Gider. Ona başka birinin varlığını hissettirirsen gider. Araya aşırı ilgisizlik sokarsan gider. Ben ilgisizlige inanan bir insan değilim. Sadece ilgilendigi sen degilsindir. Ben buna böyle bakarım... Koşullar hic değişmediği halde senin hareketlerin, tavırların değişiyorsa sen o kadının / erkeğin icine şüphe tohumları serpmissin demektir. Ve bu illa bir noktada serpilecek... Onun dışında da karşındaki insana bir şeyleri yüzüne vurmak, onu yaşadıklarıyla yargılamak insanı bir anda değersizlestiren, sogutan özellikler. Bir insanın onuru , gururu varsa kendine saygısı varsa bu tür şeyleri yutamaz. Kimse seven gitmez demesin. Gider. Kirpiklerini dahi ezberledigi insanın yüzünü görmeye dahi tahammülü kalmaz.. O yüzden aklı sende olmayanı yüreğinde taşımaya gerek yok. Insanlar değmiyor. Keşke herkes ilk tanıdığımız günkü gibi kalsa...
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır gitmez. Gitmemeli. Başka birinin varlığı varsa ortada sevgi filan yoktur. Böyle bir sevgi olamaz. Sevilen hak etmemiştir sevgiyi. İlgisizlik ihanettir. Bence de katılıyorum kesinlikle başkaları vardır ilgilendiği. İllaki hal ve hareketler değişiyorsa vardır bir bokluk. Geçmiş geçmişte kalmıştır. İnsanız hata bizler için her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif. Geçmişini yüzüne vurmak yanlış. Ben yutmam yutulmamalı da seven yüzüne vurmaz geçmişi vurmamalı. Seven gitmez! Ben diyorum. Bu başka bir şey aklı sende olmayan yanında olsa ne yazar. Bazen sabah akşam gece gündüz yanında olur ama yokmuş gibi gelir. Haklısın değmiyor. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar hayırlısı.
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede.
Ve bu arada üzüldüm kardeşim... - +1 yıl
Ben üzülmüyorum artık. Bir şekilde hic kimseye guvenmemen gerektiğini ogreniyorsun aslında. Bunu da sana en cok güvendiklerin öğretiyor... Aslinda giden taraf bendim ama gitmek zorundaydim. Kalsam kendime hakaretti bu. Ona küfür, bana acıydı. Yeterince yaram zaten var. Üstüne bir şeyler ekleyemezdim. Herkesin tek sıkıntısı ask- gönül isleri olmuyor. Ben zaten dizlerim yaralı gitmiştim ona. Önce iyilestirdi. Sonra kanattı... O yüzden üzülmüyorum artık. Ama sadece seven de gidiyor. Kendimden biliyorum. Artık diretme nolur
- +1 yıl
Bunlar üzülmeyen birinin sözleri değil. Aynada gördüğünden başkasına güvenme. Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler..
Bazen giden kalandır bazen de kalan gidendir...
Aşk meşk benim de bir sürü derdim var önce aile yaşamak zor harbiden. Daha da zor edenler var kolaylaştırmak varken...
Geçmiş olsun kardeşim. Seven değil sevilen gidiyor kalan ne yapsın beklesin mi?
En İyi Cevaplar
+1 yılSeven sevdiğinin iyiliği için olucaksa ancak o zaman gider, gitmek zorunda kalır. Aksi taktirde bunaldım, sıkıldım, boğuldum vs gibi şeyleri bahane ederek giden biri hiç sevmemiştir.
54 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun Yıldız kesinlikle katılıyorum her bir kelimene 😊
- +1 yıl
@canerozkum teşekkürler. 😊
Şimdi buraya uzun uzun içimden geçen her şeyi yazardım da insanlara açmanın manası ve anlamı yok. Seven gerçekten seviyorsa bir şeyleri bahane edip gitmez. Kendi kendine kafasında kurup gitmez. Neyse ki gittiklerinden sonra da gerçek yüzlerini görüyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
Uzun uzun yazmak iyidir kardeşim yazmak güzel. Bağırmak çağırmak küfür etmek güzel. Ama istemiyorsan canın sağolsun. Bence de seven gitmez gitmemeli. Bahaneler ile giden hiç sevmemiştir. Hayırlısı...
