Aşk İlişkileri Şu öpücük izi mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Emmiş olabilir biri diye düşünüyorum ben. Öpücükten kastım öp çek değil, şehvetli ısırmalı emmeli öpücük arkadaşlar Şu öpücük izi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rümeysa1199191 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Çocuğu babaannesi cimcikldmis 😅😅😅 öyle öpücük izi mi olur tatlım 😅😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Videoda daha belirgin, bildiğiniz dudak izi var Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öpücüğün izi olur mu, kalır mı? Ancak ruj varsa dudaklar da kalabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tam dudak şeklinde oradaki iz, videoda öyle gözüküyordu , rujlu biri mi öptü diyorsunuz 1İnciTanesi +1 yıl Biri şiddetli bir şekilde cimdik atmış da olabilir, o da iz bırakabiliyor belki ya da düşündüğün gibi de olabilir Soran +1 yıl Çimdik de fiziksel yakınlık sonuçta 1İnciTanesi +1 yıl Bazen kavgadan ötürü de çimdik atılıyor, kardeş kavgası mesela her yaşta yaşanır, öyle bir şey de olabilir belki Soran +1 yıl 35 yaşında adam tek yaşıyor , kardeşi Türkiye’nin teee öbür ucunda 1İnciTanesi +1 yıl Başka kişilerle kavga da etmiş olabilir ya da düşündüğün gibi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öpücük iz bırakmaz , emilme olması lazım iz olması için o izde böyle olmaz.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence emilme izine benziyor ya, dudak izi resmen, video bu, morarmış orası dudak şeklindr merakettimmişte +1 yıl videoyu görmeden bilemem
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Çocuğu yalamış yutmuşlar, öpücüğü geç djdjdj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geldi, baya ateşli birşeyler yapmış bu pislik Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Emicik izi öpmemiş bildiğin sömürmüş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Demi vakumlamış biri Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk +1 yıl Aynen Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Vampir emmiş arkadsşı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Resmen biri vakumlamış Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Lavabo pompası gibi arkadaşmışta belli etmiyor kaç yıl beklediyse bu anı Yorumla Soran +1 yıl Yapan kadın için diyorsunuz değil mi Yorumla DertPaketEdition +1 yıl bir şey diyemem ona Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bu kişiyi ateş adam öpmemiş ise değil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla DigitalRuh +1 yıl boş ver teyze bol Yorumla Soran +1 yıl Teyze derken? Sanki gittik sabi sübyana asıldık. Yaşıtım adamla muhattabım Yorumla DigitalRuh +1 yıl benim hitap şeklime karışmayınız lütfen hanım teyze Yorumla Soran +1 yıl Benle yaşıt birinin bana teyze demesi de baya absürt enişte dede Yorumla DigitalRuh +1 yıl sen bu sitenin queenisin bundan sonra senin yerin aha şuramda ya zaten canım sıkkın biraz anlayışlı ol ya https://www.youtube.com/watch?v=0ADjBbVgoo4 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Çalışma yapmışlar galiba üzerinde ressam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet hemde boyunda bir şey yok tam omuzda var Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl deli Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Espirisine dedim Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Hiç iz bırakmadin mi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Biz yüz yüze görüşmedik henüz Yorumla Gamiyarass +1 yıl Hicmi yüz yüze gorustugun biri olmadı bir iz bırakmadin mi? Yorumla Soran +1 yıl Size ne? Yorumla Gamiyarass +1 yıl Demek ki biliyorsun nereye iz bırakacağını veya ne izi olduğunu Yorumla Soran +1 yıl Sana ne Yorumla Gamiyarass +1 yıl Soruyu soran sen? Cevap veriyoruz, ben anlamadım illaki soranin bekledigi cevabı mi vermek burada amaç? Yorumla Soran +1 yıl Siz cevap vermiyorsunuz , benim özel hayatıml ilgili soru soruyorsunuz. Ben size cevap vermek zorunda değilim ki. Üstelik benim istemediğim cevap diye bir şey yok. Yorumla Gamiyarass +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
