Birine bu mevzuyu anlattığımda sevseydi yanında olurdu dedi. Sizce bu doğru mu? Her seven erkek hep yanında midir?
Evet hakli
Hayır haksiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birine bu mevzuyu anlattığımda sevseydi yanında olurdu dedi. Sizce bu doğru mu? Her seven erkek hep yanında midir?
Seven bir kişi, genellikle sevdiği kişiye destek olmak, onun yanında olmak ve onu korumak için çaba gösterir. Ancak, "her koşulda" yanında olma kavramı bazı durumlar için gerçekçi olmayabilir. İnsanlar, hayatları boyunca değişen zorluklar ve engellerle karşılaşabilirler. Bu nedenle, seven bir kişinin her zaman yanında olması, bazı durumlarda pratik olarak mümkün olmayabilir. Herkesin hayatında farklı sorumluluklar ve öncelikler vardır. Bazen bir kişi, sevdiği kişinin yanında olmak istese de, kişisel veya mesleki sorumluluklar nedeniyle bu mümkün olmayabilir. Sağlık sorunları, bir kişinin sevdiği kişinin yanında olmasını engelleyebilir. Kişi, kendisi veya aile üyeleri için sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilir. Ancak, seven bir kişi, mümkün olduğunca sevdiği kişiye destek olmaya, onunla birlikte güzel ve zor zamanlarında yanında olmaya çalışır. Bu, güven ve duygusal bağın güçlenmesine yardımcı olur. Her zaman fiziksel olarak yanında olmak mümkün olmasa da, sevgi ve destek konusunda samimi olmak ve birbirine karşı anlayışlı olmak, sağlam bir ilişkinin temelini oluşturur.
Ben en başından mevzuyu anlatayım sana bence bana onun beni sevdiğini gerçekten sevdiğini Düşündürdü onu yani belirtmek istiyorum Yani bu Yazdıklarımı iyi oku O yüzden şimdi mesela bizim yılbaşı çekilişi vardı o zaman 15 yaşındaydı 9 sınıfta ve aynı sınıftaydık İşte bu böyle arkasını döndü bir i Ben de çekilişe hiç katılmamışım yani bu böyle o en önde laboratuvarda ben en arkadaydım böyle bir döndü 2-3 saniye bakıştık Yani mesela buradan ne çıkarabilirim Sence Onun dışında işte arkadaşı tahtaya ikimizin isimlerini yazıp oraya kalp koydu hirkasini benim uzerime atmaya calisti. Ondan sonra işte o Hatta böyle utandı ama hoşuna da gitti yani ondan sonra işte şey böyle beni kıskanıyordu mesela bir çocuk bana wi-fi şifresini verecekti işte mesela o an böyle kıskandığını anladım hani Sözle böyle çocuğa kötü bir şey söyledi Onun dışında hani mesela şu bakışıya bir insan Yani böyle oynadığı eğlendiği bir kıza bu şekilde bakamaz yani hani yani böyle bana öyle bir baktı ki mesela o Emoji de koyacağım🥺 yani böyle hani Şefkat vardı o Bakışında Yani onunla arkadaş değiliz bir şey değiliz E bu kişi ve Böyle herkese atabileceği bir bakış değildi böyle duygusal bir şekilde iç çekerek baktı yani gözleri Ben de odaklı bir şekilde onun dışında işte tahta tahta işte beni sevdiğini ima eden bir şey yazdı Ben bunu yanlış anlamadım kesinlikle benim için yazdı hatta kendi Ağzından duydum bunu ve okulun son gününde bana açılacaktı neden açılmadı Açılamadı daha doğrusu ben arkadaşlarına Ondan nefret ettiğimi falan söylemiştim bu yüzden açılamadi. Sence beni gerçekten sevmiş olma ihtimali?
Burada mevzunun ne olduğu ve senin hangi konumda olduğun önemli. Sevgilim haksızsa bir tartışmada, ona haksız olduğunu söylerim. Sırf sevgilim olduğu için haklıymış gibi arkasında durmam misal.
