Ben eş - dost, akraba, sevgili ya da evlilerin birlikte çalışmasına karşıyım.. Ya o çok yakınını kaybedersin, ya da işini.. Ben istemem, çalışamam..

Ben eş - dost, akraba, sevgili ya da evlilerin birlikte çalışmasına karşıyım.. Ya o çok yakınını kaybedersin, ya da işini.. Ben istemem, çalışamam..

Evet tabi ki de çalışırım neden çalışmayayım ki hata eşimle çalışmak daha güzel olurdu her gün onu görürdüm işten birlikte çıkardık her gün birlikte giderdik tabi ki de. ama insanlara göre değişir. Aynı iş yerinde çalışmak, çiftlerin birlikte daha fazla zaman geçirmesine olanak tanır. Aynı iş yerinde çalışmak, ortak ilgi alanlarına sahip olmanızı sağlar ve birbirinizin iş yaşamını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. İşyerinde birbirinize destek ve yardım sağlayabilir ve birlikte çalışarak birbirinizi destekleyebilirsiniz. tavsiye olarak da eşinizle aynı iş yerinde çalışma kararı almadan önce, bu durumun sizin ve eşinizin ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun olup olmadığını dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. İş yerinizdeki politikaları ve kuralları da göz önünde bulundurarak, bu kararın ilişkinize nasıl etki edebileceğini düşünmek ve birlikte konuşmak önemlidir. Eğer her iki taraf da bu fikre olumlu yaklaşıyorsa ve iş yerinin politikalarına uygunsa, eşinizle aynı iş yerinde çalışmak keyifli ve güzel bir deneyim olabilir. Ancak, kararı verirken ihtiyatlı olmak ve beraber çalışmanın getirebileceği zorlukları da göz önünde bulundurmak önemlidir.
eşimle aynı yerde çalışmak çok güzel olurdu benim için. sevdiği insanlara takılmayı seven biriyim. işte de bunu sıklıkla yapıyorum. yapmadığım zaman çalışmak işkence gibi geliyor bana. eşim ile aynı yerde çalışıyor olsak sürekli ona takılırdım ve bundan büyük keyif alırdım.
teyzemin iş yerinde patronun eşi de çalışıyordu evde yalnız kalmak istememiş gelmiş başlamış çalışmaya hiç öyle patron karısı gibi değil herkesle samimi dost canlısı falan ama adamın metresi de onlarla aynı yerdeydi kadın bunları bastı metresi saçından tuttuğu gibi odadan çıkardı adamı da bir güzel patakladı benim orada bir bilgisayarda oluşan sorunu çözmek gittiğimde yaşandı bu olay
Cevap
40Cevap
Eş veya sevgili ile aynı ortamda çalışamaya güzel bakmıyorum özlem olmalı arada her saniye dibimde çok bunalırım
Hayır orada da görmek istemeyen bir insan ne kadar çok görürse bir insana o kadar çok sıkılır ben sıkılmak istemiyorum.
Ya yinemi sen, 😂😂
Ver kurtul bizde kurtulalım, ne kadar vermemen için ikna etsekde başarılı olamadık, bir musibet bin nasihattan iyidir.
Ay yok ya. Ben belli bir süre sonra bile bir git özleyelim birbirimizi diyorum. Ayninherde çalışmakta sıkar belli bir sure sonra.
Eş ve sevgili ile aynı iş yerinde çalışmak istemem. Bu yüzden iş yerindeki kızlarla arama duvar örerim.
Çalışmasına çalışılır da olmasa daha iyi.. akşama onu görme heyecani olsun be sürekli sürekli aynı ortamda 😄
Birçok dirma karı koca, abi kardeş veya baba oğul gibi aile fertlerini birlikte çalıştırmaz ve çok da doğrudur bu.
Aynı iş yerinde çalışmak istemezdim çünkü kadınlar genelde kıskanç oluyor mesela birisiyle iş hakkında konuşurum beni kıskanır hiç trip çekemem
Ben yıllardır babamla aynı yerde çalışıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Fakat eşimle aynı yerde çalışmak istemezdim. Biraz da kendimize alanımız olsun.
Bu bir çok sıkıntıya da yol açabilecek bir durum aslında ama zaten evli çiftler aynı bölümlerde olmazlar.
Yani genel olarak iş motivasyonu bozuluyor 😃 bazen işler sarpasarıyor. Olumlu yönü ise birbirinin işini hafifletmek ve çeşitli jestler😃
Seve seve çalışırım. Sen istemez misin? Düşünsene öğle molasında giriyoruz lavaboya/tuvalete. En az yarım saat pompalamasyon.
Bu biraz sınırı aşar gibime geliyor ama eski eşimle hala evli olsaydım asla çalışmazdım
Eşimle aynı iş yerinde çalışamam Eşime olan saygımdan
Kurumsal şirketlerde genel olarak eşleri veya yakın akrabaları çalıştırmıyorlar.
Hayır birinden biri fırça yese diğerinin zoruna gider
Bizim işyerinde evli çiftler aynı bölümde çalıştırılmiyor, bölüm değişikliği yapıyorlar..
Kayınpederimin şirketinde çalışıyorum aşırı rahatım
Evet çalışabilirdim ama ayrı olmak dhaa iyi olurdu sürekli bir arada iç içe olmak istemem
Eşim olsa çalışmak isterim. Hatta onu her gün görmek ve birlikte olmak bence güzel bir duygu.
Çalışabilirim. İş yerimizde 4-5 çift var gayet sıkıntısız ilerliyor ilişkileri demek ki yürütülüyor
Sürekli birbirimizi gormeyecegimiz bir şekilde calisacaksak çalışabilirim
Çalışılmaz bence sürekli beraber olmakta sıkar
Çalışırım isterim yani hatta daha iyi olur göz ününde ikimizde
Bence güzel olur
Sorun olur, tercih etmem.
Is sahibi bensem evet
Evet çalışırım
Çalışabilirim tabi ama mesleğe bağlı tamamen
Benxe istemem valla
Hayır eşimin çalışmasını istemem zaten
İş konusunda akrabadan ne kadar uzak o kadar iyi
Çok büyük sıkıntı olur