Râhvîń Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Öpücük değilde bir yere vurmuş orası morarmış gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke ama hiç sanmıyorum Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Yok biri ordan eliyle tutmuş parmak izine benziyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla baylibidos +1 yıl Ciddiyim baksana omuz boşluğunda da var aynı izlerden Yorumla Soran +1 yıl O açıdan öyle gözüküyor, video bu, diğer tarafta iz yok normalde Yorumla baylibidos +1 yıl Anladım, peki oyle olsun Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Öpücük izi öyle mi oluyormuş 🤔 0 0 Yorumla
7gunel Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Öpücük iz bırakmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden bırakmasın Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geliyor , soramam da Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl öpücük emmiş resmen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl olabilir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bence kesin Yorumla Jackhans80 +1 yıl resi kimindir Yorumla Soran +1 yıl Flörtümün Yorumla Jackhans80 +1 yıl işin zorr desene Yorumla Soran +1 yıl Değil bende başka biri var gibi hikaye attım dün , çıldırsın diye Yorumla Jackhans80 +1 yıl boyle mi devraldınbu flörtünü Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Jackhans80 +1 yıl sensiz mi denemişler Yorumla Soran +1 yıl Bu ne terbiyesiz seviyesiz bir soru Yorumla Jackhans80 +1 yıl lan kim yapmış o zaman seviyesizzzzflötünün oeasına bunu sen mi taptınnnnn Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dogum lekesidir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Önceki fotolarda yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir kadinin yapma ihtimali var mi Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bana lyazzsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam sen bilirisn Yorumla
ismail04 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çocuğu babaannesi cimcikldmis 😅😅😅 öyle öpücük izi mi olur tatlım 😅😅
Videoda daha belirgin, bildiğiniz dudak izi var
Öpücüğün izi olur mu, kalır mı? Ancak ruj varsa dudaklar da kalabilir
Tam dudak şeklinde oradaki iz, videoda öyle gözüküyordu , rujlu biri mi öptü diyorsunuz
Biri şiddetli bir şekilde cimdik atmış da olabilir, o da iz bırakabiliyor belki ya da düşündüğün gibi de olabilir
Çimdik de fiziksel yakınlık sonuçta
Bazen kavgadan ötürü de çimdik atılıyor, kardeş kavgası mesela her yaşta yaşanır, öyle bir şey de olabilir belki
35 yaşında adam tek yaşıyor , kardeşi Türkiye’nin teee öbür ucunda
Başka kişilerle kavga da etmiş olabilir ya da düşündüğün gibi
öpücük iz bırakmaz , emilme olması lazım iz olması için o izde böyle olmaz..
Bence emilme izine benziyor ya, dudak izi resmen, video bu, morarmış orası dudak şeklindr
videoyu görmeden bilemem
Çocuğu yalamış yutmuşlar, öpücüğü geç djdjdj
Bana da öyle geldi, baya ateşli birşeyler yapmış bu pislik
Emicik izi öpmemiş bildiğin sömürmüş
Demi vakumlamış biri
Aynen
Vampir emmiş arkadsşı
Resmen biri vakumlamış
Lavabo pompası gibi arkadaşmışta belli etmiyor kaç yıl beklediyse bu anı
Yapan kadın için diyorsunuz değil mi
bir şey diyemem ona
bu kişiyi ateş adam öpmemiş ise değil
Nasıl yani
boş ver teyze bol
Teyze derken? Sanki gittik sabi sübyana asıldık. Yaşıtım adamla muhattabım
benim hitap şeklime karışmayınız lütfen hanım teyze
Benle yaşıt birinin bana teyze demesi de baya absürt enişte dede
sen bu sitenin queenisin bundan sonra senin yerin aha şuramda ya zaten canım sıkkın biraz anlayışlı ol ya
https://www.youtube.com/watch?v=0ADjBbVgoo4
Çalışma yapmışlar galiba üzerinde ressam
Evet hemde boyunda bir şey yok tam omuzda var
deli
?
Espirisine dedim
Hiç iz bırakmadin mi?
Biz yüz yüze görüşmedik henüz
Hicmi yüz yüze gorustugun biri olmadı bir iz bırakmadin mi?
Size ne?
Demek ki biliyorsun nereye iz bırakacağını veya ne izi olduğunu
Sana ne
Soruyu soran sen? Cevap veriyoruz, ben anlamadım illaki soranin bekledigi cevabı mi vermek burada amaç?
Siz cevap vermiyorsunuz , benim özel hayatıml ilgili soru soruyorsunuz. Ben size cevap vermek zorunda değilim ki. Üstelik benim istemediğim cevap diye bir şey yok.
Kolay gelsin
Öpücük değilde bir yere vurmuş orası morarmış gibi
Keşke ama hiç sanmıyorum
Yok biri ordan eliyle tutmuş parmak izine benziyor
Hahahaha
Ciddiyim baksana omuz boşluğunda da var aynı izlerden
O açıdan öyle gözüküyor, video bu, diğer tarafta iz yok normalde
Anladım, peki oyle olsun
Öpücük izi öyle mi oluyormuş 🤔
Öpücük iz bırakmaz
Neden bırakmasın
Kesinlikle