Gerçekten seviyor diye bütün olumsuzluklari, sorumlulukları, onun sırtına yüklersen. Seviyor nasılsa gidemez diyerek değer vermez, incitirsen, gider. Kısaca çok seviyor gidemez diye ağzına uçan tekme atarsan gider tabi.
34 Yorumla- +1 yıl
Hehehe abi çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık o başka gider tabi ama burda sevilen gitmiştir
- +1 yıl
10 like im olsa da 10unu da versem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Seven gitmez ama bazen gitmeye zorlar karşı taraf bunu yaptım 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Abi o başka bir şey 😅Sevilen hak etmemiş ki senden önce o gitmiş 😅
- +1 yıl
EyvAllah abi 😅
+1 yılbazen kalmaya yüzü yokdur...
yaptığı haksızlığın bedelini ödemesi gerekir gider...
ben severken ayrıldım yaptığım hataları itiraf dahi edemedim :/
sonra yüzleştim affederdim dedi ama yinede gitmişliğimi değiştirmedi benim vicdamı rahatlatmadı...
bazen bir bedel ödenmeli..
ödedim ve ödeyecek gibide duruyorum :/21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın olabilir. Kalmaya yüzü olmaz bazen insanın. İnsanız hata bizler için. Affetmek yok ikinci şans yok. Hayırlısı. Rabbim güç kuvvet versin...
+1 yılİmam Gazali der ki bir sözünde dilediğin gibi yaşa, şüphesiz bir gün öleceksin.☝️ Dilediğini sev, kuşkusuz sen bir gün ondan ayrılacaksın. belki ölümle..☝️ dilediğini yap, kuşkusuz sen bir gün yaptığından yargılanacaksın..☝️Sanırım yeterli bir cevap oldu.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet yeterli oldu teşekkür ederim de...
+1 yılŞimdi şöyle herkesin sevgisi göreceli... kendi adıma söyleyecek olursam her ne olursa olsun diyemem tabi ki ama belirli sınırları var bu sınırlar hariç gidip vazgeçemem kolay kolay sevdiysem... öyle kolay bulunan birşey değil ki sevgi... kolay bulmuyorsan da zorluklarına göğüs gerip sabredeceksin ilk zorlukta ilk dikende Gülden vazgeçemezsin... sevgi böyle kolay gözden çıkarılmayacak kadar kıymetli çabayı hak ediyor... zor sevip zor vazgeçerim...
13 Yorumla- +1 yıl
Tabiki herkesin sevgisi göreceli. Bende kolay sever ve kolay vazgeçerim. Zoru kolay eden varken kolayı zor edeni istemem. Hak ettiği kadar severim...
- +1 yıl
Herkese gönlüne göre hakkında en hayırlı olanı nasip etsin...
- +1 yıl
Amin inşaAllah 😊
+1 yılSeven karşısındakine kendini sevdiremiyosa artık gider çünkü karşısındaki ona onun hisleriyle yaklaşmaz ve seven sürekli iki kalbi doldurmaya çalışıp, karşısındakinin kendisini sevdiğini hissetmek için olmayan şeyleri aslında oluyormuş gibi yorumlamaktan ve bu yorumların boş olduğunu anlayınca yorgun düşünce gider dostum.
19 Yorumla- +1 yıl
Sevilen gelmemişse bu gitmek olmaz ki!
Dostun değilim!
Hayırlısı... - +1 yıl
Sevilen gelmediği için gitmek oluyor zaten seven sevdiğini karşılık alıyorsa bırakmaz çünkü seviyor.
Haklısın dostum değilsin sana hitap şekli olsun diye de demedim hacı diyince malum hacı olmuyorsun ya her neyse kime yorum yaptığımı bile bilmiyodum paylaşımı görünce girdim direk yazmak için ve pişman da oldum. - +1 yıl
Kimse gelmemiş. Gelen yok. Kendi kendine duruyorsun. Kimden gidiyorsun. Sevmek en güzel duygu sevilmek için sevilmez.
