Farkındaysan çizgili bir kırmızılık. Ya bogazına kalın sıkı bir kolye denemiş. ya da yüksek bopaz bişey giymiş. Boynunu iple bağlattırmuş olması saçma olur bence. Böyle bir ihtimal var ama o kadar sapık bir fantaxisi yoktur umarım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa ip falan asla düşünmüyorum öpüşme olduğunu da sanmıyorum ama yinede bi soruyum emin olayım dedim
Sevgiline güvenmeyip onun boynunu ondan habersiz buraya atman ne kadar iğrenç bi şey. Soruna gelecek olursam Sevişme izi değil bu
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilim boynunu atamamdan rahatsızlık duymaz ki zaten bende böyle şeylere takılan biri değilim altı üstü boyun sevgilime güven konuşunda evet şu an ilişkimiz yeni ve güven için zaman vermek istiyorum kestirip atmak istemiyorum sorum hakkındaki yanıtına gelecek olursakta evet umarım öyledir teşekkürler
O an öylesine yazdım aslında ize gelirsek bende boynumu kaşıyorum kızarıyor falanda uylu esnasında ama bu kaşıma izinden çok boyun sıkmasına benziyor güclü bir şekilde uzun süre üzgünüm ama aklıma iyi şeyler gelmiyor ya şiddet ya da malum olay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Farkındaysan çizgili bir kırmızılık. Ya bogazına kalın sıkı bir kolye denemiş. ya da yüksek bopaz bişey giymiş. Boynunu iple bağlattırmuş olması saçma olur bence. Böyle bir ihtimal var ama o kadar sapık bir fantaxisi yoktur umarım
Yaa ip falan asla düşünmüyorum öpüşme olduğunu da sanmıyorum ama yinede bi soruyum emin olayım dedim
sevgilinin boynunu da burada paylasmassin yaa. ona guvenmeyip buradakilere mi guveneceksin? erkekler kapatilsin yaa
Kardeş boğazlamışlar bu ablayı seks boğazlaması olabilir
Sormaz olaydım kızlar tahriş izi falan diyor bilmiyorum yarın direkt konuşacağım
Öpme , emcükleme izi değil bu.
Ya alerjı ya boynundan sıkıca tutmuşlar
Umarım alerjidir diğer tüm ihtimalleri düşünmek dahi istemiyorum
Şizofren olursun düşünme 😔
Yok yok zaman geçtikçe güvenimde artar aşırı bağlandım umarım sıkıntı çıkmaz
Bu kızı boynundan skmislar gibi kavga falan olmasin
Kavga olsa anlatır söylerdi ama bilmiyorum sordum bişey yok diye geçiştidi konuyu değiştirdi
Hayatı seks ve yiyişmeyle geçen biri olarak söylüyorum net emme izi bu böyle vakumlamis biri akKXKDKSJX
Yazık kıza. senle zaman kaybedecek. Kafaya bak : )
Güven konusunda ki eksikliğimi onunla konuşmayı düşünüyorum sen merak etme
İlişki güven üstüne kurulur güvenmiyorsan devam etme
İlişkimiz daha yeni yavaş yavaş oturacak
Fark etmez hep böyle şüphe öldürür ilişkiyi hele yeniyken güvensizlik tüm sorun
feci emmiş ve boğazlamişlar kizi
sana hunharca boynuz takmış bence derhal ayril kızdan senden kurtulsun
Emin olmadan asla yargılamam ki zaten aldattığını düşünmüyorum
S1kilirken boğazının sıkılma izi nerde görsem tanırım şaşmaz
Abartma mk
Ne abartması knk nerde görsem tanırım bu izi
O kadar yapmaz yani saçmalama
Yapar niye yapmasın kızların hepsi aynı
Kız arkadaşını nasıl ariyosun yaaa üstelik beyaz tenli olduğu için isilik denen şey gibi duruyo
Sıkıntı olmaz tahriş iziyse sorun yok
Sevgiline güvenmeyip onun boynunu ondan habersiz buraya atman ne kadar iğrenç bi şey. Soruna gelecek olursam Sevişme izi değil bu
Sevgilim boynunu atamamdan rahatsızlık duymaz ki zaten bende böyle şeylere takılan biri değilim altı üstü boyun sevgilime güven konuşunda evet şu an ilişkimiz yeni ve güven için zaman vermek istiyorum kestirip atmak istemiyorum sorum hakkındaki yanıtına gelecek olursakta evet umarım öyledir teşekkürler
Öpüsme izine benzer bi hali mi var
Herkes farklı bişey diyor ne biliyim mk
dalga geciyorlar aq
Bu kadar güvenmiyorsan neden ilişkiniz var
İlişkimiz yeni çok yeni yavaş yavaş güvenimiz oturacaktır umarım
Umarım
Nereden bilelim
Cevap vermemek bu kadar zor olmamalı
Cevap hakkımı kullandım ne var bunda
Cevabını bilmediğin bi soruyu yanıtlamaya ne gerek vardı hadi tamam yaz et de niye soruma laf ediyorsun
O an öylesine yazdım aslında ize gelirsek bende boynumu kaşıyorum kızarıyor falanda uylu esnasında ama bu kaşıma izinden çok boyun sıkmasına benziyor güclü bir şekilde uzun süre üzgünüm ama aklıma iyi şeyler gelmiyor ya şiddet ya da malum olay
İki türlüde büyük sıkıntı yanıt için de teşekkürlerr
Maalesef önemli değil bu arada
Ağda yapmış olabilir.
Boyuna ağda mı yapılıyor
Belki.
öpüşme izi böyle değil
Öyleyse iyi
evet
Öpüsmeye benzemiyo tahriş olmuş
Alerji gibi duruyor
tasma takmışlar
Lan sevgilini götürmüşler 😊😅