bana neden kapatıyorsun diyince anladım bende çok sasırdım açık olsa nereye bakıcam nasıl bakıcam yani sonra kızdım elimle kapattım. Bana olan sevgisine çok eminim zevk almıyor diye düşünsem öpüşürken hızlı nefes almaya başlıyor ve oklar sıkı sarılıyo ki bedenlerimiz full kenetleniyor yani niye böyle bu cocuk yaa :D
Olabilir aslında gözü açık. Yalnız etrafa falan bakma olayı gario seninle ilgilense bence. Benim ilkim bile yokken cidden yok 😃 gözüm açık bile olsa o an ana ve kendisine odaklanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlginç dikkati dağınık ya da dediğin gibi sevmiyor başka şeyler peşinde
sevgisine eminim üstelik kendisi öpüyor devamlı. Birde ilkiyim
Olabilir aslında gözü açık. Yalnız etrafa falan bakma olayı gario seninle ilgilense bence. Benim ilkim bile yokken cidden yok 😃 gözüm açık bile olsa o an ana ve kendisine odaklanırım
Bajahshahahahs ayy güldürdün sabah sabah... Ya gözü açık olsa nolur olmasa nolur boşver... Seni öyle görmekten hoşlanıyordur belki?
utanıyorummmm
Benim anlam yüklemediğim bir şey. Umursamam sallamam
ahaha görmek istiyodur seni :D ne kızıon ya
ilkiymişsin ya olur öyle kapatır yavaş yavaş ben de illkinde çok sorun yşaamştm :d dinlesen gülmekten ölürsünn
ay valla çok komik beni izlediğini hissetmek
bak bi anımı anlatıcaktm sana da gizliymişsin ya :d ilksin takma bence
bide nerde yaşıyosnz bunu ne kadar ileri gittin sen? senin de ilkin mi
fethiyede yasıyorum o geliyo yanımda 2 haftada1 falan 6 aya yakındır beraberiz sadece öpüşüyoruz elleri sadece belimde :D kaymıyor hiç
ahahahah kaydır biraz ya ne o öyle :d fethiyelisin bide açık giy biraz etkile ahahaha
full acık giyiniyorum ama bana cidden bağlı ve seviyor. Çok çekiniyor ileri gitmiyor
senin deneyimin var mı sen mi istemiyosn ileri gitmesini knk
sadece 1kez opustum ondan önce deneyimim yok tabiki çok ileri gitmek istemiyorum iliskimiz cinsellik üzerine oturmasın diye
iyi yapıyosnn bence knk ya.. ama komik şeyler olacakkk ben çok rezil oldm böyle :d
ya knk neden gizlisin bişey anlatcam anlatamıyommm :D
daha ileri gidebilirsin ama ilişkiye girmeden
öpüşme esnasında bazen açarım gözlerimi karşıdakinin zevkten kayan gözlerini görmek için
dışardayık okadar abartmıyoruz ama bana oklar sıkı sarılıyor ki tüm vücudumuz değiyor
aşırı istekli sanırım. uzun zaman seks yapmamış veya bakir sevgilin
evet öyle her konuda ilkiyim
rahatlaması lazım ki normale dönsün
ay ona daha erken 5 aydır beraberiz
geç bile kalmışsınız 🙂
ne icin yaşımız 20-22
yani 5 ay uzun bi süre. 5 ayda neler olurdu neler
ama uzağız :/
ve iliskiye girmek icin biraz erken gibi hissediyorum ne yapabiliriz ki daha ileri zaten :dd
neyse şimdi burda yazmıyım 🙂
yaz ya
boşver