Olsun benim hiç dostum yok ve olamaz. Teşekkür ederim pişman olduğun için kusura bakma... - +1 yıl
'Kimden gidiyosun' sorun orda zaten olmayan birinden gidiyosun ya düşünsene kahve içelim mi bile diyemediğin biri diyecek kadar samimiyet varsa da yanında ama aslında orda değil sen onu izlersin o başkalarını ve bu pskolojik olarak çok yoruyor bu yorulma senin günlük yaşamını da etkiliyor sen sanırım onu sevmek de güzel sevmek karşılık beklemek değildir diyosun ama ben sinemaya gidemeyecek miyim onunla ya da ertesi gün görüşmek için ne giysem diye akşamdan heyecan yapmim mi hadi her şeye rağmen seviyorsun yine de peki biriyle el ele görünce seninle yapmadıklarını başkasıyla çok mutlu halde senin hayallerini başka biriyle gerçekleştirdiğini görünce mutsuz olmayacak mısın sende bir bireysin ve 1 hayatın var kendine acı çektirme.
Bu dostum muhabbetini kapattım.. Önemli değil - +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık 😊
Ben kendi kendime sevmeyi severim uzaktan. Deli dolu kendi kendime sevsem de korur kollarım. Sevmesi gerekmiyor. Onu görmek sesini duymak fazlası ile yetiyor. Hatta yürüdüğü sokaktan yürümek bile adım attığı yerlerre adım atmak bile mutlu ediyor. Senin ki gitmek olmuyor. Kusura bakma hiç senin olmayan birinden gidemezsin. Olmuyorsa olmuyor. Hoşuna gider seversin zamanla sonra yaklaşır ya da kendi kendine seversin gerçi yok öyle kendi kendine sevenler gerçi normalde de sevenler yok pek yok denecek kadar az. EyvAllah sağol bazen sinir oluyorum sana denk geldi 😪 - +1 yıl
Sorun değil olabilir sinir hali🐥 ya ben bunu yaşadım da ve sonucu bana patladı ağır oldu seni sevdiğin değil de seven mutlu ediyor şans verilirse. Bence insanlara bağlanmamak gerek herkese gerektiği kadar değer verirsen herkes durması gerektiği yeri bilir. Kendini üzme neden üzülesin ki olmayacak günlerin hayalini kurarak mı yoksa geçmişe bağlı kalarak mı yaşamak istiyosun hayal dünyasında değiliz malesef ben böyle iyiyim diyosan da eninde sonunda kendine gelirsin ve umarım geç olmaz
- +1 yıl
EyvAllah. Ben beni sevdiğini söyleyen birkaç kişiye şans verdim hayatımı diktiler. Kendi kendime sevdim hep mutlu oldum. Çok mutlu oldum. Musmutlu oldum. Ben bağlamam sende bağlanma. Bağlanmak yanlış. Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler (SNR)
Tabiki hak ettiği kadar değer vermek gerek eee insanlar hak ediyor mu hayır! Amma
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede..(SNR)
Hak eden de olur.
Benim hayatımda kimse yok eskidendi şimdi sevmiyorum kimseyi sevmem de ama belli olmaz olursa da kendi kendime sevmek isterim daha güzel.
Çok şükür iyiyim ben sen de iyi ol üzülme. - +1 yıl
Teşekkür ederim bugün bir olay oldu da burda içimi döktüm gibi oldu 😐 uyuyim biraz iyi gelir iyi geceler diliyorum sohbet için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim anlatırsan dinlerim neler oldu?
İyi geceler tatlı rüyalar her geçen günün bir önceki günden daha güzel daha mutlu olsun
+1 yılEli kapıda geldiyse gitmesi uzun zaman almaz ve gider.
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de hayırlısı...