İmkanlar dahilinde yanında olması gerekir. Uzak masefaler varsa hayatın doğal akışı yani işi vs varsa bu biraz zor olabilir ama yanında olması sadece bununla ölçülmez araması görüntülü konuşmanız mesaj atması hediyeler yollaması ya da üzgün olduğun birşeyse yemek yemediğini düşünüp sana yemek sipariş vermesi vs olabilir bu da senin yanında olduğunu hissini verebilir.
Cevap
29Cevap
Seven seviliyorsa her türlü sevdiğinin yanında olur.
Seven erkek mücadele eden koruyan kollayandir. Ben her koşulda onun yanındayım. Konu ne bilinmiyor ancak çok ütopik konu değilse sevseydi yanında olurdu kendi imkanları doğrultusunda elbette
Sana bir şey soracağım ve net bir cevap istiyorum.
Ben en başından mevzuyu anlatayım sana bence bana onun beni sevdiğini gerçekten sevdiğini Düşündürdü onu yani belirtmek istiyorum Yani bu Yazdıklarımı iyi oku O yüzden şimdi mesela bizim yılbaşı çekilişi vardı o zaman 15 yaşındaydı 9 sınıfta ve aynı sınıftaydık İşte bu böyle arkasını döndü bir i Ben de çekilişe hiç katılmamışım yani bu böyle o en önde laboratuvarda ben en arkadaydım böyle bir döndü 2-3 saniye bakıştık Yani mesela buradan ne çıkarabilirim Sence Onun dışında işte arkadaşı tahtaya ikimizin isimlerini yazıp oraya kalp koydu hirkasini benim uzerime atmaya calisti. Ondan sonra işte o Hatta böyle utandı ama hoşuna da gitti yani ondan sonra işte şey böyle beni kıskanıyordu mesela bir çocuk bana wi-fi şifresini verecekti işte mesela o an böyle kıskandığını anladım hani Sözle böyle çocuğa kötü bir şey söyledi Onun dışında hani mesela şu bakışıya bir insan Yani böyle oynadığı eğlendiği bir kıza bu şekilde bakamaz yani hani yani böyle bana öyle bir baktı ki mesela o Emoji de koyacağım yani böyle hani Şefkat vardı o Bakışında Yani onunla arkadaş değiliz bir şey değiliz E bu kişi ve Böyle herkese atabileceği bir bakış değildi böyle duygusal bir şekilde iç çekerek baktı yani gözleri Ben de odaklı bir şekilde onun dışında işte tahta tahta işte beni sevdiğini ima eden bir şey yazdı Ben bunu yanlış anlamadım kesinlikle benim için yazdı hatta kendi Ağzından duydum bunu ve okulun son gününde bana açılacaktı neden açılmadı Açılamadı daha doğrusu ben arkadaşlarına Ondan nefret ettiğimi falan söylemiştim bu yüzden açılamadi. Sence beni gerçekten sevmiş olma ihtimali?
Gerçek samimi yorumu mu merak ediyorsanız. Madem bu kadar kafanızda soru işareti var gerçek dünyada ona 1 kahve ısmarlayın ve bunları ona sorun. Cevaplar sizi tatmin ederse deneyin derim. Tatmin etmezse en azından aranızda tam anlamıyla ne olduğunu adlandırmış olabilirsiniz. Bazen yapmamız gereken şeyler yaparız. Arkadaşlarımıza nefret ettiğimizi söyleriz ve bunlar kulaklarına gidebilirse gitmeyebilirde bu yüzden net bir şey diyemem. İyisini iyisi siz naz yapmadan nasılsın diyerek onu dışarıda bir kahve ye çağırın devamını tekrar buraya yazarak konuşabiliriz
Teklifimi kabul etmez ki ama şu an sevgilisi var
Hmmmm. Şöyle ki ilişki bozanın ilişkisi sağlıklı olmaz düşüncesine sahibim. Lakin bahsettiğin gibi anlam yüklediğin davranışların gerçeklik payı varsa şayet basit bir kahve isteği ya da hal hatır sormak garip kaçmaz. Eğer seninle hisleri doğru ise karşılık verir değilse vermez sende bu konuyu kapatabilirsin diye düşünüyorum. Ben böyle yapardım. Aklımda kalacağına denerim ve biter der bitiririm kafamda.
