Yaptıkları, yanına kalır mı ?

3 senedir sevdğim, ayrılmamızın üstünden 2 sene geçmesine rağmen bekledğim ve bir türlü unutamadığım ,vazgeçemediğim eski erkek arkadaşımın benim iyi niyetimden,sevgimden faydalanıp eski kız arkadaşının canını yakmaya çalıştığını ve sırf bu yüzden benim peşimde koşup vaatlerde bulunduğunu, sevgisinin , sarılmasının, elimi tutmasının ,her şeyinin yalan olduğunu ,sırf eski sevgilisinin canını yakmak uğruna beni kandırdığını 3 gün önce öğrendim. 3 sene önce girdi hayatıma. 4 ay sürdü ilişkimiz ama çok derinden sevdim ve 4 ay sonra ayrıldık. 1 sene boyunca hiç görüşmedik.Benden sonra hemen , arkasından atıp tuttuğu eski kız arkadasına koştu. Eski kız arkadaşı yüzünden işimden bile oldum ve bunu bile bile ona tekrar gitti.Ondan her ayrılıp geldğinde ; ben hep aynı yerdeydim.Çok sevdiğim için ; her sfereinde şans verdin ,inandım ama yıkılan,üzülen hep ben oldum . Bu böyle 3 sene sürdü diyebilirim ve ben bu 3 sene içinde hayatıma kimseyi alamadım , başkasıyla yapamadım ama o bütün yaptıklarımı hiçe saydı ve herşeyi 3 gün önce öğrendim. Yani en güzel 3 yılım gözyaşıyla geçti. acaba bu duyduklarımı hazmetmem ne kadar sürecek? Bana yaptıkları yanına mı kalacak ?
Yaptıkları, yanına kalır mı ?