+1 yılBazen yanılabilir, bazen susar, bazen konuşmak ister, bazen dinlemek ister, bazen gitmek ister, gider bazen, bazen gidemez, bazen hiç Gidememekten korkar.. Bazen kendinden uzaklaşmak ister insan, bazen ağlarsın baya, bazen içmek ister, bazen bir kadın geliyo oturuyor karşına ve ağlıyor...
22 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık. Görüşün için teşekkür ederim. Sen geri dönüş yapmıyon sana yorum yapasım gelmiyor ama yapmış oldum😅
- +1 yıl
💙💙💙💙💙💙💙
Bazen öyle mecbur kalırsın ki sevsende, aşkından ölsende karşındaki seni üzüyorsa ağlatıyorsa gitmek zorunda kalırsın. Sonuçta onunlaykende mutsuzsun onsuzkende.. en azından değerin anlaşılır yokluğunda..
21 Yorumla- +1 yıl
Mecbur bırakanlar utansın EyvAllah ve burda giden seven değil sevilendir
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi tek taraflı yaşayamaz. Su ve toprak gibi. Su toprağı beslerken, toprak bağrında suyu saklayıp güneşin onu tamamen yok etmesini engeller. Seven gidemez değil, seven sevdiğini gönderemez. Biri gidiyorsa giden kadar, kalana da bakmak lazım.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın abi ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum. Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Neden giden gidiyor ve kalan neden kalıyor bunlar da önemli. Bir de hiç sevmemiş gibi gidenler var. Neler var neler hayırlısı. Ama genel olarak abi seven gitmez gitmeye zorluyorsa sevilen burda seven gitmiş olmaz 😅
- +1 yıl
Aynen kardeşim. Mükemmel bir şekilde tamamladın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim abi senin güzelliğin
+1 yılGider. Gitmek zorunda bırakılır sadece sevgiyle olmuyor herşey sevmek bir ilişkinin en basit tarafı onun devamında olan şeyler asıl önemli olan karşındaki kişinin senin sevgini hakedip haketmemesi var onun da seni sevip sevmemesi vs vs
11 Yorumla- +1 yıl
Sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene.
Hak etmeyeni sevmemek gerekir. Hayır gitmez. Gitmemelidir.
Bazen bazı şeylere mecbur kalırsın içinde firtina kopasada dışında buz kesilmis bı suratın olur yapman gerekenlerle kalbinin sesini susturursun ve eğer ki mecbursan gidersin
11 Yorumla- +1 yıl
Mecbur bırakanlar utansın EyvAllah
+1 yılSevmek öyle kolay mı seven gitmez benden gitti seviyorum dedi bende öyle avuttum kendimi sonra kendimde başkalarından gidince anladım ki sevmek falan yok
Onları sevmiyordum ve gitmek çok kolaydı11 Yorumla- +1 yıl
Sevmek en güzel duygu sevmesini bilene ve kolay zorlaştıranlar var o başka. Hayırlısı...
+1 yılHayır gitmez. Ne olursa olsun kalır mücadelesini yapar. Sevdiğine, sevgisine sahip çıkar. Kalmak isteyene bu zor değildir. En küçük bahaneden kaçıp giden ise korkaktan başka bir şey değildir
13 Yorumla- +1 yıl
Bence de gitmez! Gitmemeli. Kesinlikle katılıyorum çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık 😊
- +1 yıl
teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim
Sevmek her şeyin çözümü değil. Bakış açılarınız farklı olabilir ve o zaman vazgeçiyorsun en doğrusunu yaparak.
27 Yorumla- +1 yıl
Sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene bahane bunlar
- +1 yıl
Benim yazdıklarım gerçekler ama sizlere hayal geliyor...
- +1 yıl
Ben bunları zaten biliyorum. Ne alaka şimdi? Hak edeni hak ettiği kadar severim.
- +1 yıl
Sana göre öyle 😊 normalde öyle değil 😊
+1 yılKoşarak bile gider. arkasında sevgisini anlamayan biri varsa gider. Neden gitmesin bütün ihtimallerin bittiğini anlayan bir seven o üzüntüyle gider.