İsteseydi yanında olurdu, bu çok basite kaçan bir cümle. Ben mesela askeri personelim. Ben istediğim zaman gidip gelemem ki. Benim sevgimi buna bağlayamazsınız. Kaldı ki neden bunu sürekli olarak kadınlar erkeklere karşı kullanıyor? Kadınlar sevmiyor mu? O kalksın benim yanıma gelsin diyebilir miyim ben olur mu öyle şey? Biraz gerçek dünyada yaşayın biraz gerçekçi olun ya.
olayı bilmeden yorumlayamam ama seven her şekilde yanında olur
Ben en başından mevzuyu anlatayım sana bence bana onun beni sevdiğini gerçekten sevdiğini Düşündürdü onu yani belirtmek istiyorum Yani bu Yazdıklarımı iyi oku O yüzden şimdi mesela bizim yılbaşı çekilişi vardı o zaman 15 yaşındaydı 9 sınıfta ve aynı sınıftaydık İşte bu böyle arkasını döndü bir i Ben de çekilişe hiç katılmamışım yani bu böyle o en önde laboratuvarda ben en arkadaydım böyle bir döndü 2-3 saniye bakıştık Yani mesela buradan ne çıkarabilirim Sence Onun dışında işte arkadaşı tahtaya ikimizin isimlerini yazıp oraya kalp koydu hirkasini benim uzerime atmaya calisti. Ondan sonra işte o Hatta böyle utandı ama hoşuna da gitti yani ondan sonra işte şey böyle beni kıskanıyordu mesela bir çocuk bana wi-fi şifresini verecekti işte mesela o an böyle kıskandığını anladım hani Sözle böyle çocuğa kötü bir şey söyledi Onun dışında hani mesela şu bakışıya bir insan Yani böyle oynadığı eğlendiği bir kıza bu şekilde bakamaz yani hani yani böyle bana öyle bir baktı ki mesela o Emoji de koyacağım yani böyle hani Şefkat vardı o Bakışında Yani onunla arkadaş değiliz bir şey değiliz E bu kişi ve Böyle herkese atabileceği bir bakış değildi böyle duygusal bir şekilde iç çekerek baktı yani gözleri Ben de odaklı bir şekilde onun dışında işte tahta tahta işte beni sevdiğini ima eden bir şey yazdı Ben bunu yanlış anlamadım kesinlikle benim için yazdı hatta kendi Ağzından duydum bunu ve okulun son gününde bana açılacaktı neden açılmadı Açılamadı daha doğrusu ben arkadaşlarına Ondan nefret ettiğimi falan söylemiştim bu yüzden açılamadi. Sence beni gerçekten sevmiş olma ihtimali?
güzel yazmışsın eyvallah da benim kafam şurda kaldı şimdi bu olay 15 yaşında oldu şu an kaç yaşındasın sen benim kafa yandı :D eski maziniz var şimdi mi bir şeyler gelişiyor gibi oldu , yazdıklarına cevap vereyim şimdi eğer sana içten baktıysa emin ol hoşlanmışdır ama arkadaşlarına eğer o dediklerini dediysen senden soğuma şansı da yüksek
Su an 19 yaşındayiz 15 yasindaydik o donem
normalde demezdim ama dc var mı ya da telegram , s*sliden kısaca konuşalım olayı tam anlayim , yorumlarım sana
Hoşlandığına ben de eminim de seviyor muydu acaba ben ters saçma sapan davranınca ikimizin birlikte olamayacağını düşündü belki de.
