax her şey olur bir şeyleri kafaya takmaz düşüncesindeler
Merhaba, Dün aksam onunla konustuk Rahatsiz oldugum seyleri söyledim. Senin de söyledigin gibi önce yüz vermedim Hic , beni dinleyene kadar… yapicaz diyor herseyi Iki Ay sonra olmazsa 3 Ay sonra olur diyor. Birde pazartesi trye gidiyor Bir hafta sonra Ben dügün alisverisi yapicaz InsAllah. Ciddi olmasa istemese bunuda yapmaz diyorum kendime. Konusutuktan sonra icim ferahladi biraz.
Hadi inşallah bakallim
Türkçen şahane. 😄
Sende takma bakalım ne olacak birde öyle dene.
Hahahhhh yeni farkettim Vallah 😅😄
Olur öyle arada. 🙄😄