29 Yorumla- +1 yıl
Hayır gitmez. Gitmemeli. Sevilmek için sevilmez. Burda giden sen olmuyorsun o hiç gelmemiş ki nereye gidiyorsun?
- +1 yıl
Değersiz hissettiğim yerde durmuyorumdur.
- +1 yıl
Demek ki sen gitmemişsin senlik bir durum yok
- +1 yıl
Bir adım atmışımdır geri cekiliyorumdur😂 yeter😂😂😂
- +1 yıl
Heheeh 😅Öyle de olmaz ama ayı yani ya git ya kal o ne öyle 😅
- +1 yıl
Gidicem ben by😂
- +1 yıl
Canın cehenneme def out 😅(şaka)
- +1 yıl
Dur gitme yav😅
+1 yılGitmez ama bazen mecbur kalır yüreğini bırakıp gider
31 Yorumla- +1 yıl
Mecbur bırakanlar utansın seven gitmez sevilen gitmiştir zaten
Seven biri ne olursa olsun gitmez. Git deseler de gitmez, yeter deseler de gitmez. Öleceğini bilse yine de gitmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de gitmez katılıyorum
+1 yılValla beni bıraktı abi ya. Sevdik, değer verdik, kız da bana seni seviyorum filan dedi ama sonunda bıraktı...
13 Yorumla- +1 yıl
26 kız takip edersen bırakır tabi
- +1 yıl
Sanalda değil abi ya.
- +1 yıl
Reelde de yapmışsındır bir şeyler 😅
Sartlar el vermiyorsa gider. Benim gittigim oldu, karsi tarafin da gittigi oldu. Hayat acimasiz, bazen istediginiz sularda kulac atamiyorsunuz.
13 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı abi. Şartlar şartlar biz insanlara bağlı. Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz hadisi şerif
- +1 yıl
EyvAllah bizden abi ne güzel sevindim bende çok severim
Gerçek sevgiye ulaşan kişi nereye gidecek. Seven asla gitmez de çok kırılırsa olduğu yerde kalıp senin uzaklaşmanı gözyaşlarıyla izler..
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Bazen seven sevdiği için gider kendinden çok seviyodur çünkü onu
Seven gidiyosa çaresizdir kendisiyle savaşıyo demektir17 Yorumla- +1 yıl
Bunlar bahane sadece bahane
- +1 yıl
Mesela ne gibi bir zarar?
- +1 yıl
İpten saptan kıskanmak
Ona başkalarının da seninle aynı duyguları besleyeceğinden korkup özgürlüğünü kısıtlamayı istemek
Ona iyi bir hayat sunamamak
Onunla daha çok vakit geçirmek isterken onu zora sokmak
Onun hayatına ortak olmak yerine hayatını sahiplenmek
Bu gibi şeyler fazla sevgiden zarar verebilen şeyler ve sevilen de seven de farketmediği zaman çilekeş çiftler ortalıkta geziyor - +1 yıl
Güzel yazmışsın emeğine sağlık. Kıskanmak iyidir amma her şey dozunda iyidir. İyi bir hayat zor değil. Kısıtlamak iyidir ama dozunda sen nasıl birinden hoşlanır seversen ondan da hoşlanan olabilir. Milleti Boşver herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı
- +1 yıl
Sevginin gücü sınırsızdır fedakârlik gerekir bire bir tam oturur uyar
+1 yılSonunu kestiremediğin ilişkilerde kişilere bağlanmıcaksın mesela. Sonra, sevdiğin halde neden gidersin olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben kimseye bağlanmam hiç kimseye
Sevgi bazen ne kadar çabalanırsa çabalansın yetmiyor 😔
26 Yorumla- +1 yıl
Sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene
- +1 yıl
Bazenleri oluşturan kişiler utansın. Vazgeçmek gerekir bilirim. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Fakat durup dururken vazgeçmek değildir. Sevilen kim bilir neler yaptı yapıyor...