Ben buna 2 defa fakeden yazdım ve böyle ters bir şekilde yazdım yani hani böyle her yazdığım şeyin sonu bir küfür var diye direttim buna Yani sürekli burada Sen birini seviyorsun sen birini seviyorsun işte o benim kim olduğumu bulmaya çalışıyor Güya ben de böyle oyun oynuyorum sanki ondan e sıkmışım bunu belli Ondan sonra ikiniz de sana yazdım işte ondan sonra dedi bana ki işte ben olduğumu anladı işte özgüvense a**** canımsın kuduralı bir daha yazma bana dedi Ondan sonra işte biraz atıştık Ben dedim ki işte ben seni bilmem ne yaptıracağım falan dedim dövdüreceğim seni dedim falan tehdit ettim Bayağı böyle Ondan sonra işte en sonunda 3 defa gerçek hesabımdan yazdım ve açıldım uzun bir mesajdı sonra bana 15 gün sonra döndü ve cesaret edebilmeye sevindim ama böyle bir ilişki mümkün değil dedi Ben de işte sorun değil ben zaten kafamda bitirmiştim dedim ondan sonra işte en son ayrılırken de şey işte madem bu kadar madem reddedecektim neden bu kadar beklettin dedim O da işte şey dedim Bilmem sen zaten kafanda bitirmişsin dedi Ben de yani dedim öyle kapandı gitti
ya aslında bilmiyorum ama güzel özgüvenli ve cesaretli bir kadınmışsın :D yinede çocuk oltaya gelmemiş diretmemek lazım belkide hazır değil buna
Benden 3 ay sonra sevgili yaptı ama
demek ki sevdiği varmış özet bu boş yere uğraşmışsın üzgünüm
Yoktu sevdiği buna eminim.
flörtü vardır konuştuğu vardır :D olabilir emin olamazsın erkekler tehlikeli olabilir
Zaten şey demişlerdi onun hakkında önüne gelene yaşayan kız düşkünü biri diye.
Ama o bakışı anlamlıydı yaa. Yavsama değildi o bakış.
ohooo çok şey var ama :D neyse boş ver olmuş bitmiş önüne bak sen bulursun birisini elbet
etkisinde kalmışsın bakışın kıyamam sana ya
Bulurum da ben onda takılı kaldım işte sorun o
birşeyler konuşurdum da neyse yaşın daha genç , önünden çok sular geçicek daha gencecik çıtırsın daha
Konuş dinliyorum ben seni.
yazmakla uğraşamam ya sorry çamaşır asıcam :D daha formaları yıkıcam
gerçekten de seven her koşulda da bi yolunu bulur yine de yanında olur.
Bence de yaa. Sevmiyordu ama çok hoslaniyordu bence
Evet haklı. Seven her koşulda yanında olur. Destek olur korur kollar yanında olduğunu sevdiğini hep hissettirir.
Seven sevdiğine değer verip ilgi gösterip yanın da olmalıdır fakat bu her koşulda yanında olabilir ya da olucak anlamına gelmez. Bazı sebep ve nedenler engeller her koşulda yanında olmaya fırsat vermeyebiliyor.
Bu cok sacma her seven kalmaz. bu sadece ortada olan bir yalan korkaklar icin birini seve bilirsin ama o sana guzel davranmaz veya yanlis kisiyie sevmis olabilir bu zamanda kalmak zorunda degilisin. cok basit bir sey. (tabi bazilari bahane ile ayirliyor onlarini bununla karistirma.)
Sevmeyen bahanelere sığınır yanında kalmamak için seven ise hep bahaneler arar onun yanında kalmak için.
Genelde evet seven insan yanında olur onu kabul ediyorum Ama bazı zamanlar hayat şartları aynı olmaz, çok fazla da haklı diyemem.
Dergiye para verirken bana mı sordunuz seven olduğuna inanmıyorum.
Gerçekten seven bir insan hiç bir koşulda geri adım atmaz diye düşünüyorum...
Seviyorum dediğin insanın imkanlar el verdiği müddetçe yanı başında olman gerekiyor
Her mevzudan kasıt aldatma veya herşeyi değiştirecek büyük bir yalan değilse elbette yanında olur
Kendi kırılsa da küssede sen aradığında ve kötüyüm dediğinde o insan dibinde bitmiyorsa o insan sevmemiştir abi net.
Seven gitmez, seven yanında olmaya çalışır.
