Seven bekler mi? Yoksa o mu haklı?

Yaklaşık 2 senelik bir ilişkimiz var. Sevgilim polis bende memurum. Ailem aramızda 9 yaş farklı olması, mezhebimiz farklı olmasından dolayı ve doğu görevinde olmasından dolayı evliliğimizi istemiyor. Diğer konularda ikna ettim ama şu an doğu görevi var 4 yıl sonra gelebilecek, 1 yıla nişan yaparsınız geldiğinde de düğün, seviyorsa beklesin 4 yıl sonra gelince olur dedi. Babam ve annem engelli ve ben onların bu durumundan dolayı gitmek istemiyorum başka bir şehre. 4 yıl sonra geldiğinde istiyorum ancak. Erkek arkadaşımın annesi de kanser hastası ölmeden çocuğunu göreyim diyor evlenelim istiyor ancak dediğim gibi benim de durumum belli. Erkek arkadaşıma 4 yıl sonra evlenelim 1 yıla nişan yaparız adı konulur dedim. Ben bekleyemem ailemi ikna edemem diyor. Ben de ben de edemem diyorum. Seven bekler diyorum. Seven bu kadar ayrı kalamaz diyor. Cidden ne yapmam gerekiyor bilmiyorym artık. Ailemin gönlü olmadığı sürece istemediğimi söyledim 4 yıl sonra olursa anca olur dedim. O da enşm ailem de 1 yıl içinde düğün istiyor olmaz, kaç gündür perişanım sensizliğe dayanamam diyor. Ben mi yanlış düşünüyorum, çünkü o 1 yıl içinde evlenip ailemin oldugu şehre gidebileceğimizi söylüyor. Bende geldiğinde evlenebilecrğimizi söylüyorum..

Seven bekler mi? Yoksa o mu haklı?