- +1 yıl
Canları cehenneme onların 😀
+1 yılSeven adam ne yapar eder gitmez. Konuşulur bir yol bulunur. Gitmişse de sevmemiş demektir.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de gitmez gitmemeli kesinlikle katılıyorum bir yol bulunur imkanları imkansızlaştiran insanlardır
Gider. Eğer şartlar bunu gerektiriyorsa. Bazen sevdiği için de gidebiliyor insan.
212 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne gibi şartlar? Çok saçma sevdiği için gitmek bok mu var nereye gidiyorsun
- +1 yıl
Heheeh deli kız 😅
Hımm bak şimdi neden mutlu olmasın mesela? Bahane bunlar adamı hasta etme yahu mutlu olmak çok basit 😂 - +1 yıl
Allah Allah pis işleri bırakır ne olcak insanız hata yaparız yani 😅Prenses miş biz de köle değiliz yani anamın prensi benim 😅
- +1 yıl
Bunlar bahane yahu 😅Olsun bakalim şöyle
- +1 yıl
Üçüncü şahıslar bahanedir geç bunları geç 😂
- +1 yıl
Bahane 😅
Gider yani gitmiştir severek gittigim de oldu severek gidende ama en önemlisi de yaninda kalmaya cesareti olan biri var mı 😂🤣
111 Yorumla- +1 yıl
Hayır gitmez gitmemeli.
- +1 yıl
Sevginin gücü sınırsızdır kötü geliyorsa sevgi eksikliği vardır
- +1 yıl
Birisi olmaz diyorsanız olmaz diyen gidendir
- +1 yıl
Git diyen sevmiyordur
- +1 yıl
Olumsuz düşünüyorsa sevmeyi bilmiyordur
- +1 yıl
Amin inşaAllah
+1 yılÖyle de bir gider , gitmek zorunda kalır ki kalbi yerinden söküle söküle
23 Yorumla- +1 yıl
Hayır gitmez gitmemeli burda giden sen olmuyorsun ki
- +1 yıl
Fiili olarak sen oluyorsun ama bunu demek istemiştim
- +1 yıl
Fiili filan boşver şimdi hayırlısı 😀
+1 yılSeven gitmez severek ayrıldık hikayelerine inanmıyorum gerçekleri itiraf edemeyenlerin uydurduğu yalandan başka bir şey değil.
25 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😊
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😀Böyle şeyler yazma da tartışalım 😅
- +1 yıl
Seninle tartışmak istemiyorum kardeşim 😉 anlasalim daha iyi 😊
- +1 yıl
Heheeh olur 😅
+1 yılSeviyorsa gitmez gercekten seven gidemez ne olursa olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de gitmez gitmemeli
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gitmenin sevgi ile ilgili yok, Bazen öyle şeyler olurki sevsen bile gidersin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazenleri oluşturan kişiler utansın EyvAllah
+1 yılGitmez zorunda olsa bile kalmak için bahanesi vardir.
11 Yorumla- +1 yıl
Gitmek zorunda neden olalım ki?
+1 yılBunu bilmem için kendimin gitmesi lazım o yüzden gidemez diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de gidemez gitmemeli
+1 yılAşk her şeyin çözümünü bulur diye düşünüyorum, gitmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de bulunur sevginin gücü sınırsızdır
G-i-t-m-e-z , yolun ortasında söylenen her gerekçe bir bahanedir
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılBu devirde herkes gidiyo. Ya herkesin geçerli sebebi var ya da kimse gerçekten sevmiyor...
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler...
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede...
Katılıyorum kesinlikle... - +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılbazen çok seversin ama gitmen gerekir. buna mecbursundur gidersin.😕
19 Yorumla- +1 yıl
Bazenleri oluşturan kişiler utansın EyvAllah da burda seven mi yoksa sevilen mi gitmiştir?
- +1 yıl
her iki tarafta çok sevdi ve birinin gitmesi gerekti gitti. ne kalan unuttu nede giden. öylece bitti..
- +1 yıl
Böyle sevgi olmaz.
