Asla beklemem ilk münasip beye evet derim üç senedir münasip bi bey bulamadım. Münasip beylere duyrulur.
( Mümkünse kitap okumayı seven, esmer, yakışıklı, dürüst, mezdeke oynayabilecek)

Asla beklemem ilk münasip beye evet derim üç senedir münasip bi bey bulamadım. Münasip beylere duyrulur.
( Mümkünse kitap okumayı seven, esmer, yakışıklı, dürüst, mezdeke oynayabilecek)

Birinin hayatından gitmesini sağlayacak kadar sıkıntılı karaktere sahip biri olmak ayrı sorun, gidenin arkasından kendini sorgulamak yerine beklemeye çalışmak ayrı sorun. Her ikisi de düşük zekalı tiplerin vazgeçilmez aktiviteleri, sen sen ol, bunlara uyma yavrum
dönecek olsam gitmem zaten ki , ve gittiysem bir daha ona döneceğim zaman ancak ölürüm belki öbür tarafta yani öyle diyim sen anla
ve kimseyi de beklemem öyle bir beklentim olmadığı gibi önüme bakarım benim için ölüdür o kişi yani yeryüzünde hiç yoktur öyle birisi tanışmamışımdır mental anlamda
Sevsemde oturup beklemem kimseyi. Yanımda olur, beraber yürürüz. Diğer türlü ben yas tutamam, bekleyemem kimseyi.
Hayır beklemem zaten kitapta okuyorum esmerimde tek kusurum mezdeke bilmiyorum ama buradaki dansozlerden çok şey öğrendim gerçi kıvırmayi sevmem becerememde ama gecerlimi
Teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Beklemeye değecekse evet ama sevmiyorsa hayır beklemem kimseyi
Giden gitmiştir neden gelmesini bekleyesin ki kalmak isteyen gitmez
Bekler. Beklememek lazım.
Tüh münasip bey olamadık 😂
Bekler ama beklememeli…
Bekler bence
Seven bekler her daim
Ben beklerim:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?