Bence de ama bende onu kendimden soğuttun yani. Kotu davrandım ve tehdit ettim
Harbi seven bu kadar kötü davranmaz ki ya yani sevseydim gerçekten kaybetme korkum olurdu
Sevenin kendi aklı fikri yok mu? Belki sevdiği halde senin yanlışına ortak olmak istemiyor. Seviyor diye bokunu çıkarma 👍
Evet sen yanımda ol demen lazım her koşulda olur seviyorsa gerçekten…
ama gerçek sevgi saklandı
Evet seven her koşulda yanında olur
Kardeş ben Suriye'de görev yaparken diğer bölükte uzmanın biri bölük komutanının yanına çıkıyor. Komutanım annem çok ağır hasta günleri sayılı. Hakk'a kavuşmadan son bir kez gitmek istiyorum diyor. Komutanın cevabı, gitsen ne yapacan sen mi iyileştireceksin? Ölünce gidersin. Bunu bana kendi kolumdaki bir personel anlatmıştı. Şimdi sen burada, ben o adamın yerinde olsaydım o komutana şöyle yapardım, böyle yapardım, diyebilirsin. * bunların hiçbiri senin senden üst bir komutana saldırdığın gerçeğini değiştirmez ve bu yüzden atılırsın. Ayrıca bu süre zarfında sana izin vereceklerini de hiç zannetme. Yani anlayacağın seven kişi gerçekten seviyorsa gelir, yapar, eder diye bir şey yok. O sadece filmlerde olur. Bir örnek daha vereyim. Yeni bebeği olan bir personel babalık iznine gitmek istiyor. Çocuğu yaparken bana mı sordun diye göndermiyorlar. Ne yapacan? Suriye'de şehir merkezinden kaç km uzakta dil bilmen yol bilmen ÖSO'lara otostop mu çekecen? Kendi ülkene kaçak mı girecen?
Bir sey sorabilir miyim size?
Ben en başından mevzuyu anlatayım sana bence bana onun beni sevdiğini gerçekten sevdiğini Düşündürdü onu yani belirtmek istiyorum Yani bu Yazdıklarımı iyi oku O yüzden şimdi mesela bizim yılbaşı çekilişi vardı o zaman 15 yaşındaydı 9 sınıfta ve aynı sınıftaydık İşte bu böyle arkasını döndü bir i Ben de çekilişe hiç katılmamışım yani bu böyle o en önde laboratuvarda ben en arkadaydım böyle bir döndü 2-3 saniye bakıştık Yani mesela buradan ne çıkarabilirim Sence Onun dışında işte arkadaşı tahtaya ikimizin isimlerini yazıp oraya kalp koydu hirkasini benim uzerime atmaya calisti. Ondan sonra işte o Hatta böyle utandı ama hoşuna da gitti yani ondan sonra işte şey böyle beni kıskanıyordu mesela bir çocuk bana wi-fi şifresini verecekti işte mesela o an böyle kıskandığını anladım hani Sözle böyle çocuğa kötü bir şey söyledi Onun dışında hani mesela şu bakışıya bir insan Yani böyle oynadığı eğlendiği bir kıza bu şekilde bakamaz yani hani yani böyle bana öyle bir baktı ki mesela o Emoji de koyacağım🥺 yani böyle hani Şefkat vardı o Bakışında Yani onunla arkadaş değiliz bir şey değiliz E bu kişi ve Böyle herkese atabileceği bir bakış değildi böyle duygusal bir şekilde iç çekerek baktı yani gözleri Ben de odaklı bir şekilde onun dışında işte tahta tahta işte beni sevdiğini ima eden bir şey yazdı Ben bunu yanlış anlamadım kesinlikle benim için yazdı hatta kendi Ağzından duydum bunu ve okulun son gününde bana açılacaktı neden açılmadı Açılamadı daha doğrusu ben arkadaşlarına Ondan nefret ettiğimi falan söylemiştim bu yüzden açılamadi. Sence beni gerçekten sevmiş olma ihtimali?
seven kisi her seye ragmen sen haklida olsan haksizda olsan yaninda olur. yaninda durmuyosa ondan bi bok olmazmis zaten :(
seven bahane yaratmaz çözüm üretir
gerçekten seven olur
Doğrudur. Seven kişinin bahaneleri olmaz.
Tabiki olur şu an ki dönemde böyle insanlar bulmak zor
ekstrem bir durumsa ve kaldiramiyorsa yaninda olmamasi gecerlidir diye dusunuyorum
Seven her türlü yanında olur
doğrusu olmalı ama nerede?
Seven her zaman yanında olmak ister..
Olur tabi severse katlanır herseye
Seven her zaman yanında olur seni yalnız bırakmaz
Seven erkek her daim yanında olur
#Hükümdar
Bu bıktırmana bağlı
Evet hakli
Hayır
Evet
Evet haklı