- +1 yıl
mahşerde kavuşacağına inaniyorsan ne önemi varki bu hayatin.
- +1 yıl
Hayatın önemi ailem sevdiklerim
- +1 yıl
aileyle kıyaslama yapmadim konuyu açarsak tabiki hayatta yaşama sebebim ilk kızım sonrada ailem. ven sadece iki sevgili adina konuştum
- +1 yıl
Benim ailem var başka kimsem yok. Sevdiğim olursa o da ailemden olur. Rabbim sağlık sıhhat versin. Bende genel olarak konuştum.
- +1 yıl
merak etme bir evladin olursa o sana herşeyi herkesi unutturur. teşekkürler..
- +1 yıl
Evlatlarım çok, bir sürü çocuğum var benim bir sürü çocuk büyüttüm. Baba diyenler var. Her sağlıklı erkeğin ve kadının çocuğu olabilir ama herkes anne ve baba olamaz... Rica ederim bende teşekkür ederim
+1 yılHayir gitmez ne olursa olsun mutlaka beraber olmak icin ugrasir caba gosterir
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de gitmez gitmemeli kesinlikle katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Bazen öyle birşey oluyor ki..
Kalmak için canını bile verecek olsan da gitmek zorunda kalıyorsun12 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama o olan şey önemli ne oluyor?
Gitmek zorunda bırakılan utansın - +1 yıl
Bırakanlar
Gitmeden once tüm çabayı gösterir karşılık bulamazsa gider iki taraf içinde geçerli bu
11 Yorumla- +1 yıl
Karşılık yoksa gitmek olmaz bu gelmemiş ki
+1 yılGider başka sever kalbi büyük ya ondan herkes giriyor
17 Yorumla- +1 yıl
Hehehe onlar sevmeyi bilmiyor ki😅
- +1 yıl
En çok onlar iyi tavliyor ama
- +1 yıl
Hepsi boş insan 😅
- +1 yıl
Boş oldukları için belkide doldurmak istedik eksilen biz olduk
- +1 yıl
Normal boşu bırak boş kalsın
- +1 yıl
Dolduracak hal kalmadı zaten... Amma edebiyat yaptık he
- +1 yıl
EyvAllah Feride 😅
+1 yılBen olduğum yerdeyim oda olması istediği yere gitti bu kadar basit.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülme sektör et hiç kimse vazgeçilmez değildir hiç kimse senden daha değerli değildir aşkı yaşamak varken acısını yaşama
+1 yılAgzima sicti gitti dunyami mahvetti gitti sol yanimi deldi gitti sevme duygumu aldi gitti guvenimi yerle bir etti
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülme hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Gider abi. Ne kadar sevse de adami dinden imandan cikarana kadar ugrasiyosa bir insan yapmadigi kaliyosa sogur insan gider..
13 Yorumla- +1 yıl
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Hak etmeyeni sevmeyeceksin
- +1 yıl
Evet elde. Olmuyorsa olmuyor hayırlısı. Zorlamamak gerek. Bu gitmek değildir
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Konuya bağlı sevdigine ve çevresine zarar vermemek için gider.
11 Yorumla- +1 yıl
Seven sevdiğine zarar vermez
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGidiyorsa sevmemiştir :D d
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de 😅
+1 yılSeven ne olursa olsun gitmez.
15 Yorumla- +1 yıl
Bence de katılıyorum 😊
- +1 yıl
Birde gidipte dönenlere ne demeli sence?
- +1 yıl
Herkes işi düşünce dönebilir. Uzak durmak sektör etmek gerekir. Çok şey denir de sistem kizabilir sen anla işte gelmişine geçmişine 😅
- +1 yıl
Ben de buna katılıyorum komik ya böyle kişiler gidip gidip dönenler.
- +1 yıl
Çok var canları cehenneme 😅
+1 yılGitmek ister ama gidemez...
11 Yorumla- +1 yıl
Gitmek istiyorsa vardır sebebi gidemiyorsa da
+1 yılGitmek zorunda kalabilir
19 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne gibi?
- +1 yıl
Aldatılırsa göz yumamaz yalan söylenirse göz yumumaz ve gitmek zorunda kalır...
- +1 yıl
Senden önce o gitmiş
- +1 yıl
Haklısın... ben her zaman bişeylere geç kalırım zaten...
- +1 yıl
Üzülme Sultan geç kalmak geçmiş olsun demekten iyidir nefes aldığımız sürece umut var demektir
- +1 yıl
Herşeyin hayırlısını diliyorum Allahtan
- +1 yıl
Amin inşaAllah kader kulun çabasına bağlıdır unutma
- +1 yıl
Hatrımda merak etme :(
- +1 yıl
EyvAllah 😊
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Zorundaysa, sorunlar birlikteyken aşılamıyorsa gider.
13 Yorumla- +1 yıl
Sorunlar aşılır sevginin gücü sınırsızdır
- +1 yıl
Bana onlar denk gelmedi, bana sevgi zamansız geldi istemedim...
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen sevmek yetmez. Bu yüzden gider
53 Yorumla- +1 yıl
Hımm, sevmek yetmiyorsa, sevmeyeceksin 😊 Olmuyorsa zorlamamak gerekir
- +1 yıl
Sevginin aç kapa tuşu yok. :)
- +1 yıl
Benim var bu benim sevgim 😊
Gerçekten seven gitmez, sevdiği kişi ili el ele verip sorunları çözmek için çaba gösterir, kaçmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum
+1 yılYa kendisini seni mutlu gördüğü İçin seviyor gibi davranmışsa..
11 Yorumla- +1 yıl
Seviyor gibi yapanları sevmemek gerekir dikkatli olmak gerekir İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar hayırlısı
+1 yılGider tabii sabrı kalmaz gider inanci kalmaz gider umudu kalmaz gider
15 Yorumla- +1 yıl
Hak etmeyeni sevmeyeceksin
- +1 yıl
Ne bilcen ya severken hak. edermi etmezmi severek aldigin kiyafet eskimiyormu
- +1 yıl
Anlaşılıyor. Dikkat etmek gerekir. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar hayırlısı
- +1 yıl
Sen önce verdigin sözleri tut ona ragmen gidiyorsa zaten birak gitsin gelmesinde
- +1 yıl
Ben verdiğim sözü tutarım fakat benden zorla söz alırsa kusura bakmasın. Ben gideni takmam zaten. Canı cehenneme.
+1 yılGidiyorlar hemde oyle bir gidiyorlar ki aklin almiyo
13 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sevmemislsr
- +1 yıl
Sevsede terk ediyor devir cok degismis
- +1 yıl
Demek ki sevmeyi bilmiyor
Mecbursa?
33 Yorumla- +1 yıl
Mecbur bırakanlar utansın da burda seven mi yoksa sevilen mi gitmiş olur?
- +1 yıl
Allah Allah mesela örnek verir misin ne oldu da gidiyor? Neden mecbur belki de bahane
Gitmez gitmemeli bence
33 Yorumla- +1 yıl
@barbüşümm
Evet bence de öyle olmalıdır meleğim
💖💑👼 - +1 yıl
Bence de abisi 😊
- +1 yıl
Eyvallah abi 👍😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günaydın abi seven gitmemesi gerekiyor
41 Yorumla- +1 yıl
Tünaydın kardeşim. Bence de gitmemesi gerekiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. gitmesini gerektiren durum olursa herkes gider
21 Yorumla- +1 yıl
Gitmek zorunda bırakanlar utansın
+1 yılBazen gitmek gerekiyor🙄
21 Yorumla- +1 yıl
Bazenleri oluşturan kişiler utansın EyvAllah da burda seven gitmiş olmuyor
Sevgi herşeye yetmez, gitmesi gerekiyorsa gider.
21 Yorumla- +1 yıl
Yere yeter neden yetmesin ki 😅Bahane bunlar bahane 😅
Hımm gitmesi gerekiyorsa gitmek zorunda bırakanlar utansın da belki de sevilen gitmiştir 😅
- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat